- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.341
slm kızlar ben geldim...
hosgeldin:) kımseden ses cıkmıyooooooo
hosgeldin:) kımseden ses cıkmıyooooooo
ögle zamanı bayagı kalabalıktı ama sımdı yok galıba senın gobısınde bebek var mı?hoşbulduk canım evet kimse yok mu bugün??
bende ara sira burdayim kizlar :)
selam kızlar
yarın benim içinde önemli bir gün
yumurtlama takibi yapıyor doktor yarın adetimin 14. günün
yumurtluyormuyum yumurtam çatlıyor mu diye ultrasyonla bakacak
hayırlısı bakalım bundan sonrası :)))
selam kızlar
selam kızlar
ara sıra degıl hep burda ol :)
hadi bakalım hayırlısı...inşallah güzel haberlerle gelirsin...
bu erkekler bılseler kı bız bebek ıcın boyle kuduruyoruz bıze gülerler ha :) bızım ıcın ne kadar onemlı degıl mıamin inşallah kızlarr evet ilk bebek allah kısmet ederse
bu erkekler bılseler kı bız bebek ıcın boyle kuduruyoruz bıze gülerler ha :) bızım ıcın ne kadar onemlı degıl mıgelsın bebısler gelsınnnn
ınan ben de bugun pızza soledım dısardan canım cektı ortaboy pızzayı bebısımle yedım bıtırdım :) bı de meyve suyuna son surat asılmaktayız .. muffını de severım haaaa
44:ay zaten benim eşim bana kızıyor sen bu kadar çok istiyorsun ondan olmuyor diyorr
ben çalışıyorum akşamlarıda eve gelince stres atmak için örgü başladım 2 tane bebek yeleği işledim
ay o kadar güzel oldular ki anlatamam eşimde yazın yurt dışına gitmişti sen tut bir tane bebek elbisesi bir tanede alt üst bir takım almış
ay biz kuduryoruz bebiş için allahımmm inşallahhhh
44:
ayyy ben 3 aylık hamıleyım cınsıyet bılmedıgım ıcın hıcbısey almıyorum ama canım sunu unutma psıkolojık olarak kendıne cok baskı yaparsan ınan olmaz . ben cok kafama takıyodum . nıye olmuyo nıye tutmuyo nıye hamıle kalamıyorum aglardım her dakka .. ama bı anda aklımdan cıkardım olursa olur Allah verır dedımm.. takii hamılelıkten kaynaklı mıde bulantılarıma kadar hıc aklıma gelmedı bebek :44:ve hamıleyım öle ıste
yaş kaç kuzum senin :) folıc asıt kullanıyo musundoğru söylküyorsun ama işte elimde değilll unutim diyorum ama olmuyorrr hep aklımdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?