- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.241
merhaba cnm ben yeni geldim ananemlerden guzel bi geceydi ailenin biarda olması bi eşim yoktu onada kavuştunm azevvel ama tam 12 de aradı sen naptın bakım
ben iki hafta önce düsük yaptim, yani simdi adetimi bekliyorum. 5-6 hafta sonra adet görürsün dedi doktor. simdi beklemedeyim. bu arada herkesin yeni yilini kutlarim. yeni yil yeni umutlar....
biz de 11.30a kadar kaynanamlarda oturduk, sonra carsiya gittik.. her yerden havafisekler.. cok güzel bi aksam.. sadece kocacim ve bensonra eve geldik iste..
siz de güzel bi aksam gecirmissiniz tatlim.. oh ne güzel.. en kötü zamanlarimiz böyle olsun..
ben iki hafta önce düsük yaptim, yani simdi adetimi bekliyorum. 5-6 hafta sonra adet görürsün dedi doktor. simdi beklemedeyim. bu arada herkesin yeni yilini kutlarim. yeni yil yeni umutlar....
selamm kızlarr tüm güzellkler bizim olsun bu yıll(bebekler)
biz tüm davetleri red ederek kocacımla başbaşa bir gece gecrdık ve cok güzeldi ilk başbaşa yılbaşımız 6 yıldr bırlkteyız evlenınce nasip oldu çokk mutluyum kocamıda cok sevıyorum buarada hala akşamdan kalmayım ne dediğimi bilmio olabilirim kusura bakmayın cicilerim :))))))
kızlar morelim çook bozuk sabha kalktığımdan beri ağlıyorum hala dinmedi ne göz yaşım ne de yaralarımm bura yzım dedim belki rahatlarım..ben hani 22 kasımda düşük yaptım ya bilen bilir..çok kanamam olamdı normlde 3 gündür adetim ama 7 gün kanamam geldi...arkamdan görümcem ve görümcemin kızı yok o hamile değildi hamile olsa böle mi olur bu kdar kanama mı olur.yüzenden belli rengi fln..neyse onu atlattım salı günü görümcemn kızına oturmaya gittik.orda görümcem ben senn kaybettiğin çocuktan 2 hafta büyük çocuk kaybettim sen ne ki ben çamaşır lehenini doldurdum kanla.çok kanamam oldu dedi..görümcemin kızıda benim bi tanıdığım var hemen düşkten sonra hamile kalmış dedi ben de inşallh dedim benim halmın kızıda öle oldu ddim...obaa hemn arkamdan öle şeymi olurmuş işite merve 6 ay hamile kalamdı..salak bu hep numara ..hamile oldumu öğrendi çok sevndi güya..sonra arkamdan aman kızım innma yalanıdr o ztn olmuyodu çocuk palovrdır..ve salk kocama söylüyorum bişe olmaz boşver konuşsunlar diyo..ve bu insanlar yüğzüme gülüyo..böle lafı sokcam ama bena anlatan kızıda ortda bırkmak istemyorumm..çok üzgünm kızlar yaaa
sinirlerim bozuldu ben dün dayanamayıp kan testi verdim.şimdik doktora gittim dedimki kan testi verecektim dedim adetin ne kadar gecikti dedi bende gecikmedi daha 4 gün var dedim beni bir tersledi niye gecikmeden geldin dedi okadar kötü oldum ki hem daha kanda çıkmaz o dedi ya geç döllenme varsa diye bi dövmediği kaldı benisonuç ta negatif çıktı zaten doktor ben sana söyleyim eğer bişey varsa çıkmaz dedi kendimi öyle avutuyorum dünden beri ağlıyorum yaa...
merhaba canım inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla hamiş kalırız...
Amin canım inşallah...
Tatalım konuyu tekrar açıp moralini bozmak veya konuyu uzatmak istemiyorum ama sana tavsiyem ÇOK KISA OLACAK ''3 MAYMUNU OYNA'' ''KONUŞMA, DUYMA, GÖRME''!!! sana kendi başıma geleni anlatayım. Kuzenimin eşi yıllardır İst. aile olarak en iyi şartlarda yaşarlar ama kurban olduğum Allah bana öyle güzel bir kader yazmış, öyle güzel bir kısmet nasip etmiş ki, evlenip İst. gelin geldim... Aynı semtte 5 sk. arayla oturuyoruz. Allah'ın izniyle evlendiğimizin 3. ayında evimizi aldık, evim onunkinden m2 olarak daha büyük, ben çarşının tam göbeğindeyin, o alış veriş yapmak için benim olduğum yerlere geliyor, kısacası yıllardır beni insan yerine koymamıştı ama ben şartlar olarak birden onun 1, 2 değil neredeyse 5 adım önüne geçtim... Kuzenimin eşi yıllardır beni pek kale almazdı onlar kadar gün görmüş değildim, aklım bazı konulara yetmezdi, bazen konuştuğum lafı bilmezdim, hatta onların gözünde salak ve aptal bir kızdım buna kuzenimde dahil, zira kuzenim ciddi sorduğum nerdeyse her konuda benimle dalga geçerdi, ben onları o kadar severdim ki bunları hiç kendime dert etmezdim... Sonra o toyluk dönemimden çıktım çalışmaya başladım, ayaklarımın üzerinde durdum, aklım da kültürüm de görgüm de gelişti, artık konuşmalarımla onların takdirlerini kazananıp dikkate değer bulacak kadar dikkatlerini çekmeye başladıktan sonra beni gerçekten bir birey olarak görmeye, saygı duymaya, deyim yerindeyse insan olarak görmeye başladılar... Bunun üzerine ben bir de evlenip İst. gelin gelip üstelik aynı semtte onunkinden daha iyi bir eve ve daha iyi bir yaşam standardına sahip olunca açıkçası beni kıskandığını hissetmeye, düşünmeye başladım ama kondurmak istemedim inşallah yanılıyorumdur ben yanlış düşünüyorumdur diye kendimi inandırmak istedim ama taaa ki iki lafını duyana kadar!.. Aldığımız evin mutfağı yeterli değil balkonu var onu yıkıp içeri almak mutfağı büyütmek istedik. Baya bir araştırma yaptıktan sonra maliyet ortaya çıktı, eşimle düşüncemiz hep mutfak yıkımı zahmetli sorunlu, çoluk çocuk olmadan elimizde bir miktar bütçe var yapıp aradan çıkaralım çocuklu, bebekli evde yıkım döküm sıkıntılı olur diye. Ne zaman tüp bebek denemeye karar verdik elimizde ki bütçeyi oraya kullandık, mutfağı erteledik... Bir gün konuşuyorduk onunla neden mutfağı değiştiriyorsunuz kötü değil dedi, ben de değil ama bize göre ihtiyaç dedim, o da ihtiyaç değil imkanınız olduğu için değiştiriyorsunuz dedi, ben kala kaldım, zira biz gereksiz yere para harcıyormuşuk gibi bana kendimi kötü hissettirdi... Ondan öncesinde ise yine bu mutfak konusu açıldığında ben demiştim çocuklu evle mutfak yıkımı zor 1 ay kullanamazsın, maması yemeği yetişkin insan çıkar bir tost yer karnını doyurursun ama küçük çocuk öyle olmaz ondan bir an önce değiştirelim istiyoruz dediğimde bana çocuğun olacağını nerden biliyorsun dedi, beynimden aşağı kaynar sular döküldü, içim nasıl ezildi nasıl kendimi kötü hissettim anlatamam, elbette takdir Allah'tan, Rab'bim izin veririse olur vermezse olmaz bunu ben de eşim de biliyoruz ama eğer bunu hatırlatmaksa niyeti yanlış bir konu seçti, kaldı ki bunu bana hatırlatmasına gerek yok, çok şükür Rab'bimin varlığını, onun kudretini kuzenimim eşinden daha çok biliyorum, önce o bu konulardaki eksiklerini tamamlasın sonra bana akıl versin... Şimdi gel de bu insanın samimiyetine, içtenliğine inan, ben ki burda onu can simidi gibi gördüm İst. yabancı olduğum bir yer gelin gelmişim buraya ama anladım ki hayatta en yakın arkadaş, dost, tutunacağın dal, kendi kocan bunu bilir bunu söylerim... O yüzden kimseye hiçbirşeyimi anlatmıyorum hele ki ona!..
heheheee aksamdan kalma halini severim ben seninevet yaaa basbasa en güzeli oluyor yaa.. kaynanamlardaydik ama ben yine de ciktim esimle sokaga.. aman yaa her defasinda insan yaninda birileri olsun istemiyor.. en güzelini yapmissin basabasa bence..
heheheeh sev anam sevv benii ben sevmeyi ve sevilmeyi çok severimn regencim hoş herkes sever ama ben abartırım biraz beni sevene 10 adım fazla giderimen kötü günlerimzin böle olması dileğiyle
göbişinde bebek olan var mı :) ?
olcak bebğım olcak ben artık kafayı yiyodum esıme saldırıyodum sende bı sorun mu var kısır mısın dıye adamla dusmn olmustum . bi gece ruyamda bırı kollarıma bı bebk verdı sabah kalktım eczaneye gıttım sacmaydı bılıyorum ama adetım bıle gecmemıstı productor aldım bı baktım 2 çizgı .... her gun test alıyodum ınanamadım bı doktora gıttım kı hamıle ıken adet gormusum meger 1.5 aylık hamıleyım :) var mı bole bısey kızlarrrgöbişinde bebek olan var mı :) ?
benom yok henüz
agzından bal damlıo cnmm heecanla beklıorum ben bat tarıhıme 13 gun var inş bu sefer bat olmaz ve çift çizgiyi görürüm
olcak olcak sabırlı ol hayatım ... :) sonra burdan yazıcan BEN HAMILEYIM DUYDUK DUYMADIK DEMEYIN DIYE :)
bu ay bnde aynen bu seklde haykrmak ıstıorum kzlar bazen dıorum acaba ben cokmu buyutuorum acaba bukadar ustune dusmesem hemen olurmu cok olmasını ıstedgm ıcın olmuo galiba yoksa dr hıc bır sorun yok dedi pufff
olcak olcak sabırlı ol hayatım ... :) sonra burdan yazıcan BEN HAMILEYIM DUYDUK DUYMADIK DEMEYIN DIYE :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?