2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

e tabi bide bizi sor biz 5 arkadaşız liseden benim kızım var 2 arkadaş hamile birimizin bebişi var o sadece eşini bekliyo hani resmen 1 sene sonra aşılama yapıcak eşinden umudu kesti

Allahım yardımcısı olsun inş. inş. aşılamaya kalmadan doğal yollarla olur çünkü bize doktor şöle söylemişti hiç çocuğunuz olmaz demiyorum 3. çocuğu düşündüklerinde olmadığını gören aileler varikosel olduğıunu anlıyor bu sadece süreyi uzatır demişti ama biz istediğimiz için zaferimde zaten koşulsuz kabul etti canım benm

sen ne hissediyorsun canim ??? acun gibi sorarmisim, kutunda ne hissediyorsun büyük mü kücük mü anneler hissedermis cinsiyeti.. ya da gönlünden ne geciyor??

hayatım kız hıssedıyorum ben . hanı bazı belırtıler vardır ( bılımsel olmasada ) hepsı erkek gosterıyor . ama benım bebegım kız :)

Sanırım haklısın canım...

ya idrara gecmesi 15 gunu alıyo biliyorum sanki yapma diyesim geldi ön sezilerim kuvvetlimi kesinlikle hayır ama bekle geciksin bence en azından adet gununu bekle

Önsezilerin konusunda öyle düşünme sakın bunu hiiiiiç bilemezsin...

Yok canım yaa nerede 26 - 30 arası değişir, ama Eylül'de tüp bebek denediğimizden beri fix 28 çekiyor... :26:

Yok canım kesinlikle haklısın bu konuda, tüp bebek denememizden sonra ki 13. günümde bhcg testim negatif çıkmıştı, ama ben burada tüp bebek topiğinde okuduğum bir yorumda geç tutunma olabileceği hatta 13. günü test yaptırıp negatif çıkmasına rağmen 14 -15 gibi artış gösteren arkadaşların olduğunu okumuştum, bir ümit 4 gün sonra testi tekrarlamıştım ama değişen bişi olmamıştı ve dr. aslında 2. bir teste gerek yok sonuç maalesef tutunma olmamış ama eğer kendinizi iyi hissedecekseniz yaptırabilirsiniz demişti...

Hepinize ilginiz için teşekkür ederim... Yaşamama rağmen unuttuğum gerçekleri hatırlattınız, bazen kaptırıyorum işte kendimi, çooook teşekkür ederim... Her şey hepimizin gönlüne göre olur inşallah...

yat kalk dua et cnm eşin sorun çıkarmamış gerci kadınlar yapıyosa adamlarda yapmalı

Evet sanki saremnaz biliyordu bi bakmam lazim

Evet kanki ya ruyalarimada girdi ama ben bogurtlenkokunu cay yapragi gibi dusundum ama resmen kok bide sanki toprakli ooogg

Bakacaz hikmetine hayirlisi deneyelim goreli zaten bu ay tuhaf bi duygular icerisindeyim sanki korkuyorum hamile kalmaya ve dogurmayi dusununce ama cok heyecanliyim ve umitliyim bu ay tutarsa size birsey aciklicam gerci tutmazsa ozaman aciklicam sey gereksiz anlami kalmaz

Kanki frankfurt ortasiydi dimiiii

kızlar ben kaçıyorum. yarın geçmişi okur sonra listemizi güncellerim. iyi geceler, size güzel rüyalar diliyorum,kendimede maceralı rüyalar sölemesi ayıp film tadında rüyalarım vardır. bu gece onlardan görcekmişi gibi bir his var içimde
haydi görüşürüzzz...

ıyı uykular canım

hayatım kız hıssedıyorum ben . hanı bazı belırtıler vardır ( bılımsel olmasada ) hepsı erkek gosterıyor . ama benım bebegım kız :)

hehheee hadi bakalim 10gün sonra haber verirsin o zaman.. hayirlisi olsun..

insallah hamissindir canim yaa... ama dur biarz... nasilsa testin var yaparsin istedigin zaman..

evet kankitoo... frankfurt ortaydi.. bi konusayim bakalim benimki bu konuda ne düsünüyo takiliyom bazen ben frankfirta gidip gezcem diye ama ciddiye almiyo

kizlar ben de kaciyorum.. daha isim var malum.. öpüyorum hepinizi coook. iyi geceler

kizlar ben de kaciyorum.. daha isim var malum.. öpüyorum hepinizi coook. iyi geceler

regenciğim iş var derken açarmısın bak batlar aynı biliyosun ee dersen bide gun aşırıda aynı ee bebekleri alırız aynı gun bakarsın kucağımıza ne dersin yeniyılın ilk açılışımı var

Arakadaşlar merhaba benide aranıza alır mısınız?
Akşam üstü ovulasyon testi yaptım c net t silik çıktı netten okuyup takip etmek istedim 2 aydır korunmuyoruz 1.5 yıllık evliyim 25 yaşındayım adet düzenszliğim var ovulasyonla yumurtlama günlerimi kontrol etmek istedim eşimle gün aşırı ilişkiye girmek bizi çok yıprattı 3 haftadır 38 günde bir adet görenlerdenin ymurtlama günüm 21. Gün oluyor yani bu ayın 4 de yumurtlamam lazım 2. çizgi tam t nin üstünde çıkmadı c ye çok yakındı :s ilk defa deniyorum anlam veremedim 2. çizgi silik çıkmadı yumurtlama yaklaşıyor demekki tek çizgi çıksa ne oluyor bana bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilr mi ?

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yenıyılınız kutlu olsun huzurlu saglıklı bereketlı ve butun dıleklerımızın gerceklestıgı bır yıl olur ınsaallahhhhhh...

kızlar yaa ne yazısıyorsunuz bu kadar??? 60-70 sayfa olmus neredeyse.. hamıs olan var mı bakım?? onu soyleyın. zira okumayacagımmmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…