- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.441
Gercegi hayalinden daha guzel olan ve hayal edip elde ettikten sonra degeri azalmayan, aksine her gun artan tek sey evlattir
Ahanda tanitmayi unutmusum benim adim nar soyadim tanesi yas 2f almanyada yasiyorum ve bebis istiyoruum canim regen hanim sizi taniyalim mumkunse
hoşbulduk canım.. gelemedim kaç gündür... nasıl 6 ocak canım sat anlayamadım:26:
kırmızılar geldimi? geldiyse nası 6 ocak oluyor?
üzülme tatlim yaa... bak hepimizin ayni.. bize de söyle ama hep birlikte konusalim böyle seyleri bence.. ama tabiki en iyisini sen bilirsin yine de.. valla canim gecen bi topikte okudum.. bi arkadas yazmis iste, aylarca denemis hep ovulasyon hesaplamis felan tutmamis.. ama son ay sIk sIk iliskide bulunmus.. yani yeri gelmis gün asiri yeri gelmis hergün.. yani bir günden fazla ara vermemis ve tutturmus.. ben bu ay da böyle denicem.. firsat buldukca yani.. ama ovulasyon hesaplamicamates de ölcmüyom.. sen de yap bakalim belki böyle olur..
hala adet oluyorum ben ya:) inanılmaz söküldü maşşllah civanperçemi içiom bide kekik sanırım kıstim patladı adetle bir çıktığını görmedim ama ağrısı miğde bulantısı falan vardı çalışmaya başlayamıyoz canım bugun adetimin 8. günününe girdim soğan kürü yapayım diyorum sence yapsam mı? yarın sabah başlayayım diyomm sen nasılsın iyisin inş. canım benm
evet canım kırmızılar geldiyani tatlım 6 ocakta bitecek ya oyüzden öyle dedim
yok tatlım zaten hep sizinle paylaşıyorum herşeyi.ben yazarken kimse yoktu yarende başka topikteydi o yüzden ona özelden yazmak zorunda kaldım yanlış anlaşılmasın bebeem bende önümüzdeki ay baştan sıkı tutacaım işi...ya herro ya merro başka çaresi yok ya bu deveyi güdecez ya bu deveyi güdecez bu diyardan gitmek yokk haaaaaaaa yeter bak çok hırs yaptım şimdi benim kocamın vay haline
he he dalga gec sen bakalim.. nerelerdesin??? geliyon ce deyip kaciyon.. özlüyom ama gelmeyince
evet canım kırmızılar geldiayyy canım pardon ya karıştırdım ben sat 1 ocak oluyoo
HADİ YA inşalla iyi gelir cnm da kistler den kurtulursun valla kürler hakkında bilgim yok ama bi kaçtane öle topik gördum yanlış bilgi vernek istemem ben çalışmalra başladın gun aşırıya devam
yok tatlım zaten hep sizinle paylaşıyorum herşeyi.ben yazarken kimse yoktu yarende başka topikteydi o yüzden ona özelden yazmak zorunda kaldım yanlış anlaşılmasın bebeem bende önümüzdeki ay baştan sıkı tutacaım işi...ya herro ya merro başka çaresi yok ya bu deveyi güdecez ya bu deveyi güdecez bu diyardan gitmek yokk haaaaaaaa yeter bak çok hırs yaptım şimdi benim kocamın vay haline
regen tam 11 kişi ne diyosun bu işe
tamam canım o konuda sıkıntı yok:)inş. hayırlısıyla olacak canım benim eşimde gün aldı 15 gün sonra ameliyatı var nasipse olacak canım:)
Alemsin valla kız... Hep destek, tam destek bizden de... Yanında, sağında, solunda, önünde, ardında destek konusunda seninleyiz... Bu sene ya olacak ya olacakkkkk!!!...
bu saatte bu kadar kişi wayyyyy beeeee.ama 10 kalacaksınız tatlımbenim çıkmam lazım evdeki koca bebek mızmızlanıyor kocamın uykusu gelmiş sensiz yatmam diyor ben gidiyom kızlar yarın grüşürüz iyi geceler...
regen tam 11 kişi ne diyosun bu işe
Kanki ama ben napim islerim vardi sonra telden girdigim icin cikis yapmamisim burda hep online gozuktum ama daha yeni eve geldim annem geldi trden onu ziyaret ettim derken dunurleride geldi galiba ekimde olacak kardesimin dugunu 4yildan 2yila dusurduler simdide 10 kaldi hehe cok komik
Ama barisalim neeeeooollluuurrr bende ozledim ama hepinizi hadi bi och yap saril soyle gel bakim hadi amaaa
masallah diyorum nazar bonucugu takiyorumdemekki icten dilemek gerekiyormus.... herkesler geldi...
gel barislaim gel dicem ama küsmemistik kiayyy hadi hayirli olsun.. ama iyiymis hee 10aya düsürmüsler ya canim ben seni cok merak ediyorum.. görebilcem bir yer yok mu?? feysin de yok senin.. acsan keske
sorma cnm bi yerden kurabiye yapıyodum bi yandanda takipdeyim hepinizin eli deydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?