2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz adetın gectii mı .. ben 3 aylık hamıleyım hamıle kalınca uyuz gıbı kasınıyodum :) test yaptın mı

yardııııııııııııııııııııııııııııııııııım

o zaman olmaması ıcın hıc bı sorun yok hayatım hıc canını sıkma .. bebek yuklenme asamasında ama tamamlanmadı :) loading baby

doktorumda aynı şeyi söyledi
bir rahmin var, şu anda büyümekte olan bir yumurtran var, ee birde kocan var bebek olmaması için hiç bir sebebin yok dedi
bu ay bile hamile alabilirsin dedi allahım inşalllaahhhhh

Canıııııııııııım daha 1 haftam var ama uyuz gibi kaşınıyom karnımda kaşımaktan benekler çıktı ya

ayy canım ınsallah bak productor dıye bı gebelık testı var ya o cok erkenden gosterıyoo ben adet olmadan sonuc vermıstı pozıtıf cıkmıstı .. hamıle olabılır mısın sence?

doktorumda aynı şeyi söyledi
bir rahmin var, şu anda büyümekte olan bir yumurtran var, ee birde kocan var bebek olmaması için hiç bir sebebin yok dedi
bu ay bile hamile alabilirsin dedi allahım inşalllaahhhhh

kız hadı bakalım hayırlısı valla heycanlandım :) yoksa sanal teyze mı oluyorum .. haberı verırsın artıkkkk:44:

kizlar yaaaaaaaaaaaaaaa size bir sey diyem mi???? avatar koysaniza bi hosunuza giden... böylece avatarlardan taniyabiliriz hemencik

Son düzenleme:
kız hadı bakalım hayırlısı valla heycanlandım :) yoksa sanal teyze mı oluyorum .. haberı verırsın artıkkkk:44:

ay inşallah oldun da haber vermezmiyim
yarın doktoras gidim akşama da haber veririm size yumurtalarım büyüyormu bölünüyor mu diyee

ben kaçıyorum cnm anca yarın iş var

inşallah güzel haberler verecemmm

regen avatar nasıl koyuluyoo solesene :)

ay ben çok cahilim avart ne

canim hani bendeki su sapkali hatun varya.. o avatar iste...

sag üst kösedeki kontrol paneline tiklayin, ordan sol tarafa gidip ayarlarim basligina bakin hemen altinda 3. sirada avatarini degistir secenegi var.. ona tiklayin ordan acilan sayfada iki secenek var, ister internetten bi link vererek yükleyebiliyorsunuz isterseniz bilgisayarda kayitli olani yüklüyorsunuz.. ben hep bilgisayarimdan yüklerim, önce bilgisayarima kaydederim.. hade kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…