- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.361
Kızlar iyi akşamlar tekrar.Kaşıntıyla ilgii bilginiz varmı.1haftadır karnım ve değişik yerlerimde kaşıntı var.hiçbişi fayda etmedi belirti olabilirmi yoksa uyuzmu oldum.nette baktım bazılarında oluyomuş olan ark.lar varmı yardım
Kızlar iyi akşamlar tekrar.Kaşıntıyla ilgii bilginiz varmı.1haftadır karnım ve değişik yerlerimde kaşıntı var.hiçbişi fayda etmedi belirti olabilirmi yoksa uyuzmu oldum.nette baktım bazılarında oluyomuş olan ark.lar varmı yardım
yardııııııııııııııııııııııııııııııııııım
yaş kaç kuzum senin :) folıc asıt kullanıyo musun
31 yaşındayım ilkbaşlarda folic asit kullandım ama kabız yaptı şimdi 1 aydır folidoce diye bir ilaç var onu içiyorum aynı değerdeymiş
hayır sigara içmiyorum
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz adetın gectii mı .. ben 3 aylık hamıleyım hamıle kalınca uyuz gıbı kasınıyodum :) test yaptın mı
o zaman olmaması ıcın hıc bı sorun yok hayatım hıc canını sıkma .. bebek yuklenme asamasında ama tamamlanmadı :) loading baby
Canıııııııııııım daha 1 haftam var ama uyuz gibi kaşınıyom karnımda kaşımaktan benekler çıktı ya
kız sna dıyom du heycanlandım sımdı .. bana ne oluyosa :) test yptın mı adetını gectın mı
doktorumda aynı şeyi söyledi
bir rahmin var, şu anda büyümekte olan bir yumurtran var, ee birde kocan var bebek olmaması için hiç bir sebebin yok dedi
bu ay bile hamile alabilirsin dedi allahım inşalllaahhhhh
ayy canım ınsallah bak productor dıye bı gebelık testı var ya o cok erkenden gosterıyoo ben adet olmadan sonuc vermıstı pozıtıf cıkmıstı .. hamıle olabılır mısın sence?
kizlar yaaaaaaaaaaaaaaa size bir sey diyem mi???? avatr koysaniza bi hosunuza giden... böylece avatarlardan taniyabiliriz hemencik
kizlar yaaaaaaaaaaaaaaa size bir sey diyem mi???? avatr koysaniza bi hosunuza giden... böylece avatarlardan taniyabiliriz hemencik
kız hadı bakalım hayırlısı valla heycanlandım :) yoksa sanal teyze mı oluyorum .. haberı verırsın artıkkkk:44:
ay ben çok cahilim avart ne
ay inşallah oldun da haber vermezmiyim
yarın doktoras gidim akşama da haber veririm size yumurtalarım büyüyormu bölünüyor mu diyee
ben kaçıyorum cnm anca yarın iş var
inşallah güzel haberler verecemmm
regen avatar nasıl koyuluyoo solesene :)
ay ben çok cahilim avart ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?