- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.301
arkadasım :) hamburger yıye yıye yıye anlatamam mı manyak oldum :) tiksindım herseyden ev yemeklerınden . tek yedıgım sey fast food tuzlu ekşi seyler . tatlıdan mıdem bulanıyoo
cnm bengectimiz ay gecirdim böle bi durum mesela adeti tam 12 gun gecti birgun ara ile test yaptım hep koca bi negatif dayanamayıp 12.gun kan testi yaptırdım pozitif çıktı adet olmam gereken gun yumurtlamışım 13.gunde idarda yine denedim bu sefer çift çizgi dr a gitmemi beklemiş sonrsını anlatmayım ne seni sarar ne beni
Canım bulantı ve kusmaların ne zaman başladı.yani hamile olduğunu öğrenmeden bulantı oluyormuydu?ben çok bulantı yaşıyorumda.
arkadasım ben adetımı gecmemıstım productor aldım hatta ögle ıdı . test yaptım pozıtıf baska ucuz bı test aldım negatıfff. kan testıne baktım pozıtıf :)
cnm benim hamileliğim çok garip bulantılarım hamileliğimi öğrenmeden 10 gun önce başladı hafiften 15 gun gecikti test yaptık çıktı tahmine 6 haftalık hamile olmalıydım tabi biz bi gittk bizim kuş 11 haftalık üstune görmüşüm meger üstüne görmüşüüm yani 9 haftalıkken başladı sanırım
inşallah olur arkadasım ne dıyeyım . allah versin de mutlu etsin :) ılk bebısı mı beklıyosun
cnm bengectimiz ay gecirdim böle bi durum mesela adeti tam 12 gun gecti birgun ara ile test yaptım hep koca bi negatif dayanamayıp 12.gun kan testi yaptırdım pozitif çıktı adet olmam gereken gun yumurtlamışım 13.gunde idarda yine denedim bu sefer çift çizgi dr a gitmemi beklemiş sonrsını anlatmayım ne seni sarar ne beni
nerdee işte görünürde bişi yok((
evet geçen günlerde okumuştum durumunu bu sayfalardan( peki bişi sorcam bende o adet olacakmışım hissi bile o kadar azaldıki varla yok arası gibi ağrı nerdeyse sendede bu oldu mu? ayrıca pazartesi gidip kan testi mi yaptırayım?? çünkü bu ay bata 1 hafta kalamaya doğru yumurtlama ağrım başlamıştı benimde içim bi garip oldu ya off
çok teşekkür ederim canım benimki gebelikten değil ozaman bat 13 ocak erkende olabilirim.1 haftadır midem çok kötü de acaba dedim neyse bekleyip görcez artık
Kızlar kaşılar hakkında bilgisi olan varmı?karnım sürekli kaşınıyor, karnımda olduğu için kafam karıştı bilgisi olan yazabilirmi acaba?Hamilelik belirtisi olabilirmi ki
cnm bulantı için gercekten erken ama sende de ustune görmedurumu yaşanmadıysa varm öle şühpen
aaa cnm olabilirmiki bak ben gecen ay öle kaşındımki anlatamam uyuz falan oldumu düşündüm ama sen bunu yazana kadar aklıma gelmedi varmıkı öle bişey
valla duymadım ama mantıklıda geldi bu ay hamile kalırsam bu belirtiyi mutlaka yazcam nettede bi bakcam
valla duymadım ama mantıklıda geldi bu ay hamile kalırsam bu belirtiyi mutlaka yazcam nettede bi bakcam
cnmbu arad adın songül galiba bende songül son noktayı koymuşlar bende
ya açıkcası benim kendimde farklı hissettiğm tek durum ayaklarıım hiç ısınmadı hiç bu kadarını yaşamamıştım bence kan testi yaptır eger bu gecikme isede kendini duruma hazırlarsın zaman gectikçe umut artıyo arttıkçada üzüntu oluyo adet durumunda he bide adete yakın kuru bi dönem olurdu ama benim akıntım hiç bitmemişti beyaz kremsi bi akıntı yaşadım
ah işte bende yaaa bendeki akıntıda hiç bitmedi sürekli ıslakmış gibiydi ben hem çok şaşırdım hemde sinir oldum bu duruma :S
yok yok benim çok kaşındı am tesadüfmü belirtimi bilmem ama sanırım adet görmem gereken zamandan bi hafta sonraydı yani yumurtlamamda adet zamanı olduğuna göre yumurtlamamdan 1 hafta sonra
cnmbu arad adın songül galiba bende songül son noktayı koymuşlar bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?