2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Yareen ve tatlicadim hosbulduk sizlerinde yeni yili hayirli olsunn Insaallah bebisler gobise dolsun

Kanki yok face ya ama biz canli canli goruscez seninle Insaallah bi yer bulalim taammii neresi olur sana uyarrr
Annem bana ne getirdi biliyooonmuuuuu ay cocuklar gibi konustum aynen

Bogurtlen koku ama nasil yapiliyor bilmiyorum bildigimiz sap gibi yani misvagin kalinini dusunun nezamn baslayip nasil yapcam heeec bilmeyom vallaha

sorma cnm bi yerden kurabiye yapıyodum bi yandanda takipdeyim hepinizin eli deydi

kolay gelsin canim..

tatlim ben olsam yapmazdim malum gün gelmeyince yapmak istemiyorum ben.. bu benim kendi düsüncem.. ama su da dogru.. neygatif cikarsa birakcaksin nasilsa yok diye, vücudunu dinlemeyeceksin, belirti felan aramayacaksin ve kafan rahat olcak.. yani kendin bilirsin.. dedigin gibi negatif ciksa bile kirmizilar gelene kadar ümit var

regen avatarıma ii bak degıstırdım de sen diyince

oooo süper olmus canim benim... güle güle kullan ay bu arada gercek adin mi zeynep??????????????????????

super eşinde tebrik ederim en az senin kadar istekli arkadaşım eşini 2 yıldır ikna edemiyo çok üzülüyorum ona ya

valla sorun yaşayanı duymamıştım şaşırdım yerinde duran bişi değilki bu ne kadar ihmal ederse o kadar sorun buyur öle biliyom ben inş. ikna olur arkadaşının eşi zaferim sağ olsun ne gerekiosa dedi sıvadı kolları:) Allahım ondan razı olsun

oooo süper olmus canim benim... güle güle kullan ay bu arada gercek adin mi zeynep??????????????????????
evet gercek adım zeynep :) 20 yasındayım evliym .. istanbuldanım ... sızınle olmk güzel .. bırbırını hıc tanımadan bu kadar ıcten davranan ınsanlarla olmak muthişşş

valla kanki neresi uygun olur ne bileyim.. aklima frankfurttan baska bir yer gelmiyor.. bana gel istersen hatta kalabilirsin de, kovarim ben herifi anasigile

canim ona forumdan bi bak bakalim kullananlara felan sor, güzelce kullan.. rüyalarina kadar girdi resmen.. var onda bi hikmet

ya idrara gecmesi 15 gunu alıyo biliyorum sanki yapma diyesim geldi ön sezilerim kuvvetlimi kesinlikle hayır ama bekle geciksin bence en azından adet gununu bekle

canım bat gelmeden yapmanın tavsiye etmem. ama eğerki hep gününde olan biriysen o zaman yapadabilirsin. hani tam dakik kişiler vardırya öyleysen. çünkü öyle kişilerde yumurtlama günü sabit olur. ve o sabit kişilerde yumurtlamadan sonra 8.-9. günde çıkıyor..

regen avatarıma ii bak degıstırdım de sen diyince

senle tanıştık mı biz.. hatırlamıyorum tatlım:26: üzgününmm:44:

amin canım inşallah.... bi arkadaşımız anlatmıştı geçmişte var böğürtlen kökü tarifi. tam hatılamıyorum ben şuan

Son düzenleme:
evet gercek adım zeynep :) 20 yasındayım evliym .. istanbuldanım ... sızınle olmk güzel .. bırbırını hıc tanımadan bu kadar ıcten davranan ınsanlarla olmak muthişşş

ay ben cooooook severim zeynep ismini kizim olursa adini zeynep koymak istiyorum.. iki isim düsünüyorum ben hep... cünkü iki ismim olsun cok isterdim kendim almancada da okunmasi cok zor degil.. anlami zaten cok daha güzel bi isim...

e tabi bide bizi sor biz 5 arkadaşız liseden benim kızım var 2 arkadaş hamile birimizin bebişi var o sadece eşini bekliyo hani resmen 1 sene sonra aşılama yapıcak eşinden umudu kesti

ya ne güzelll :) ben kızım olursa ismini dusunuyorum eşim DERİN koymak istıyor sizce nasıl ?

Beyazgalam senin yerinde olsam gunumun 1hafta gecmesini beklerdim cunku eger negatif cikarsan erken deyip yinede umitleneceksin ve gununun gecmesini beklerken stres olacak belki adet gecikecek ve sen yine umitleneceksin ozamanda bos cikarsa yikilma oluyor insanda ama sakin bir sekilde heyecanla gununu beklersin haftaya kadar ya gelir ya gelmez geldimide uzulursun ama fazla uzulmezsin tahminimce

Ama yinede en dogrusunu sen bilirsin canim gonlune gore ciksin

merhabaaaa:) kocam işte ben nette ... napım canım sıkılıyoo . esım kızımız olursa ısmını DERIN koyacakmıs sence nasıl hayatımm:2:

asılında cok guzel bi isim ben çok tuttum cnm benimde bi kızım var adı yaren resimdeki ufaklık şu an 5 yaşında aynından bitane daha istiyoruz benim eşimde yağmur istiyo 2.de kız olsun istiyo kızımda babasıda bana farkyapmazda derin gercekten derin bi isim eşine tebrikler erkek olursa varmı bi isim mesela asrın ismide guzxel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…