2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

burdan yazabilirsin canım özel biraz gıcık o ne yaa 10 dk...:95::95:

sen sıkılma tatlım benim bak burdayız işte geldik gel bi öpem seni

hosgeldin fistik.. benim sIkIntIm öyle genel olarak.. simdi esimin cantasina ne koycam onu düsünüyorum ayy ne sinir bir sey ya hergün hergün..

ay öle deyince bende bi baktım kendime benimde hep aynı kızm uyudu tv açık am 3 gun çok yoğun gececek

napcaksin bakalim 3gün boyunca??

yaren ve sekercininkizi kizlar siz ne yzisiyorsunuz özelden ayiptir sormasi :26::26::26:

ana günahımızı alma kız, bu akşam kaç oldu girdim epi topu 2 kişiydik sitede senden eser yoktu...

yok fistik.. ben yaklasik 1saat felan siteye giremedim.. yaren de girememis sanirim.. günah felan almiom benimki bana yetio baksana yüce Yaradan cezalandiriyor..

ben zaten geçen ay gün aşırı modundaydım canım ama olmadı napalım öbür aya kaldı artık umudumuz ama çok üzgünüm napayım elimde değil bat 27 ocak allahım sen yardım et bize...

kız yardım et deyincede gülesim de geldi denirya kelin ilacı olsa kendi başına sürer ben gecen ay gun aşırı denedin önce ve sonrasında banyo yapmadım kalkmadım işte okadar o zaman tuttu ama belkim yapmasamda tutacaktı bilinmez bakalım bu ay ne olacam ateşin nasıl olmuştu ben ölçüyorum ama daha mantınıda pek çözemedim

yaren ve sekercininkizi kizlar siz ne yzisiyorsunuz özelden ayiptir sormasi :26::26::26:
cnm bana yazmış ama ben cevabını özeldendeğil burdan attım şekercinin kızının izni ile birlikte paylaşalım die bizim kızın kırmızılar gelmiş oysaki benim içime gebe die doğmuştu demekki hislerim kuvvetli değilmiş gecen ayda kendimi gebe sanmıyodum gebe çıktım sanırım bende önsezi sıfır

hosgeldin fistik.. benim sIkIntIm öyle genel olarak.. simdi esimin cantasina ne koycam onu düsünüyorum ayy ne sinir bir sey ya hergün hergün..

napcaksin bakalim 3gün boyunca??

cnm yarın lise arkadaşlarımla gunum var 12 senelik arkadaşlarımla kahvaltı gunu salıda gun bende çocukluk arkadaşımla olan yarın akşam mamacıklar falan hazırlıcam cnm eşinin canta olayını çözemedim

yok fistik.. ben yaklasik 1saat felan siteye giremedim.. yaren de girememis sanirim.. günah felan almiom benimki bana yetio baksana yüce Yaradan cezalandiriyor..

Aaaaa tövbe de kız Allah korusun, olur öyle aksaklıklar, site polisi yakalar... Bu arada bizim kızdan haber yok hiç ayol 2011'de mi kaldı acep tatlım cadım benim... :26: :26: :26:

tatlım benim kırmızılar geldide onun müjdesini verdim yarene ama çok üzgünüm...((

napıyonuz bakimmmm
hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaa.benim batı düzenle bari tatlım umudumuz öbür ay bat 27 ocak sat da 6 ocak((

bende öyle tatlım hiç kalkmadım yarım saat yattım hep ama olmadı işte belkide oldu ama tutunamadı(((

yaaa bize niye demiyoki.. ben de kirmizilar gelince hemen demistim size.. önseziyle ne ilgisi var tatlim.. biz öyle olmasini istedigimiz icin icimizden hep hamis fikri geciyor.. bakalim yaa ben artik bisey diyemiyorum ki.. her ay umutluyum ama her ayda elim bosa cikiyor.. bu mutlulugu artik ben de yasamak istiyorum.. ooof of bir ay cok uzun yaa... bi siklus bir ay sürer mi hic yaa...

anladim tatlim.. kolay gelsin sana... canta olayi sey yaa, yemek.. ögle yemegini yainda götürüyor.. ama her seyi de yemiyor.. vallahi ben simdiden sIkIldIm.. yillarca bu adam burda caliscak.. bilmiyom napcam???

olabilir cnm biliyon olmakla bitmiyo bide tutunma var işte onun çaresi rabbimde ah tutunsada ilk 3 ay risl yuzde 12 keseyi görene kadar yuzde 20 mesela yuzde 80 de buyuk oran ama 20 yi uygun gördu rabbim ne yapalım vardır uygun bi zaman bizim için

hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaa.benim batı düzenle bari tatlım umudumuz öbür ay bat 27 ocak sat da 6 ocak((

hoşbulduk canım.. gelemedim kaç gündür... nasıl 6 ocak canım sat anlayamadım:26:
kırmızılar geldimi? geldiyse nası 6 ocak oluyor?

Abbovvvv ne kadar temiz kalpliyim yahu ben daha yazarken gelmiş tatlım cadım... Hoş gelmişsin...

hoşbuldum tatlım. nasılsın? cidden kalbin temizmiş

olcak be regenim olcak inşalla 2012 de belkide bu ay olcak dicez tatlım bizde ay yemek olayı çok zor heleki seciyosa bizde yok öle sorun kendi yapıyo kendi yiyo aradada bana yapıyo fırsat bulduk ça

Aaaaa tövbe de kız Allah korusun, olur öyle aksaklıklar, site polisi yakalar... Bu arada bizim kızdan haber yok hiç ayol 2011'de mi kaldı acep tatlım cadım benim... :26: :26: :26:

yapma bacım valla kocam evdeydi tüm gün.. ya gidip onla oturcam yada oturmayacam... anca gelebildim. bi sürüde geçmiş var ama yarın okurum artık

iyi hadi neyse gel bakalim gecmisi sonra okursun bosver.. yeni hamis haberi yok onu diyim

üzülme tatlim yaa... bak hepimizin ayni.. bize de söyle ama hep birlikte konusalim böyle seyleri bence.. ama tabiki en iyisini sen bilirsin yine de.. valla canim gecen bi topikte okudum.. bi arkadas yazmis iste, aylarca denemis hep ovulasyon hesaplamis felan tutmamis.. ama son ay sIk sIk iliskide bulunmus.. yani yeri gelmis gün asiri yeri gelmis hergün.. yani bir günden fazla ara vermemis ve tutturmus.. ben bu ay da böyle denicem.. firsat buldukca yani.. ama ovulasyon hesaplamicam ates de ölcmüyom.. sen de yap bakalim belki böyle olur..

canım ben sizede söyleyecektim ama kimse yoktu o yüzden yarene yazdım oda başka topikteydi o yüzden özelden yazdım yoksa tabiki hep sizinle paylaşıoyorum zaten biliyosun yani bebeeeem

evet tatlım bu ayda günaşırı moduna devam.ama kendimi şartlandırmaycağım bu sefer düşünmeyeceğim bakalım ne olacak hayırlısı.ben anladım zaten bugün adet olacağımı sabah ateşim düşmüştü...

cnm slogan atalım gun aşırı die biliyon benim gecen ayı ilk gun aşiırı denedim olmuştu ondan çok umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…