- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.481
Allah benim gonlume gore . siz arkadaslarımın göbişlerine de bebek versin ..hadi bakalim hayirlisi.. Allahim gönlüne göre verir insallah
e tabi bide bizi sor biz 5 arkadaşız liseden benim kızım var 2 arkadaş hamile birimizin bebişi var o sadece eşini bekliyo hani resmen 1 sene sonra aşılama yapıcak eşinden umudu kesti
Allah benim gonlume gore . siz arkadaslarımın göbişlerine de bebek versin ..
sen ne hissediyorsun canim ??? acun gibi sorarmisim, kutunda ne hissediyorsun büyük mü kücük müanneler hissedermis cinsiyeti.. ya da gönlünden ne geciyor??
tatlim ben olsam yapmazdim malum gün gelmeyince yapmak istemiyorum ben.. bu benim kendi düsüncem.. ama su da dogru.. neygatif cikarsa birakcaksin nasilsa yok diye, vücudunu dinlemeyeceksin, belirti felan aramayacaksin ve kafan rahat olcak.. yani kendin bilirsin.. dedigin gibi negatif ciksa bile kirmizilar gelene kadar ümit var
ya idrara gecmesi 15 gunu alıyo biliyorum sanki yapma diyesim geldi ön sezilerim kuvvetlimi kesinlikle hayır ama bekle geciksin bence en azından adet gununu bekle
canım bat gelmeden yapmanın tavsiye etmem. ama eğerki hep gününde olan biriysen o zaman yapadabilirsin. hani tam dakik kişiler vardırya öyleysen. çünkü öyle kişilerde yumurtlama günü sabit olur. ve o sabit kişilerde yumurtlamadan sonra 8.-9. günde çıkıyor..
Beyazgalam senin yerinde olsam gunumun 1hafta gecmesini beklerdim cunku eger negatif cikarsan erken deyip yinede umitleneceksin ve gununun gecmesini beklerken stres olacak belki adet gecikecek ve sen yine umitleneceksin ozamanda bos cikarsa yikilma oluyor insanda ama sakin bir sekilde heyecanla gununu beklersin haftaya kadar ya gelir ya gelmez geldimide uzulursun ama fazla uzulmezsin tahminimce
Ama yinede en dogrusunu sen bilirsin canim gonlune gore ciksin
Allahım yardımcısı olsun inş. inş. aşılamaya kalmadan doğal yollarla olur çünkü bize doktor şöle söylemişti hiç çocuğunuz olmaz demiyorum 3. çocuğu düşündüklerinde olmadığını gören aileler varikosel olduğıunu anlıyor bu sadece süreyi uzatır demişti ama biz istediğimiz için zaferimde zaten koşulsuz kabul etti canım benm
kızlar ben kaçıyorum. yarın geçmişi okur sonra listemizi güncellerim. iyi geceler, size güzel rüyalar diliyorum,kendimede maceralı rüyalarsölemesi ayıp film tadında rüyalarım vardır. bu gece onlardan görcekmişi gibi bir his var içimde
haydi görüşürüzzz...
hayatım kız hıssedıyorum ben . hanı bazı belırtıler vardır ( bılımsel olmasada ) hepsı erkek gosterıyor . ama benım bebegım kız :)
Sanırım haklısın canım...
Önsezilerin konusunda öyle düşünme sakın bunu hiiiiiç bilemezsin...
Yok canım yaa nerede 26 - 30 arası değişir, ama Eylül'de tüp bebek denediğimizden beri fix 28 çekiyor... :26:
Yok canım kesinlikle haklısın bu konuda, tüp bebek denememizden sonra ki 13. günümde bhcg testim negatif çıkmıştı, ama ben burada tüp bebek topiğinde okuduğum bir yorumda geç tutunma olabileceği hatta 13. günü test yaptırıp negatif çıkmasına rağmen 14 -15 gibi artış gösteren arkadaşların olduğunu okumuştum, bir ümit 4 gün sonra testi tekrarlamıştım ama değişen bişi olmamıştı ve dr. aslında 2. bir teste gerek yok sonuç maalesef tutunma olmamış ama eğer kendinizi iyi hissedecekseniz yaptırabilirsiniz demişti...
Hepinize ilginiz için teşekkür ederim... Yaşamama rağmen unuttuğum gerçekleri hatırlattınız, bazen kaptırıyorum işte kendimi, çooook teşekkür ederim... Her şey hepimizin gönlüne göre olur inşallah...
Evet sanki saremnaz biliyordu bi bakmam lazim
Evet kanki ya ruyalarimada girdi ama ben bogurtlenkokunu cay yapragi gibi dusundum ama resmen kok bide sanki toprakli ooogg
Bakacaz hikmetine hayirlisi deneyelim goreli zaten bu ay tuhaf bi duygular icerisindeyim sanki korkuyorum hamile kalmaya ve dogurmayi dusununce ama cok heyecanliyim ve umitliyim bu ay tutarsa size birsey aciklicam gerci tutmazsa ozaman aciklicam sey gereksiz anlami kalmaz
Kanki frankfurt ortasiydi dimiiii
kizlar ben de kaciyorum.. daha isim var malum.. öpüyorum hepinizi coook. iyi geceler
Gooood morning kızlarrr....
hoşgaldin tatlım... yenimi kalktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?