2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ya bukadar olur benimde 5 yaşında kızım var ve 4.ayındayım asılında 3.ay oldu ama kimyasal gebelikti kızım ilk ay olmuştu ben korunmayı bırakınca 2 ay yumurtlama olayına takıldım kaldım ama 3.ay yani hamile kaldığım ay gun aşırıyı denedim ve oldu bu ay da aynısını deniyorum bu arad sakaryalım

Çok ortak noktamız çıktı.inşallah ikinciyide sağlıkla kucağımıza alırız.haberimi burdan vercem.

ya gerçekten şimdi endişelendim yarın ilk iş gidip kan testi yaptırcam ( daha önce gecikmelerim hep ilaç kullanıp beklenti içinde olmaktandı ve karnımın altında oluşan ağrılar hiç bitmezdi bu kez çok garip göğüslerde hassasiyet yok yumurtlamam geç oldu (yani öyle hissettim)akıntım bitmedi adet öncesi yaşanan o ağrı varla yok arası offf off hayırlısı olsun varsada tutunsun (

Son düzenleme:

İNŞALLA haytım gönlune göre olur hani gecikmende 7 gun olmuş bi kan testi yaptır kuşkunda kalmaz en azından bak ben bi 35 gunde bide 38 gunde adet oldum tabi ben gec yumurtluyomuşm adetimde gec geliyomuş tabi adet olunca hep yıkıldım en azından yoksada alıştırısın kendini dimi tatlım

bana sonucu yaz mutlak cnm 1.5 saate cıkyo gecen ay bikaçtane yaptıdımda

kesinlikle . bide şu var hep heveslenince test yapardım negatifi görünce kafa rahatlayınca hemen adet olurdum şimdi 2kez yaptım halen bana mısın demedi.. hastanede halen çalışmaya devam etseydim 50kere ultrasonla baktırtmıştım tahlil yaptırtmıştım kendime

ay dur bakalım ne çıkcak ay banada heyecan bastı kaçta gitcen kaçta yazcan

bende size bakıyodum ben yemek pısırdım ev temızledım bı ara forum kayboldu :) dedım herkes kactıı regen nasılsın :*

napayim.. biz de ac karnimizi doyurduk.. adam tutturdu bana pizza yap diye.. pek sever de benim pizzami sonra bi tane muffin yedim.. su an catlamak üzereyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…