2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bende iyiyim çok şukur du bi sanada sorayım gecen ay adet gunu yumurtladı ya bu bi düzenmi yoksa zaman zaman olabilecekmi die ay cvp ta atmadı zaten çevrimiçiydi küstüm ona

bosver tatlim, kendi druna sorarsin ona da böyle yap

arada bi olabiliyormus ama.. hatta senede bir kez felan yumurtlamadigimiz da oluyormus.. takma o kadar..

bosver tatlim, kendi druna sorarsin ona da böyle yap

arada bi olabiliyormus ama.. hatta senede bir kez felan yumurtlamadigimiz da oluyormus.. takma o kadar..

hadi ya ama biz napıyoduk gun aşırı dimi ben devam cnm bazen çok içim darlanıyo bugun canım çok sıkkın nedense atlattım gibi geliyo gecen ayı öle bi an geliyoki bastırdığım duygularım açıga çıkıyo ben çok hassas ve duygusal biriyim biraz çabuk atlattım benim gibi hassaa birine göre

en güzeli canim.. ne zamana kadar üzülceksin ki zaten... biraz dinlen istersen..

işte öleydi ama öle bi an geliyoki darlanıyorum cnm dinlen derke anlamadım ne anlamda

kendine güzel bi bitki cayi yap ya da ne bileyim kahve seversen kahve yap yanina kücük bi parca cikolata koy.. uzat ayaklarini kafani bosalt yani bu anlamda dinlen.. insan bazen kendi kendinin terapisini yapabilmeli

kendine güzel bi bitki cayi yap ya da ne bileyim kahve seversen kahve yap yanina kücük bi parca cikolata koy.. uzat ayaklarini kafani bosalt yani bu anlamda dinlen.. insan bazen kendi kendinin terapisini yapabilmeli

ya asılında o tarz bi yaşantım var yani keyifli cnm ne isterse öle davranır yaşarım ama bazen zamansız fazla duygusal olabiliyorum ama geciyo hmmmm bu arada eşim dışında beni burada yazışmakta terapi yapmamaı sağlıyo yazışmak sen ne yaptın cnm ehliyet nasıl gidiyo ay ben seni çok merak ediyorum biliyomusun hep gözumde avatardaki gibisin

hheheee asagi yukari da öyleyim.. saclarim biraz daha kisa maalesef.. ayni böyle de karayim.. canim sIkIldImI herkese böyle dönerim arkami

Merhaba kızlar,
o kadar şaşkınım ki anlatamambiraz önce test yaptım
veeee İikinci çizgiyi silik de olsa gördüm düşüp bayılıciim sanırım,nerdeyse adet günüme 1 hafta vaaar..
Bu idrar sonucuma güvensem mi,ilk hamileliğimde de erken öğrenmiştim ben.
Çok mutluyum ve şaşkınım..
Yarabbim hayırlısıyla hepimizin kucagına tez zamanda verir yavruları..

Son düzenleme:

dur dur bayilma yaaa............... bi resim yolla nolurrr... yolla da nazar boncugu takalim hemen

ayyyy ne güzel sanem.... 2011in kapanisi yaptin resmen

dur dur bayilma yaaa............... bi resim yolla nolurrr... yolla da nazar boncugu takalim hemen

ayyyy ne güzel sanem.... 2011in kapanisi yaptin resmen

Ay o kadar şaşkınım ki inanamıyorum erken dahaa çok ama bir hafta vardı inşallah hayırlısı olur,inşallah gerisi gelir bulaşsıın herkese..

Ay o kadar şaşkınım ki inanamıyorum erken dahaa çok ama bir hafta vardı inşallah hayırlısı olur,inşallah gerisi gelir bulaşsıın herkese..

insallah hadi bakalim.... ama resim bekliyorum ben ona göre.. nazar bocugu takcam cünkü

kiz olsun, o testler pozitifse yanilma orani cok cok düsük.. olmadi bikac gün sonra tekrar yaparsin ya da kan testine gidersin...ayyyyyyyyyyy nasil sevindim anlatamam yaaa

dogru söyle kiz mi istiyorsun erkek mi??? icine ne doguyor ya?? peki esine de söyledin mi??? ay ben heyecan yaptim sen nasil duruyorsun kimbilir...

Belki inanmayacaksın ama ilk sen öğrendinnnn
sagolasın canım inşallahh en yakın zamanda herkesin basına..kimseye söylemedim.İçime hiç cinsiyet olarak birsey gelmedi doğmadı
Ama ben oğluma hamileykende böyle erken çıkmıştı
bilmiyorum belki yanlış cıkmıştır ..elim ayagım titriyor sorma zaten 1 haftadır hiç ısınmadılar da neyse...canım benim sagoll ...

ayy hadii inş bakalım canımm darısı başımıza bnmde daha bat a 14 gün var zaman hiç geçmio 2 aydr çalışıoruz inş bu ay bende çift çizgiyi görrürüm ve tüm isteyenler inş.hyrlısıyla tebrik ederim tekrarr

Teşekkür ederim de emin de olamıyorum aslında cok vardı daha bata..
İnşallah kısa zamanda hepimizin kucagına gelir bebişler...Dualarım hepinizle..

senem bir belirtimi hissettin de test yapma ihtiyacı duydun erkenden ona göre bilelimde aklımızda bulunsun yoksa öylesinemi yaptın da çıktı cnm ?bilgi verirmsn?

senem bir belirtimi hissettin de test yapma ihtiyacı duydun erkenden ona göre bilelimde aklımızda bulunsun yoksa öylesinemi yaptın da çıktı cnm ?bilgi verirmsn?

Evet sanki belirtilerim her ay adet dönemimden farklıydı sürekli ve seffaf akıntı,sol kasıgımda ara ara ama hergün gelen sancı..
bu iki belirti bende adet dönemimde nerdeyse hiç olmuyor.
ve oğlumda da test böyle erken çıkmıştı belki çıkablir diye düşünüp yaptırdım ama ben inanamıyorum hala ......

hheheee asagi yukari da öyleyim.. saclarim biraz daha kisa maalesef.. ayni böyle de karayim.. canim sIkIldImI herkese böyle dönerim arkami

evet evet aynen oyle.. resimdeki gibi

senemciq ins hamıssındır canımmm.. yarın sabahta yap testı.. bakalım aynı mı cıkacak??

yasassiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn ilk ögrenen ben oldum

heheheheeyyyyy

:118::118::118::118::118::118::118:
:119::119::119::119::119::119::119:

ayyy o zaman ne diyelim bu da kiz olsun diyleim mi?? yoksa ogluna arkadas olsun erkek mi olsun diyelim???

canimcim yaptigin test hassa ise cikar neden cikmasinki?? demekki tutunmus ve hormon salgilamaya baslami.. sen de tuttuysan biraz idrara da gecmistir..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…