- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.981
slm kızlar yarencim nasılsın smdi bizim çalşmaların sonucu nezaman belli olmaya baslıcak bat tan snramı yoksa bat a gelmeden başlarmı egerki bebiş varsa ?
valla canım adetime 3 gün var ben çalışmaları bıraktım.eğer varsa ne ala çok mutlu olurum tabi ama yoksa adet bitiminden snra işi baştan sıkı tutacağım bu sefer adet olana kadar çalışacağım gün aşırı...bakalım nasip benim birazdan kocam gelecek daha evde yemek yok tüüü bana.neyse kocam pizza istediydi pizza yapacam şimdi çıkmam lazım ama akşam gene gelirim öptüm canım benim
cnm bat ne zamandı valla benim adet gunu yumurtlama olduğundan 12 gun sonra öğrendim ama dayımın eşi bata 4 gun kala çift çizgiyi gördu hani bata az kaldıysa evde test yap ama çıkmazsada umut kesme bak bana kanda 12 idrada 13 gun gecikmeden sonra çıktı tatlım
bat 14 ocak canım ayy daha var heyecanla bekliorum ama bat a kadar da çalşmalara devam edioruz tabii :))
ay gercektende daha çok varmış gecermi gunler ama gun aşırı devam cnm bende öle yapıyom inşalla rabbim nasip eder
cnm gün aşırı dediğin bir gün araylamı oluo yoksa hergun mü ?
cnm bir gun var bir gun yok 48 saat arayla ay düşünemiyorum hergun olduğunu dimi
ay bende hergun adamın tepesinden inmiorum o da garibim yorgun argın benle ugrasıo :))) bişeyde diyemio sen istemıomusun dicem die tanıo karısını ozaman bu akşam kocamı dinlendirim bari yılbaşına saklım kendimi kocişimde dnlensin bu akşam garibim
ah yazık adamcağıza ama gun aşırı lafıda çok göreceli bi cumle bide gururda yapıyoalr dimi gunduz işle gecee bizle yazık onlara bide bizim takıntılarımız bide benim eşim 3.30 ta geliyo aman çok şey araştırmak ta iyi değilmiş anladım ben kızımda hiç bilmezmişim yumurtlama falan ilk ay oldu bazen eşime diyorum biz bunu nasıl yapmıştık hatırlasana falan die guluyoruz
hehehe ayy sorma bizde dioruz eşimle biz bu işi yapmayı bilmıoruz galiba deyip gülüoruz artıkk ne yapalımm
demek muhappet hep aynı resimdeki bebek kopyamı yoksa akrabanmı pek tatlıymış benim avatarda benim kızım 4 aylıkken şu an 5 ayşında
yok cnm kopya ben hep böle bi bebeğim olsun istıorum bi fotoyada cok bakarsan olurmus ne bilim inandım öle avatarada koydum ama senin kızın maaşallah cok tatlıymışş Allahım banada nasip etsin en kısa zamanda inş..
bnm eşim mardnli bende trakyalıyım ben doğal olarak yeşil göz ve kumralım ama eşim kahverengi gözlü beyaz tenli oda hep dıoki inş.gözleri senin gibi olur onlrda cok istio renkli olmasını ben aynayada baksam olur galibaa :)))inşalla cnm bende o lafı duymuştum hep eşime baktım bıkmışım kendimden heralde gerçekten eşimin kız versiyonu ameliyattan ayılırken bile öle sayıkladım babasına benziyomu diee oluyo yani
bnm eşim mardnli bende trakyalıyım ben doğal olarak yeşil göz ve kumralım ama eşim kahverengi gözlü beyaz tenli oda hep dıoki inş.gözleri senin gibi olur onlrda cok istio renkli olmasını ben aynayada baksam olur galibaa :)))
evet cnm tahminen hamileliğinde aynaya yapışık gezebilirsin gibi geliyo inşalla annesi gii guzel gözlu olur
kızlar bi topikte şu an uzman dr var ben bi soru sordum cvp bekliyorum varmı sizinde sorular şu an çevrimiçi
hosbulduk datlummm ..
ya ben ya bennn evettt..topicimizde en cok bekleyen benımmm herhalde. Allah hıc kımseye aratmasınnn...
evet ozel muayeneyı kapatıp hastaneye gecen doktorlar cıvkından cıkkıyor.. sana bır onerı gıttıgın bayan doktor muydu bılemıyorum ama bence bundan sonra erkek doktorda devam et.. daha ıyı ılgılenıyorlar..
bu arada senın bu ay ılk denememıydı?? ılk dede bogayım senı suracıkta
yok tatlim selam söyle
amin tatlim valla aratmasin
ah benim arkadaşım gelmiş hoşgeldin melek regenciğim geldinmi bakım kayınvaldenden iyilermi kendileri beyiniz nasıl iyilermi onlarda
herkes iyi valla... oturuyorum canim benim.. sen nasilsin?? neler sordun bakalim dra???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?