- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.961
İyi yapıyorsun canım...Bende çarşamba tahlillerimi yaptırdım hormon tahlili ve eşimin sperm ölçümü ama almadık sonuçları reglinin 21. günü proges.ölçümü var sonra hepsini doktora göstericem.15 ocağa denk geliyor 21. günüm bakalım nasıl bi tedavi uygulayacak ne yapacak bide 15 ocak taşınıyorum of of çok yoğun
allaha havale etmek en iyisi heralde haklısın şekerim eden bulur dimi
ayy tatlım baya yoğun canım benm..hadi hayırlısı inşllh..off taşınmak çok zor...ama inşllh bebiğinde o evde doğcak..benimde 17 de bat bakm ne olck bende ondan sonra tedaviye başlıcm
waayyyy menbetacım hoşgeldin şekerim
evet kanda cikiyor o dogru.. e kuzum sen de benim gibi yaptin.. kendi kendine stres yapinca geciktiriyorsun iste.. takma bu kadar.. ay bizim yerimizde olsaniz ne yapardinizya menbeta??? o benden de önce basladi denemeye sor da anlatssin...
haklısınız galiba kızlar ben daha yolun başındayım ama elimde değil üzülmemek...bu doktorlar niye böyle ya doğum doktoru dediğin azıcık güler yüzlü anlayışlı olur.insanı terslemez bu kdar heyecanlıyken birden herşeyi tersine döndürmez ama yaa:95:böyle yapınca insanı nasıl kırıyolar farkında bile değiller.bide özel hastane olacak önceden bu adamın özel muayenesi vardı o zaman hastalara bi canımlar cicimler bi görseniz ama hastaneye geçince paraları kesildi tabi...nasıl sinirlerim bozuk anlatamam adamı dövesim geldi
hosbulduk datlummm ..
ya ben ya bennn evettt..topicimizde en cok bekleyen benımmm herhalde. Allah hıc kımseye aratmasınnn...
evet ozel muayeneyı kapatıp hastaneye gecen doktorlar cıvkından cıkkıyor.. sana bır onerı gıttıgın bayan doktor muydu bılemıyorum ama bence bundan sonra erkek doktorda devam et.. daha ıyı ılgılenıyorlar..
bu arada senın bu ay ılk denememıydı?? ılk dede bogayım senı suracıkta
ne vuruyon beaa tatlım ikinci denemem ama kızma bana eminim en başlarda sende böyle olmuştun nolur kızma sadece allah kimseye aratmasın diyorum...
ayy tatlım baya yoğun canım benm..hadi hayırlısı inşllh..off taşınmak çok zor...ama inşllh bebiğinde o evde doğcak..benimde 17 de bat bakm ne olck bende ondan sonra tedaviye başlıcm
inan guzelım korunmayı bıraktıgımız ılk aylarda hamıle kalırım dıye beklemedımm..cunku enfeksıyon vardı tedavı olmaya baslamıstım.hamılelıkten cok ılıskımız sırasındakı acılarımın bıtmesını ıstıyordum..daha sonra 4 ay 5 ay 6 ay gectı ve hamıle kalamadıgımı gorunce o zaman stres yapmaya basladımm.. neden olmuyorr dedımm.. bak o gun bugun 3 yıla yakın zaman oldu ve halen hamıle kalamıyorumm.. ama senın kadarda kendımı uzmemeye calısıyorummm.. sadece artık sorguluyorum neden diıyeee...ne vuruyon beaa tatlım ikinci denemem ama kızma bana eminim en başlarda sende böyle olmuştun nolur kızma sadece allah kimseye aratmasın diyorum...
merhaba bende 2012 nin ilk ayında hamike kalmayı çok istiyorum inş. herkese nasip olur en kısa zamanda hamile kalmak
merhaba bende 2012 nin ilk ayında hamike kalmayı çok istiyorum inş. herkese nasip olur en kısa zamanda hamile kalmak
ah cnm arkadaşım benim niyeyıprattın kendini sen bukadar rabbim ne der ise o olur ben seni içimden hamile olarak hissetmiştim ölede yazmıştım ama herşey nasiple bide daha gecikmen bile olmamış benim anlattıklarımı düşün ne zaman nyumurtladım falan bak bu ay olmazsa koca ömur var önumuzde bak ben bulmuşken kaybettim senin en az senin kadar istiyodum ama rabbim ne zaman isterse ozaman oluyo ben kaldım ama kalmaklada bitmedi sıkma arkadaşım sen canını kıyamam sana
inan guzelım korunmayı bıraktıgımız ılk aylarda hamıle kalırım dıye beklemedımm..cunku enfeksıyon vardı tedavı olmaya baslamıstım.hamılelıkten cok ılıskımız sırasındakı acılarımın bıtmesını ıstıyordum..daha sonra 4 ay 5 ay 6 ay gectı ve hamıle kalamadıgımı gorunce o zaman stres yapmaya basladımm.. neden olmuyorr dedımm.. bak o gun bugun 3 yıla yakın zaman oldu ve halen hamıle kalamıyorumm.. ama senın kadarda kendımı uzmemeye calısıyorummm.. sadece artık sorguluyorum neden diıyeee...
bırseylerın vaktı degılse ne kadar kendımızı yırtsakta olmaz.. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versın hepimize...
aminnn tatlım hosgeldın.. ins 2012 son olur herkes ıcın..
merhaba canım inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla hamiş kalırız...
evet artık takmamaya çalışacam hem ben daha yolun çok başındayım benden kaç ay önce başlayanlar var çalışmalara rabbim ne derse o olur hepimizin yüzüne güler inşallah önce canım arkadaşım menbetacım,tatlıcadım,regencim,sonra sen,şeydacım,saremnaz ve isteyen herkese nasip eder inşallah adını yazamadıklarım kızmasın bana aklıma şuan bu isimler geldi allahım kimseye aratmasın...
inan guzelım korunmayı bıraktıgımız ılk aylarda hamıle kalırım dıye beklemedımm..cunku enfeksıyon vardı tedavı olmaya baslamıstım.hamılelıkten cok ılıskımız sırasındakı acılarımın bıtmesını ıstıyordum..daha sonra 4 ay 5 ay 6 ay gectı ve hamıle kalamadıgımı gorunce o zaman stres yapmaya basladımm.. neden olmuyorr dedımm.. bak o gun bugun 3 yıla yakın zaman oldu ve halen hamıle kalamıyorumm.. ama senın kadarda kendımı uzmemeye calısıyorummm.. sadece artık sorguluyorum neden diıyeee...
bırseylerın vaktı degılse ne kadar kendımızı yırtsakta olmaz.. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versın hepimize...
merhaba canım inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla hamiş kalırız...
evet artık takmamaya çalışacam hem ben daha yolun çok başındayım benden kaç ay önce başlayanlar var çalışmalara rabbim ne derse o olur hepimizin yüzüne güler inşallah önce canım arkadaşım menbetacım,tatlıcadım,regencim,sonra sen,şeydacım,saremnaz ve isteyen herkese nasip eder inşallah adını yazamadıklarım kızmasın bana aklıma şuan bu isimler geldi allahım kimseye aratmasın...
doğru söylüyorsun bebeğim bak benim 4.ay 3.ayda olmuştu ama olmadı işte senelerce bekleyenler var inşlla en yakın zamanda rabbim istesen herkeze verir kan teste de takılma pekala yumurtlama döneminden sonrada devam ettinmi cnm çalışmaya
eve devam ettim canım eğer 19 unda yumurtladıysam tabi.19-21-22-24-26 çalışma oldu ama neden olmadı anlayamadım.inan kaç günden beri sol kasığımda batmalar var ve başım dönüyo midem bulanıyo hiç böyle olmamıştım anlayamadım
işte cnm olduysada tutunamama olayı oluyo 6 kadından birinde kimyasal gebelik olurmuş olurmuş tutunamazmış mesela 22 24 26 tarihlerinde kalsan 10 gunden önce kanda çıkmazmış belkide vardır cnm ya oluruna bırak bi bi hafat gecsin abakalım çalışmalrıda bırakma sakın ha adet olanan kadar umut bitirmek yok
valla canım adetime 3 gün var ben çalışmaları bıraktım.eğer varsa ne ala çok mutlu olurum tabi ama yoksa adet bitiminden snra işi baştan sıkı tutacağım bu sefer adet olana kadar çalışacağım gün aşırı...bakalım nasip benim birazdan kocam gelecek daha evde yemek yok tüüü bana.neyse kocam pizza istediydi pizza yapacam şimdi çıkmam lazım ama akşam gene gelirim öptüm canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?