- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.221
ya kızlar tatlıcadı nerelerde haberi olan varmı
yooooook ya nerdeeee... bildigin ekmek.. onu da türk firinlari yapiyor her yerde yok tabiki.. beyaz olanlar varya ondan yapyorlar ben onu sevmiyorum ankara simidi varya hani koyu kahverengi oluyor onu seviyorum böyle citir citir ama yok iste.. azten trye düstü mü ilk is simit yemek...
tatlım sabah ilk idrrlamı yaptın testi bekleseydin bi 5 dkk ..sanırım benkiler de geloGünaydın kızlar .. nasılsın
sabah ben yine test yaptın ama dünkünden biraz daha silik çıktı..üzüldüm...
dün kü daha belirgindi..
hoşgeldin tatlım kahvaltı yaptık kaçırdın beeaa
olsun bea bende annemlerde kaldım dün onlarla kalvaltı yaptınn senn ateş durumu nsl
kuzum sabah ölçtüm 36,6 çıktı kaç sabahtır 36,7 36,6 öyle sabitlendi.ama bende bişey yok bence hem olsaydı 37 yi görmem gerekiyodu batıma 2 gün var çoktan çıkardı
gebelik olduğundamı ateş çıkıyor yoksa bat yaklaştığında mı :26:
neden kimse benim yazdıma bişe demiyo yaa 22 kasımda düşük yaptım diyomm 45 gün içinde adet olrsun dedi doktor dün bugn kahvernegi lekelr geldi ama daha kırmızı yok adet oldum mu oluyom mu daha varmı?bugn 39 gün erken mi?ee yani yeni sat ne oluyo yoksa bata varmı daha
neden kimse benim yazdıma bişe demiyo yaa 22 kasımda düşük yaptım diyomm 45 gün içinde adet olrsun dedi doktor dün bugn kahvernegi lekelr geldi ama daha kırmızı yok adet oldum mu oluyom mu daha varmı?bugn 39 gün erken mi?ee yani yeni sat ne oluyo yoksa bata varmı daha
gebelik varsa çıkıyor canım adet olacaksan eğer düşüyo ateş...
Kızlar sabah uyandım ve uçuklamışım rüyalar gördüm ama korktugumu hatırlamıyorum
ateşim mi vardı ki bilemiyorum...
kuzum sIkInItI yapma kendine yaa... dur bi haftasonu gecsin kan testi yaptir olmazsa.. madem emin degilsin.. atesini de bilmek icin adettinden bu yana ölcmen gerekirdi.. hani ortalama vücut sicakligini bulmak icin daha saglikli olurdu... simdi ölcsen de anlasilmaz..
Regencim bu sabah ilk idrarımla yine test yaptım daha da silik çıktı
bilmiyorum canım haftaya belli olur inşallah..ateşim niye çıkmış ki ..
ayfer1983 sen neden sarısın :26:
Benim üyelik kabul edilmemisti ondandir. artik sari degilim heralde?
ya bende listeye dahil olmak istiyom ama bu sat ve bat ne? ben avusturyada yasadigim icin türkcem zayif olabilir.
kusuruma bakmayin artik...
Kızlar sabah uyandım ve uçuklamışım rüyalar gördüm ama korktugumu hatırlamıyorum
ateşim mi vardı ki bilemiyorum...
nasilsiniz bayanlar yeni yilin ilk gününde??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?