- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.461
sorma cnm bi yerden kurabiye yapıyodum bi yandanda takipdeyim hepinizin eli deydi
Tatlım cadım, regenim ve diğer arkadaşlarım bişi sorucam... Benim bat 6 ocak elimde erken gebelik testim var, yarın bir test yapayım mı sizce??? İçimden iki duygu geçiyor biri yap bakalım ne çıkacak gör diyor, diğeri yav 5 gün daha bekle belki geç tutunma olur o zaman test pozitif çıkar, erken yaparsan negatif olursa üzülürsün, diceksiniz ki senin şartlarında hamile kalmak biraz zor ama burada başka bir topikte hsg sonrası hamile kalma oranın yüksek olduğunu okumuştum bu yüzden bir umut var içimde heyecanla bekliyorum işte... Ne yapacağımı bilemedim sizlere bir sorim dedim...
BeyazGala çelişkilerde...
regen avatarıma ii bak degıstırdım de sen diyince
super eşinde tebrik ederim en az senin kadar istekli arkadaşım eşini 2 yıldır ikna edemiyo çok üzülüyorum ona ya
evet gercek adım zeynep :) 20 yasındayım evliym .. istanbuldanım ... sızınle olmk güzel .. bırbırını hıc tanımadan bu kadar ıcten davranan ınsanlarla olmak muthişşşoooo süper olmus canim benim... güle güle kullanay bu arada gercek adin mi zeynep??????????????????????
Yareen ve tatlicadim hosbulduk sizlerinde yeni yili hayirli olsunn Insaallah bebisler gobise dolsun
Kanki yok face ya ama biz canli canli goruscez seninle Insaallah bi yer bulalim taammii neresi olur sana uyarrr
Annem bana ne getirdi biliyooonmuuuuu ay cocuklar gibi konustum aynen
Bogurtlen koku ama nasil yapiliyor bilmiyorum bildigimiz sap gibi yani misvagin kalinini dusunun nezamn baslayip nasil yapcam heeec bilmeyom vallaha
Tatlım cadım, regenim ve diğer arkadaşlarım bişi sorucam... Benim bat 6 ocak elimde erken gebelik testim var, yarın bir test yapayım mı sizce??? İçimden iki duygu geçiyor biri yap bakalım ne çıkacak gör diyor, diğeri yav 5 gün daha bekle belki geç tutunma olur o zaman test pozitif çıkar, erken yaparsan negatif olursa üzülürsün, diceksiniz ki senin şartlarında hamile kalmak biraz zor ama burada başka bir topikte hsg sonrası hamile kalma oranın yüksek olduğunu okumuştum bu yüzden bir umut var içimde heyecanla bekliyorum işte... Ne yapacağımı bilemedim sizlere bir sorim dedim...
regen avatarıma ii bak degıstırdım de sen diyince
Yareen ve tatlicadim hosbulduk sizlerinde yeni yili hayirli olsunn Insaallah bebisler gobise dolsun
Kanki yok face ya ama biz canli canli goruscez seninle Insaallah bi yer bulalim taammii neresi olur sana uyarrr
Annem bana ne getirdi biliyooonmuuuuu ay cocuklar gibi konustum aynen
Bogurtlen koku ama nasil yapiliyor bilmiyorum bildigimiz sap gibi yani misvagin kalinini dusunun nezamn baslayip nasil yapcam heeec bilmeyom vallaha
evet gercek adım zeynep :) 20 yasındayım evliym .. istanbuldanım ... sızınle olmk güzel .. bırbırını hıc tanımadan bu kadar ıcten davranan ınsanlarla olmak muthişşş
valla sorun yaşayanı duymamıştım şaşırdım yerinde duran bişi değilki bu ne kadar ihmal ederse o kadar sorun buyur öle biliyom ben inş. ikna olur arkadaşının eşi zaferim sağ olsun ne gerekiosa dedi sıvadı kolları:) Allahım ondan razı olsun
heyyyy ben geldim:) :44: kımse var mııı .
ay ben cooooook severim zeynep isminikizim olursa adini zeynep koymak istiyorum.. iki isim düsünüyorum ben hep... cünkü iki ismim olsun cok isterdim kendim almancada da okunmasi cok zor degil.. anlami zaten cok daha güzel bi isim...
burdayız tatlım merhaba
ya ne güzelll :) ben kızım olursa ismini dusunuyorum eşim DERİN koymak istıyor sizce nasıl ?
10 gun sonra renklı ultrasonda kesın cınsıyet ogrenecegız bakalım . almanya dıyınce aklıma hep cikolata geliyooo yaa :)güzel olabilir yani.. klasik bi isim degil.. hele bi o zaman gelsin insallah isim de konuscaz
10 gun sonra renklı ultrasonda kesın cınsıyet ogrenecegız bakalım . almanya dıyınce aklıma hep cikolata geliyooo yaa :)
merhabaaaa:) kocam işte ben nette ... napım canım sıkılıyoo . esım kızımız olursa ısmını DERIN koyacakmıs sence nasıl hayatımm:2:
12 haftalık( tam üç aylık ) eger pozısyon ıyıyse gorecez kuş mu pipi mine kadarlik hamilesin canim sen???
12 haftalık( tam üç aylık ) eger pozısyon ıyıyse gorecez kuş mu pipi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?