- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.381
canim hani bendeki su sapkali hatun varya.. o avatar iste...
sag üst kösedeki kontrol paneline tiklayin, ordan sol tarafa gidip ayarlarim basligina bakin hemen altinda 3. sirada avatarini degistir secenegi var.. ona tiklayin ordan acilan sayfada iki secenek var, ister internetten bi link vererek yükleyebiliyorsunuz isterseniz bilgisayarda kayitli olani yüklüyorsunuz.. ben hep bilgisayarimdan yüklerim, önce bilgisayarima kaydederim.. hade kolay gelsin..
yaptım oleeeeeeeey yavaş yavaş olcak herşey ben öğretmenim sadece okul için kullandım şimdiye dek ama öğreniyorum
ne ögretmenisin tatlim??
görsel sanatlar
oh beeeaaaa girdim sonunda topige aaa noldu ya.. baglanamadim bi türlü
Ay kızlar 1 saat sonunda ancak girdim
slm regencim daha öncede yazdım ama görmedin beni...
slm nerdesin sen bakimalmadın herhalde msjımı?
tatlim dedim ya girilmedi epeydir bekliyorum pc basinda... kusura bakma.. bi daha yazsana
nasılsın dedim iyimisin keyifler nasıl??
oooffffffffffffff kizlar yaa sIkILdIm ben beni biraktiniz burda tek basima gideyim bari
merhaba cnm ben 1 saatir uğraşıyorum anck girdim napıyosun keyfin nasıl
cnm cvp burdan atabilirmiyim özelden atmışın ma 10 dakkada çatlarım
asagida yazdigim moddayim. sIkIlIyorum.. sandelye basinda oturmaktan bi hal oldum zatii
burdan yazabilirsin canım özel biraz gıcık o ne yaa 10 dk...:95::95:
sen sıkılma tatlım benim bak burdayız işte geldik gel bi öpem seni
aman canim yaa.. her zamanki mod... degisik bir sey tabiki yok.. topikimiz kalabalik degil.. gerci pazar aksami normal..
aman cnm sıkma tatlı canını benimm içime hamile doğmuştun nedense sanada demiştim ama bu ay nasip değilmiş demek ki üzme kendini bak ben gecen ay neler yaşadım şimdi çalışmalara devam ediyorum çok şanslısınki stresin çabuuk bitti biz bu ay regenle gun aşırı moduna girdik benim gecen ay da öleydi hadi sende katıl aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?