- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.421
olcak be regenim olcak inşalla 2012 de belkide bu ay olcak dicez tatlım bizde ay yemek olayı çok zor heleki seciyosa bizde yok öle sorun kendi yapıyo kendi yiyo aradada bana yapıyo fırsat bulduk ça
hoşbuldum tatlım.nasılsın? cidden kalbin temizmiş
kolay gelsin arkadaşım bi tane bana gönder gece yemeden yapamamben iki dakka mutvaga gidip bakayim yaa.. yine sandvic yapcam sanirimyemek secmese daha kolay ama napiim...
iyi hadi neyse gel bakalimgecmisi sonra okursun bosver.. yeni hamis haberi yok onu diyim
İyiyim canım yaa ne olsun maaaile bir arada yeni yıla girdik, gelsin tavla gitsin okey harala gürele evde bir şamata keyifler yerinde çok şükür... Sizler nasılsınız? yeni yılınız umarım çoooook güzel başlamıştır ve aynı güzellikle devam eder...
canım ben sizede söyleyecektim ama kimse yoktu o yüzden yarene yazdım oda başka topikteydi o yüzden özelden yazdım yoksa tabiki hep sizinle paylaşıoyorum zaten biliyosun yani bebeeeem
evet tatlım bu ayda günaşırı moduna devam.ama kendimi şartlandırmaycağım bu sefer düşünmeyeceğim bakalım ne olacak hayırlısı.ben anladım zaten bugün adet olacağımı sabah ateşim düşmüştü...
kendi avatarima bakip bu kim diyorum yaaaalisamadim halen yeni resmime.. ama cok dimi???
kendi avatarima bakip bu kim diyorum yaaaalisamadim halen yeni resmime.. ama cok güzel dimi???
kendi avatarima bakip bu kim diyorum yaaaalisamadim halen yeni resmime.. ama cok güzel dimi???
valla canım bizde kalabalıktık.. tombala oynadıktabu falan vardı ama işte tombala daha iyi oldu. bi tanıdıktaydık bizde. aileler uzak olunca,böyle oluyor işte. iyiydi çok şükür yinede...
Nasilsiniz bakim hayat nasil gidiyor varmi yeni hamislerimiz galiba senemciq hamileydi en son onu okudum
Senemciq tebrik ederim canim hayirli olsun
Cok yazmisiniz atladim yahu bi selam verim dedim
Kız bak bişi dicem ama güler misin yoksa kızar mısın bilemiyorum...Senin bu avatarını ilk gördüğümde Allah, Allah nasıl bir balık bu böyle ne garip bir ağzı var demiştim , çok özür ama şapkalı bir bayan olduğunu sonra fark ettim, hareketli avatarın daha hoş bence...
cnm çok guzel ama ben çok takıntılyımdır başkası gibi geliyosun mesela eşim 10 yıldır telimde meçhul die kayıtlı ilk tanıştımızda adını bilmiyodum öle kaydettim bi daha değiştiremedim alışkanlıklarımdan vazgecmek çok zordur benim için tipik bi başak olarak
bendeeeeeeeeeeeedeğiş değiş,beğenmedim ben zaten.. sana yakışan bişe bul
Nasilsiniz bakim hayat nasil gidiyor varmi yeni hamislerimiz galiba senemciq hamileydi en son onu okudum
sen de kimsin
heheheeeeama cok seksi bi hatun yaaaaaaaaaaaa................ fikirlerinizi dikkate alcam bu arada
yarenim yeni yılın kutlu olsun göbeklerimiz bebişle dolsun inş. 2012 de:) uğur getirsin hepimize
Ne güzel olmuş, Allah bozmasın... Akşam bizde oynadık çooook keyifli oldu... Üzülmeyin tatlım yaa, insanın ailesinin yanında olması başka bir şey ama inan bana Allah yeter ki gönül ayrılığı vermesin, mesafeler bir alo kadar uzak artık...
heheheeeeama cok seksi bi hatun yaaaaaaaaaaaa................ fikirlerinizi dikkate alcam bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?