2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canımmmmmmmmmmm hadı hayırlısı ınsallah ılk bebek mı ıstıyosun

hadi bakalım hayırlısı...inşallah güzel haberlerle gelirsin...

bu erkekler bılseler kı bız bebek ıcın boyle kuduruyoruz bıze gülerler ha :) bızım ıcın ne kadar onemlı degıl mı gelsın bebısler gelsınnnn

ay zaten benim eşim bana kızıyor sen bu kadar çok istiyorsun ondan olmuyor diyorr
ben çalışıyorum akşamlarıda eve gelince stres atmak için örgü başladım 2 tane bebek yeleği işledim
ay o kadar güzel oldular ki anlatamam eşimde yazın yurt dışına gitmişti sen tut bir tane bebek elbisesi bir tanede alt üst bir takım almış
ay biz kuduryoruz bebiş için allahımmm inşallahhhh

ınan ben de bugun pızza soledım dısardan canım cektı ortaboy pızzayı bebısımle yedım bıtırdım :) bı de meyve suyuna son surat asılmaktayız .. muffını de severım haaaa

ayyyy ama cok kacirdim yerken yaa... koca bi firin tepsisi düsün.. onun tamamiyla yaptim.. yani dikdörtgen yaptim.. 8e böldüm.. 3ünü ben yedim.. yuh bana... yarin diyete baslyiorum tekrardan diye ucunu accik kacirdim afiyet olsun canim yaaa pizza da güzel bir sey

44:
ayyy ben 3 aylık hamıleyım cınsıyet bılmedıgım ıcın hıcbısey almıyorum ama canım sunu unutma psıkolojık olarak kendıne cok baskı yaparsan ınan olmaz . ben cok kafama takıyodum . nıye olmuyo nıye tutmuyo nıye hamıle kalamıyorum aglardım her dakka .. ama bı anda aklımdan cıkardım olursa olur Allah verır dedımm.. takii hamılelıkten kaynaklı mıde bulantılarıma kadar hıc aklıma gelmedı bebek :44:ve hamıleyım öle ıste

doğru söylküyorsun ama işte elimde değilll unutim diyorum ama olmuyorrr hep aklımdaaa

Kızlar iyi akşamlar tekrar.Kaşıntıyla ilgii bilginiz varmı.1haftadır karnım ve değişik yerlerimde kaşıntı var.hiçbişi fayda etmedi belirti olabilirmi yoksa uyuzmu oldum.nette baktım bazılarında oluyomuş olan ark.lar varmı yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…