2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

slm kızlar yarencim nasılsın smdi bizim çalşmaların sonucu nezaman belli olmaya baslıcak bat tan snramı yoksa bat a gelmeden başlarmı egerki bebiş varsa ?

cnm bat ne zamandı valla benim adet gunu yumurtlama olduğundan 12 gun sonra öğrendim ama dayımın eşi bata 4 gun kala çift çizgiyi gördu hani bata az kaldıysa evde test yap ama çıkmazsada umut kesme bak bana kanda 12 idrada 13 gun gecikmeden sonra çıktı tatlım

ha bide margarin ve süt ile yoğuruyorum

bat 14 ocak canım ayy daha var heyecanla bekliorum ama bat a kadar da çalşmalara devam edioruz tabii :))

cnm bir gun var bir gun yok 48 saat arayla ay düşünemiyorum hergun olduğunu dimi

ay bende hergun adamın tepesinden inmiorum o da garibim yorgun argın benle ugrasıo :))) bişeyde diyemio sen istemıomusun dicem die tanıo karısını ozaman bu akşam kocamı dinlendirim bari yılbaşına saklım kendimi kocişimde dnlensin bu akşam garibim

ah yazık adamcağıza ama gun aşırı lafıda çok göreceli bi cumle bide gururda yapıyoalr dimi gunduz işle gecee bizle yazık onlara bide bizim takıntılarımız bide benim eşim 3.30 ta geliyo aman çok şey araştırmak ta iyi değilmiş anladım ben kızımda hiç bilmezmişim yumurtlama falan ilk ay oldu bazen eşime diyorum biz bunu nasıl yapmıştık hatırlasana falan die guluyoruz

hehehe ayy sorma bizde dioruz eşimle biz bu işi yapmayı bilmıoruz galiba deyip gülüoruz artıkk ne yapalımm

demek muhappet hep aynı resimdeki bebek kopyamı yoksa akrabanmı pek tatlıymış benim avatarda benim kızım 4 aylıkken şu an 5 ayşında

yok cnm kopya ben hep böle bi bebeğim olsun istıorum bi fotoyada cok bakarsan olurmus ne bilim inandım öle avatarada koydum ama senin kızın maaşallah cok tatlıymışş Allahım banada nasip etsin en kısa zamanda inş..

inşalla cnm bende o lafı duymuştum hep eşime baktım bıkmışım kendimden heralde gerçekten eşimin kız versiyonu ameliyattan ayılırken bile öle sayıkladım babasına benziyomu diee oluyo yani

inşalla cnm bende o lafı duymuştum hep eşime baktım bıkmışım kendimden heralde gerçekten eşimin kız versiyonu ameliyattan ayılırken bile öle sayıkladım babasına benziyomu diee oluyo yani
bnm eşim mardnli bende trakyalıyım ben doğal olarak yeşil göz ve kumralım ama eşim kahverengi gözlü beyaz tenli oda hep dıoki inş.gözleri senin gibi olur onlrda cok istio renkli olmasını ben aynayada baksam olur galibaa :)))

evet cnm tahminen hamileliğinde aynaya yapışık gezebilirsin gibi geliyo inşalla annesi gii guzel gözlu olur

evet cnm tahminen hamileliğinde aynaya yapışık gezebilirsin gibi geliyo inşalla annesi gii guzel gözlu olur

aman cnm o saglkla sıhhatle gelsinde gözü kahve olmş yeşil olmş okadarda önmli değil allahın gücüne gider snra eşim benim gözlerimi çok beğendiği için bebeğimznde öle olmasını istıo hyrlısı cnm

kızlar bi topikte şu an uzman dr var ben bi soru sordum cvp bekliyorum varmı sizinde sorular şu an çevrimiçi

yok tatlim selam söyle

amin tatlim valla aratmasin

herkes iyi valla... oturuyorum canim benim.. sen nasilsin?? neler sordun bakalim dra???

bende iyiyim çok şukur du bi sanada sorayım gecen ay adet gunu yumurtladı ya bu bi düzenmi yoksa zaman zaman olabilecekmi die ay cvp ta atmadı zaten çevrimiçiydi küstüm ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…