2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ahanda tanitmayi unutmusum benim adim nar soyadim tanesi yas 2f almanyada yasiyorum ve bebis istiyoruum canim regen hanim sizi taniyalim mumkunse

...............................................................................

nasıda üstüme alındım yarebbii

Son düzenleme:
hoşbulduk canım.. gelemedim kaç gündür... nasıl 6 ocak canım sat anlayamadım:26:
kırmızılar geldimi? geldiyse nası 6 ocak oluyor?

evet canım kırmızılar geldiayyy canım pardon ya karıştırdım ben sat 1 ocak oluyoo

yok tatlım zaten hep sizinle paylaşıyorum herşeyi.ben yazarken kimse yoktu yarende başka topikteydi o yüzden ona özelden yazmak zorunda kaldım yanlış anlaşılmasın bebeem bende önümüzdeki ay baştan sıkı tutacaım işi...ya herro ya merro başka çaresi yok ya bu deveyi güdecez ya bu deveyi güdecez bu diyardan gitmek yokk haaaaaaaa yeter bak çok hırs yaptım şimdi benim kocamın vay haline

Son düzenleme:

HADİ YA inşalla iyi gelir cnm da kistler den kurtulursun valla kürler hakkında bilgim yok ama bi kaçtane öle topik gördum yanlış bilgi vernek istemem ben çalışmalra başladın gun aşırıya devam

ya valla ne onlarin leinden bir sey geliyor ne de bizim.. bekleyip görcez.. ama bir ay cok uzun yaaa ...

HADİ YA inşalla iyi gelir cnm da kistler den kurtulursun valla kürler hakkında bilgim yok ama bi kaçtane öle topik gördum yanlış bilgi vernek istemem ben çalışmalra başladın gun aşırıya devam

tamam canım o konuda sıkıntı yok:)inş. hayırlısıyla olacak canım benim eşimde gün aldı 15 gün sonra ameliyatı var nasipse olacak canım:)

Alemsin valla kız... Hep destek, tam destek bizden de... Yanında, sağında, solunda, önünde, ardında destek konusunda seninleyiz... Bu sene ya olacak ya olacakkkkk!!!...

tamam canım o konuda sıkıntı yok:)inş. hayırlısıyla olacak canım benim eşimde gün aldı 15 gün sonra ameliyatı var nasipse olacak canım:)

super eşinde tebrik ederim en az senin kadar istekli arkadaşım eşini 2 yıldır ikna edemiyo çok üzülüyorum ona ya

Kanki ama ben napim islerim vardi sonra telden girdigim icin cikis yapmamisim burda hep online gozuktum ama daha yeni eve geldim annem geldi trden onu ziyaret ettim derken dunurleride geldi galiba ekimde olacak kardesimin dugunu 4yildan 2yila dusurduler simdide 10 kaldi hehe cok komik

Ama barisalim neeeeooollluuurrr bende ozledim ama hepinizi hadi bi och yap saril soyle gel bakim hadi amaaa

görüşürüz tatlım takma kafana sakın önumuzdeki aya umutla bak

regen tam 11 kişi ne diyosun bu işe

masallah diyorum nazar bonucugu takiyorum demekki icten dilemek gerekiyormus.... herkesler geldi...

gel barislaim gel dicem ama küsmemistik ki ayyy hadi hayirli olsun.. ama iyiymis hee 10aya düsürmüsler ya canim ben seni cok merak ediyorum.. görebilcem bir yer yok mu?? feysin de yok senin.. acsan keske

sorma cnm bi yerden kurabiye yapıyodum bi yandanda takipdeyim hepinizin eli deydi

Tatlım cadım, regenim ve diğer arkadaşlarım bişi sorucam... Benim bat 6 ocak elimde erken gebelik testim var, yarın bir test yapayım mı sizce??? İçimden iki duygu geçiyor biri yap bakalım ne çıkacak gör diyor, diğeri yav 5 gün daha bekle belki geç tutunma olur o zaman test pozitif çıkar, erken yaparsan negatif olursa üzülürsün, diceksiniz ki senin şartlarında hamile kalmak biraz zor ama burada başka bir topikte hsg sonrası hamile kalma oranın yüksek olduğunu okumuştum bu yüzden bir umut var içimde heyecanla bekliyorum işte... Ne yapacağımı bilemedim sizlere bir sorim dedim...

BeyazGala çelişkilerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…