2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

sende masa üstü gibi kullan
benimde bakmam gerek sonuçlara iyi hatırlattın

kızlar merhaba ben yumurtlama dönemimi internette hesapladım bu hesaba göregaliba geçirdik acaba inanmalımıyım

sanki belirtiler bugünmüş gibi akıntım çok size danışıyım dedimm

Hadi bakalım hayırlı olsun, inşallah tutturursunuz güzel bişiler...

çıkmadı ya.. amorti bile yokkk

kızlar merhaba ben yumurtlama dönemimi internette hesapladım bu hesaba göregaliba geçirdik acaba inanmalımıyım

canım bat neydi senin. hesaplayayım hemen sana

Ayy hiç bilmem ki takip etmedim... Evet takip istesine bir madde daha eklendi...

çıkmadı ya.. amorti bile yokkk

Ammaaannnnn üzülme kız, Allah'ın izniyle biz piyangonun en büyüğünü kazanıcaz bebişlerimizle..

tatlıcadım ben yeni ayın ateş grafisini yapmak istiyorum şimdi sat tarihini nasıl kaydedip başlatıyoduk???

hastalandığın gün yani "sat" onu sana gösterdiğim yerden(mendes) yoğunluğuna göre işaretle.. yeni tablo açacak sana.

20 ocak batım ama biraz düzensiztir benim adetim

latural faz sıkıntın yoksa eğer 4 ile 8 arası çalışmanı tavsiye ederim...
battan kesin emin değilsen gün aşırıya devam kaçımadın sanıyorm

selam arkadaşlar, yeni yılınız hayırlı, huzurlu,sağlıklı, mutlu ve bol bebişli olsun..

geçen gün yazmıştım ya, ufaklık korkuttu diye.. o gün kanamam olmuştu az biraz..(REGENCİM bu kez halı çırpmadım tatlım )doktora gittik şükür herşey yolundaymış. içerde biriken bi pıhtıyı atıyormuşum.. 24 saat sürdü ve bitti çok şükür.
cinsiyeti ilk başta kıza benziyor demişlerdi ve bende ona inanmıştım.. sonra geçenlerde eşimin akrabaları makas-bıçak, yüzük çevirme filan yaptılar Erkek çıktı.. bende tuhaf oldum haliyle.. kanamanın olduğu gün doktora kesinleştirdik.. 2.prensesim geliyor.
yani bunlar gerçekten hurafeymiş:)))
Defnemiz de bi iyi bi hasta yuvarlanıp gidiyoruz işte.. Reflü çıktı yavrumda, ilaç kullanıyoruz da şükür iyiyiz.. ilaçları bırakınca tekrar eskiye dönmesinden korkuyorum. inşallah böyle olmaz.

bizden haberler böyle güzeller... sizlerden de inşallah en kısa en hayırlı zamanda hamile haberleri almak dileğiyle.. kocaman öpüldünüzzzz

tamam canım sağol yaptım...inşallah umudum bu ay...herşeyin hayırlısı...

hayırlısı olsun canım...

Ayy bu bahsettiğin tablo ne, nerden bulabilirim???

Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting site bu. ateşini her sabah ölçüyorsun buraya işliyorsun. herşeyi takip edebileceğin bir tablo...

geçmiş olsun canım.. kendini zorlama ama. demek prenses kesinleşti... ben o hurafelere inana bir tipimdir ama inanmamak gerekmiş demekki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…