2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

olcak be regenim olcak inşalla 2012 de belkide bu ay olcak dicez tatlım bizde ay yemek olayı çok zor heleki seciyosa bizde yok öle sorun kendi yapıyo kendi yiyo aradada bana yapıyo fırsat bulduk ça

ben iki dakka mutvaga gidip bakayim yaa.. yine sandvic yapcam sanirim yemek secmese daha kolay ama napiim...

hoşbuldum tatlım. nasılsın? cidden kalbin temizmiş

İyiyim canım yaa ne olsun maaaile bir arada yeni yıla girdik, gelsin tavla gitsin okey harala gürele evde bir şamata keyifler yerinde çok şükür... Sizler nasılsınız? yeni yılınız umarım çoooook güzel başlamıştır ve aynı güzellikle devam eder...

kendi avatarima bakip bu kim diyorum yaaa alisamadim halen yeni resmime.. ama cok güzel dimi???

Son düzenleme:
iyi hadi neyse gel bakalim gecmisi sonra okursun bosver.. yeni hamis haberi yok onu diyim

tatlımsın işteee....

valla canım bizde kalabalıktık.. tombala oynadık tabu falan vardı ama işte tombala daha iyi oldu. bi tanıdıktaydık bizde. aileler uzak olunca,böyle oluyor işte. iyiydi çok şükür yinede...

ah cnm ben o sözleri ne çok verdim kendime ama olmuyo düşünmeden takmadan ama 2 aydır sadece gun aşırıyı tutuyorum benim ne ara yumurtladığım belli değil çünkü

Nasilsiniz bakim hayat nasil gidiyor varmi yeni hamislerimiz galiba senemciq hamileydi en son onu okudum

Senemciq tebrik ederim canim hayirli olsun

Cok yazmisiniz atladim yahu bi selam verim dedim

kendi avatarima bakip bu kim diyorum yaaa alisamadim halen yeni resmime.. ama cok dimi???

Kız bak bişi dicem ama güler misin yoksa kızar mısın bilemiyorum... Senin bu avatarını ilk gördüğümde Allah, Allah nasıl bir balık bu böyle ne garip bir ağzı var demiştim , çok özür ama şapkalı bir bayan olduğunu sonra fark ettim, hareketli avatarın daha hoş bence...

kendi avatarima bakip bu kim diyorum yaaa alisamadim halen yeni resmime.. ama cok güzel dimi???

cnm çok guzel ama ben çok takıntılyımdır başkası gibi geliyosun mesela eşim 10 yıldır telimde meçhul die kayıtlı ilk tanıştımızda adını bilmiyodum öle kaydettim bi daha değiştiremedim alışkanlıklarımdan vazgecmek çok zordur benim için tipik bi başak olarak

valla canım bizde kalabalıktık.. tombala oynadık tabu falan vardı ama işte tombala daha iyi oldu. bi tanıdıktaydık bizde. aileler uzak olunca,böyle oluyor işte. iyiydi çok şükür yinede...

Ne güzel olmuş, Allah bozmasın... Akşam bizde oynadık çooook keyifli oldu... Üzülmeyin tatlım yaa, insanın ailesinin yanında olması başka bir şey ama inan bana Allah yeter ki gönül ayrılığı vermesin, mesafeler bir alo kadar uzak artık...

Nasilsiniz bakim hayat nasil gidiyor varmi yeni hamislerimiz galiba senemciq hamileydi en son onu okudum

sen de kimsin

bendeeeeeeeeeeee değiş değiş,beğenmedim ben zaten.. sana yakışan bişe bul

heheheeee ama cok seksi bi hatun yaaaaaaaaaaaa................ fikirlerinizi dikkate alcam bu arada

yarenim yeni yılın kutlu olsun göbeklerimiz bebişle dolsun inş. 2012 de:) uğur getirsin hepimize

Gercegi hayalinden daha guzel olan ve hayal edip elde ettikten sonra degeri azalmayan, aksine her gun artan tek sey evlattir

hala adet oluyorum ben ya:) inanılmaz söküldü maşşllah civanperçemi içiom bide kekik sanırım kıstim patladı adetle bir çıktığını görmedim ama ağrısı miğde bulantısı falan vardı çalışmaya başlayamıyoz canım bugun adetimin 8. günününe girdim soğan kürü yapayım diyorum sence yapsam mı? yarın sabah başlayayım diyomm sen nasılsın iyisin inş. canım benm

hoşgeldin canım..

amin canım. cümlemizin inşallah... aynen öyle. böyleside bir yönden iyi aslında karışanımız yok görüşenimiz yok. aileler burda olsa evin içindede olurlardı...

heheheeee ama cok seksi bi hatun yaaaaaaaaaaaa................ fikirlerinizi dikkate alcam bu arada

ay senin avatarını yiyim bennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…