- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.281
ay geleceklerse gelsinler yoksa biz bu gidisle siyircaz yakindaben almanyadayim, acaba trde olsaydim, etrafta bi hocaya git felan diye söyleyen olsaydi acaba ben de gider miydim ki?? :44::44::44:
canim o senin secimin.. cocuguna arkadas olsun isteyen pek yas farki koymuyor araya.. ama kendini düsünen ilk cocugu okula baslayinca yapiyor ikinciyi... acikcasi, önce bi taneyi dogurabilseydim tabiki, arada 3yas ideal geliyor bana.. benim bi arkadasin da cocuklari arasinda 5yas var.. su an arkadas gibiler..
valla takdir ettim canim tavrini.. önce baska niyetli oldugunu düsünmen felan en güzeli... Allahimi insallah gönlüne göre verir
valla takdir ettim canim tavrini.. önce baska niyetli oldugunu düsünmen felan en güzeli... Allahimi insallah gönlüne göre verir
8.5 aylık canım . gobısımdekı bebek de 3 aylık teyzesı ... ınan ultrason fotosunu bır gorsen en az 5 aylık dersıın ayagın bırı yukarda bırı asada :) kız galıba doktor azcık anladı gıbı amannn ultrason fotosuna bakıp kahkaha atıyom kocam kafayı yedı bu kadın dıyoo :) aman bı de erkekler gorseler bole tutustugumuzu :)ay inş.cnm sen hamişmisin kaç aylk evlsn aynı sayılırız ozaman ben 7 aylk evlıyım cnm
8.5 aylık canım . gobısımdekı bebek de 3 aylık teyzesı ... ınan ultrason fotosunu bır gorsen en az 5 aylık dersıın ayagın bırı yukarda bırı asada :) kız galıba doktor azcık anladı gıbı amannn ultrason fotosuna bakıp kahkaha atıyom kocam kafayı yedı bu kadın dıyoo :) aman bı de erkekler gorseler bole tutustugumuzu :)
8.5 aylık canım . gobısımdekı bebek de 3 aylık teyzesı ... ınan ultrason fotosunu bır gorsen en az 5 aylık dersıın ayagın bırı yukarda bırı asada :) kız galıba doktor azcık anladı gıbı amannn ultrason fotosuna bakıp kahkaha atıyom kocam kafayı yedı bu kadın dıyoo :) aman bı de erkekler gorseler bole tutustugumuzu :)
aaaaaaaa sen gebemisin ay çok süper cnmmm Allah sağlıcakla kucağına nasip etsin
oy oy oy maaşallahh nm allah hyrlısıyla kucagına almayıda nasip etsın ıns.allah olmayan ve ısteyen herkese nasip etsin tabiki banada hadi hyrlısı bakalım tatlım sen kızmı hissediosun erkek mi peki .? sürtün kız bakım biraz bana da bu ay bnm göbüşümde dolsun
Teşekkür ederim... Amin canım, inşallah Rab'bim hepimizin gönlünün muradını tez zamanda sağlıkla, hayırslısıyla nasip eder, sizleri o yüzden seviyorum ya, biz bizi anlıyoruz...
doğru asılında biraz kendimi zi mi düşünmek oldu bilmem ya ben hani biz bi evimiz olsun ee olmuşkende guzel olsun okulada yakın olsun okulda guzel bi okul olsun kızımın odası ayrılsın ee dekarasyon yapalım eşya yenileyelim ee o falan dı filondu çok ayrıntı yani ee kızımız oldu 5 yaşında
kız kız kız .) bana ole gelıyoo .. aha da sürttümmmmmmmmmm :) hepınıze versın hepınıze :) sonra bı konu daha acarız .. YARAMAZ COCUKLARIN bitkin annelerii:)
inşaallahh cnmm ohh sürt sürtt yarasın göbüşüm bebekle dolsun amiinnnn
sen tecrubelısın dıye sana soruyorum çok aserdin mı arkadasım ? ne yedın ne ıctın hamılelıgınde yanii tatlı mı cok yedın tuzlu muaaaaaaaa sen gebemisin ay çok süper cnmmm Allah sağlıcakla kucağına nasip etsin
kızlaaaarrrrr beklenen zamanı 6gün geçtim battan 1-2 gün önce ve battan 5gün sonra yani dün idrar testi yaptım negatif çıktı bende ne hassasiyet var nede belirti delirceeemmmmm
sımdı adet oldun mu yani halen gecıkmelerde mısın?
sen tecrubelısın dıye sana soruyorum çok aserdin mı arkadasım ? ne yedın ne ıctın hamılelıgınde yanii tatlı mı cok yedın tuzlu mu
maalesef canım halen gecikmelerdeyim!
valla öle aşerme yaşamadım sadece gofret manyagı oldum 6 ay bol bol kustum çok kötu idi ama deydi hatta o kadar kusmaya toplam 30 kg aldım 38 haftada
kızlaaaarrrrr beklenen zamanı 6gün geçtim battan 1-2 gün önce ve battan 5gün sonra yani dün idrar testi yaptım negatif çıktı bende ne hassasiyet var nede belirti delirceeemmmmm
valla öle aşerme yaşamadım sadece gofret manyagı oldum 6 ay bol bol kustum çok kötu idi ama deydi hatta o kadar kusmaya toplam 30 kg aldım 38 haftada
sende istanbuldansın herhalde arkadasım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?