- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.021
yasassiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnilk ögrenen ben oldum
heheheheeyyyyy
:118::118::118::118::118::118::118:
:119::119::119::119::119::119::119:
ayyy o zaman ne diyelim bu da kiz olsun diyleim mi?? yoksa ogluna arkadas olsun erkek mi olsun diyelim???
canimcim yaptigin test hassa ise cikar neden cikmasinki?? demekki tutunmus ve hormon salgilamaya baslami.. sen de tuttuysan biraz idrara da gecmistir..
Gerçekten ilk sen öğrendin, inşallah sırayı sana atmış olurum ve tüm isteyenlere...
oğlum hep kardes istiyor uzun zmandır ve komsu kızı var Nazlıcan..
Anne nazlıcan gibi kardes alalım bana diyorr
ama ben hiç bir ayrım yapamam da yarın sabah yine yapacagm allah kısmet ederse...
senem yaptıgın testin hemen markasını söle bacımm böle erkenden alıp ögrenelim bizde demekki iyi bir markaymış beklıoruzzz:)))
Merhaba kızlar,
o kadar şaşkınım ki anlatamambiraz önce test yaptım
veeee İikinci çizgiyi silik de olsa gördüm düşüp bayılıciim sanırım,nerdeyse adet günüme 1 hafta vaaar..
Bu idrar sonucuma güvensem mi,ilk hamileliğimde de erken öğrenmiştim ben.
Çok mutluyum ve şaşkınım..
Yarabbim hayırlısıyla hepimizin kucagına tez zamanda verir yavruları..
ay inanmıyorum cnm benim bu harika bi haber resmen bi hafta önce çıkmış bide annecini bekletmemişte cnm Allah kucağınada almayı nasip etsin çok çok swevindim
Söylersem gülersin bugün öğlen aldım ve teki 1.5 tllmarkasına bakayım cnm DE Bİ gebelik testiymiş
Söylersem gülersin bugün öğlen aldım ve teki 1.5 tllmarkasına bakayım cnm DE Bİ gebelik testiymiş
kız deli 1,5 tlye testi nerden buldun işportadanmı en az 3,5 tl bi test bizim burdaki eczanelerde tövbe yarabbii sen hangi şehrdesin :)
ay bende o testle öğrenmiştim hatta 1 tl ye almıştım ama benimki uzun sure sonra çıkmıştı sende hemen çıktımı senle yazışmıştık hatırlarsan ayaklarım hiç ısınmadı die ay çok mutlu oldum bu arada gögüs agrın gectimi belki buda bi belirti olabilirmiydi
Ayaklarım hep öyle bugün cerraha cıktım asıl sorun orda biraz moralim bozuldu ultrasnon verdi,
ikisinde de küçük küçük kitle oldugunu söyledi ama takip edecegimizi zararsızzoldugunu,benim yaslarda kadınların3te 2sinde oldugunu falan söyledi neyse...
cerrahı çabuk unuttum ben kızlar testi görünce..
kız deli 1,5 tlye testi nerden buldun işportadanmı en az 3,5 tl bi test bizim burdaki eczanelerde tövbe yarabbii sen hangi şehrdesin :)
Tekirdagdayım ,Bizim burda bi japon pazarı var yok oje yok pamuk alayım derken test aklıma geldi alayım dedimm
ha bu arada dün ben saçımı kestirmiştim ay dolmadan nolur nolmaz diye
cnm medikallerden ben 1 tl ye alıyorum bi almaya 5 10 aldığımdan ama bende o marka ile öğrenmiştim
yok hayatım moral bozcak bişey doğum yapmış annelerde olas şeyler ay ne ddicem bizim buralarda öle yaparlar gördüğün ilk çocuga cinsiyetini sor genelde cıkıyo sanırım oğlun uygun bu duerumda cnm ya hemen bi kan testide yap sanırım sen erekn yumurtlamışın dimi cnm 7 ocağa çok var
Gerçekten mi ben bugün cerahta sıra beklerken bi bebek vardı ama cinsiyetini sormadımm göremedim onutühh
ama daha hastaneye gitmem günüm gelsin hiç olmazsa kızz millet güler bana yaa..
ben oğlumda da adetimden 1 hafta önce yapmıştım ve cıkmıştı :)
medical dediğin ne cnm hastanemi ? bnde alım ?
Gerçekten mi ben bugün cerahta sıra beklerken bi bebek vardı ama cinsiyetini sormadımm göremedim onutühh
ama daha hastaneye gitmem günüm gelsin hiç olmazsa kızz millet güler bana yaa..
ben oğlumda da adetimden 1 hafta önce yapmıştım ve cıkmıştı :)
aa japon pazarındadamı oluyo ben medikalden alıyorum 1 tl ye
cnm ikinci çizgi hemen çıktımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?