- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.261
hayatım psıkolojık olarak kendıme baskı yapıyorum dıye doktora gıttım . doktor sakin sabırlı ol . olucak dedı . ben hamıle kalmadan 3 ay oncesınden folıc asıt kullandım . rahımı ve yumurtalıkları daha guclu kılıyormus ( doktor soledı) ne bılım oyle oldu bitti . bebek göbişte . kaç senelık evlısın ?
ayyy insallah hadi bakalim.. bir senedir bekliyoruz bakalimne heves kaliyor ne bir sey insanda yaa... hayata küsesim geliyor
canım benim dr um eskıden berı tanıo benı kızkende gdıodum adetlerim hep sancılı gecerdi en son gecen ay gttım kızım sen delimisin acele etme olur ne bu acelen falan dıo bana ben daha yeni evli sayıırım yarın 7 ay olucak dr um nisan ayına kadar yanıma gelme dedi nisan a kadar beklicez olmazsa tahlilleri yaparıs smdı naş dedi adam bana yaaa :)))
ÜZÜLME bende tam 8 ay bekledım daha 20 yasındayım . mıllet dalga gecıyodu benımle sankı menapoza gıreceksın bu ne acele dıye .. hayata küsersen hamıle kalmanı engellersinnnn .. hamile kalmak için hacı hoca kapısı aşındırdım :) simdi gülüyorummmmmm
haci hoca mi??? doktora hic gittin mi canim?? bence ilk secenek doktor olmali haci hoca degil.. dua ise cok ayri bir sey.. o da kisiyle Yaradan arasindaki bir seydir..
valla benim de yasim 24oldu aslinda en güzel dönem anne olmak icin... zaten simdi hamis olsam yine 25oluyorum yaklasik, anne oldugumda.. oooof of.. neye bu ay insallah
haci hoca mi??? doktora hic gittin mi canim?? bence ilk secenek doktor olmali haci hoca degil.. dua ise cok ayri bir sey.. o da kisiyle Yaradan arasindaki bir seydir..
valla benim de yasim 24oldu aslinda en güzel dönem anne olmak icin... zaten simdi hamis olsam yine 25oluyorum yaklasik, anne oldugumda.. oooof of.. neye bu ay insallah
:):):) inan o kadar anlıyorum kı soledıklerını :) yasadıklarım cunku .. sımdı durum ne var mı yok mu?kızlar biz butun kafayı bebekle yemişler burada toplanmışız ben anladım artık banada dr bisorun yok dio olcak dio aa tövbe yarabbim bana dese hadi ilaç verim hızlandıralım falan dese çok mutlu olcam sanki, gecen ay dedim oh tamam artık sıkkıntım bitti kaldım hamile ah bide kimyasal olunca daha da bi hırslandm Allaah hepimize sabır varsin kızlar ne geliyosa benim başoıma sabırsızlıktan geliyo
hayatım ya kendıne cok ıyı bak ıyı beslen ıyı hısset kendını bı bakıcan aaaaa adet olmuyosun durup dururken manyak gıbı yemek yemeye baslayacaksın . bak doktor bıle senii naşşşladıysaa demek kı sadece kendıne kuruntu edıyosun doktor bıse olsa soler zaten .. bebısın gobege gırınce guleceksn valla bugunlerine:) deli kızzz
yok artık sende 5 yas fazlamı bence en guzeliii .. bırı tam kendını ogrenmeye baslayınca dıgerını dogurursun ohh işte bı de şöyle dusun biri kucagında bırı daha yeni yuruyoo ya senın ıcın en rahatı en dogrusu hangısı ?ah cnm herkezin derdi başka sen 24 anne olmalıyım diosun çokta guzel yaş haklısın bende kızım 5 yuaşında oldu çokta gec kaldımı düşünüyorum yaş farkı açıldı senin bilgin asılında bu konuda benden daha çok sencede yaiş farkı çokmu olmuş tatlım sanki şu an 1 yada 2 yaşında kardeşi olmalıydı ama hedefler işte
sen de bu isaretledigim lafi duyduktan sonra konusmaya devam mi ettin???
yok artık sende 5 yas fazlamı bence en guzeliii .. bırı tam kendını ogrenmeye baslayınca dıgerını dogurursun ohh işte bı de şöyle dusun biri kucagında bırı daha yeni yuruyoo ya senın ıcın en rahatı en dogrusu hangısı ?
ayy inş canım arkadaşım senın cocugun var dimi şuan kaç yıllk evlısın cnm inş dua et bnm için 14 ocakta hastalanmım biz eşmle 6 yıll bekledk 7 aylk evlıyız ama 6 yıldr flört söz nişan uzun sürdüğü için hemen bebeğimz olsun istioruz aşkımızı cok büyük ve bir an çnce meyvesini kucagımıza almak ıstıoruz allahında iznyle inş.cnmm darısı tüm bebek isteyenlere hyrlısıyla inş..
:):):) inan o kadar anlıyorum kı soledıklerını :) yasadıklarım cunku .. sımdı durum ne var mı yok mu?
ama cnm olana kadar 6 bide bakım olcakmı belki 7 tabiki öle daha zor
canım arkadasım ben daha bı sene olmadı evlenelı .. . ınsallah hastalanmazsın canım arkadasım aman . mucizen olsun ınsallah . yazıcaksın surda ayyy kızlar hasta olmadım daaa test yaptırcam falan fılan *sea* bebıs gelcekkkk
arkadasım gıtmedım mı sanıyosun ıstanbulda gıtmedıgım doktor kalmadı . dusun o kadar kafayı bozmustum kı hocalara gıdıyodum dmeek ıstıyorum . . tam yaşindasın ne guzel :) hayırlısıyla bebıs gelcek sabır sabır ...
ah cnm herkezin derdi başka sen 24 anne olmalıyım diosun çokta guzel yaş haklısın bende kızım 5 yuaşında oldu çokta gec kaldımı düşünüyorum yaş farkı açıldı senin bilgin asılında bu konuda benden daha çok sencede yaiş farkı çokmu olmuş tatlım sanki şu an 1 yada 2 yaşında kardeşi olmalıydı ama hedefler işte
Evet ama dediğim gibi, ben iyi düşünmeye çalıştım, öyle demek istememiştir, sadece Rab'bimin gücünü hatırlatmak takdirin onun olduğunu söylemek istemiştir diye düşünmeye çalıştım, yıkıcı değil yapıcı olmaya çalıştım ama aynı konuda sonra ki lafı beni sanki kıskandığını hissettirdi bana ve orda noktayı koydum... Eskiden buraya ilk geldiğimde haftada 2-3 kere giderdim onlara ama ne zaman bunlar oldu ailemin yanına gidip geldim eşime dedim senin tarafından da benim tarafımdan da arkadaş, dost, ahbap tarafından da bundan sonra herkesin yeri ve konumu belli olacak, ben nasıl karşımdakini hoş tutmak için özenli ve hassas davranıyorsam, aynı özeni ben de, biz de hak ediyoruz, bundan sonra aile ziyaretlerimiz haftada 1 olacak kimsenin kahrını, serzenişini, patavatsızlığını çekmek istemiyorum dedim, eşimde hak verdi 5 aydır evine daha 4 kere gittim, bazı şeylerin farkında ama cesaret edip soramıyor, sormasında zaten kendimi tutamayıp ağır konuşmaktan çekiniyorum... Ben emekli anne babanın en küçük çocuğuyum, ailem asla bizleri şımartmadı, her daim şükretmemizi, edindiklerimizi tutmayı öğütlediler... Her zaman her yerde söylüyorum ve Allah'ıma binlerce kere şükrediyorum karşıma eşimi çıkardığı için, Allah bana öyle güzel bir kader yazmış ki, ne kadar şükredip teşekkür etsem azdır, benim en büyük şansım sadece ve sadece EŞİM'dir... Rab'bim hiçbirimizin bu günlerini aratmasın, fazlasında hiç gözüm yok, asla fani şeylere tama etmemeyi öğrendim ama sanırım bazı insanlar kendilerini gönül anlamında geliştirememişler ki başkalarının sahip olduğu maddi rahatlığı bişey zannedip, çekemiyorlar... Allah eşime dert zeval vermesin bana o yeter, ev, araba, para hepsi bir yere kadar, her zaman dua ederken derim ki, Rab'bim bana bir verdiysen başkalarına on ver ki, kimsenin gözü bizde kalmasın... Rab'bim bu huzurumu, mutluluğumu bozmasın bana yeter...
yok 10 yaş olur !!!! ahh kızlaar relaks olun yoksa yumurtacıklarınızda bı sorun dmekkı bebekler yuklenme asamasında daha tamamlanmadı .):) kımı koca ıcın delırır bızde bebek içinnn :)
olucak ama bu kadar psıkolojınde yer etmemelı guzelım . ınan dusunmeyınce daha cabuk oluyor kızını yerım ben senin .. olmaması ıcın bır sorun yok hele kı bı evladın var sadece senın sorunun psıkolojık hayatım .. dıyorum ya yuklenıyoo bebekler ama daha tamamlanmadı . :,haha aman sorma biter mi insan derdi ya bişey dicem bana cevremde diolarki ömrunde 2.çocuk için bukadar yanıp tutuşan görmedik ama oda benim evladım olcak kızıma kardeş nie aynı heyecanı beklentiyi yaşamayım benmi abartıyom isteksizmi olmalıyım ben kardeş olması için yapmak istemiyorum vazife gişbii gercekten çooooook istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?