2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kuzum ben sana burdan istanbul simidi göndereyim yaa kıyamam arkadaşıma

Günaydın kızlar .. nasılsın
sabah ben yine test yaptın ama dünkünden biraz daha silik çıktı..üzüldüm...
dün kü daha belirgindi..
tatlım sabah ilk idrrlamı yaptın testi bekleseydin bi 5 dkk ..sanırım benkiler de gelo
hoşgeldin tatlım kahvaltı yaptık kaçırdın beeaa

olsun bea bende annemlerde kaldım dün onlarla kalvaltı yaptınn senn ateş durumu nsl

neden kimse benim yazdıma bişe demiyo yaa 22 kasımda düşük yaptım diyomm 45 gün içinde adet olrsun dedi doktor dün bugn kahvernegi lekelr geldi ama daha kırmızı yok adet oldum mu oluyom mu daha varmı?bugn 39 gün erken mi?ee yani yeni sat ne oluyo yoksa bata varmı daha

kuzum benim bu konuda hiç bir bilgim yok yardımcı olamıyorum kusura bakma tatlım((

tatlim 45 gün dedi diye kesinlikle 45. gün olcak degilki bikac gün erken bikac gün gec olabilir... gelsin de bi an önce düzene girsin adetin tatlim.. zaten 45gün icinde demis doktor.. eger cok uzarsa dra gidersin tamam mi??

Kızlar sabah uyandım ve uçuklamışım rüyalar gördüm ama korktugumu hatırlamıyorum
ateşim mi vardı ki bilemiyorum...

kuzum sIkInItI yapma kendine yaa... dur bi haftasonu gecsin kan testi yaptir olmazsa.. madem emin degilsin.. atesini de bilmek icin adettinden bu yana ölcmen gerekirdi.. hani ortalama vücut sicakligini bulmak icin daha saglikli olurdu... simdi ölcsen de anlasilmaz..

˛ °.★** **★* *˛.
˛ °_██_* 。 *. / \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/•\*. ˛*.。hoş geldin '' 2012 ''
*(...'•'.. ) *˛ ╬╬╬╬╬˛ ° .| 田田 |門| ╬╬╬╬
...- ¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜¯ ` ´¯˜"*°´¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"

sağlıklı,başarılı,huzur dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.....:)"..

Son düzenleme:

Regencim bu sabah ilk idrarımla yine test yaptım daha da silik çıktı
bilmiyorum canım haftaya belli olur inşallah..ateşim niye çıkmış ki ..

Regencim bu sabah ilk idrarımla yine test yaptım daha da silik çıktı
bilmiyorum canım haftaya belli olur inşallah..ateşim niye çıkmış ki ..

üzme kendini canim.. dedimya kan testi yaptirirsin olmazsa.. atesin cikiyorsa iyi, eger düserse adet geliyor demektir..

Benim üyelik kabul edilmemisti ondandir. artik sari degilim heralde?
ya bende listeye dahil olmak istiyom ama bu sat ve bat ne? ben avusturyada yasadigim icin türkcem zayif olabilir.
kusuruma bakmayin artik...

merhaba canım,,sat: son adet tarıhın...bat: beklenen adet tarıhın........bıde bi sorunun varsa onunda yaz..arkadaşımız gelınce ekler senı lısteye.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…