- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.501
Hoş buldum canım, yook yeni kalkmadım da anne baba kızıyorlar pc kucağımda olmama piyango sonuçlarına bakıcam diye aldım kaçamak giridim...
Tövbe Rab'bim evli barklıyız ama hala azar işitiyoz...
sende masa üstü gibi kullan
benimde bakmam gerek sonuçlara iyi hatırlattın
Hadi bakalım hayırlı olsun, inşallah tutturursunuz güzel bişiler...
kızlar merhaba ben yumurtlama dönemimi internette hesapladım bu hesaba göregaliba geçirdik acaba inanmalımıyım
sanki belirtiler bugünmüş gibi akıntım çok size danışıyım dedimm
Hoş geldin şeker...
kızlar merhaba ben yumurtlama dönemimi internette hesapladım bu hesaba göregaliba geçirdik acaba inanmalımıyım
sanki belirtiler bugünmüş gibi akıntım çok size danışıyım dedimm
çıkmadı ya.. amorti bile yokkk
çıkmadı ya.. amorti bile yokkk
canım bat neydi senin. hesaplayayım hemen sana
hoşbulduk canım benim napıyosunuz bakalım...
tatlıcadım ben yeni ayın ateş grafisini yapmak istiyorum şimdi sat tarihini nasıl kaydedip başlatıyoduk???
nasıl yani nezaman yapıyoruz ateş ölçümünü
tatlıcadım ben yeni ayın ateş grafisini yapmak istiyorum şimdi sat tarihini nasıl kaydedip başlatıyoduk???
20 ocak batım ama biraz düzensiztir benim adetim
hastalandığın gün yani "sat" onu sana gösterdiğim yerden(mendes) yoğunluğuna göre işaretle.. yeni tablo açacak sana.
hastalandığın gün yani "sat" onu sana gösterdiğim yerden(mendes) yoğunluğuna göre işaretle.. yeni tablo açacak sana.
tamam canım sağol yaptım...inşallah umudum bu ay...herşeyin hayırlısı...
Ayy bu bahsettiğin tablo ne, nerden bulabilirim???
selam arkadaşlar, yeni yılınız hayırlı, huzurlu,sağlıklı, mutlu ve bol bebişli olsun..
geçen gün yazmıştım ya, ufaklık korkuttu diye.. o gün kanamam olmuştu az biraz..(REGENCİM bu kez halı çırpmadım tatlım)doktora gittik şükür herşey yolundaymış. içerde biriken bi pıhtıyı atıyormuşum.. 24 saat sürdü ve bitti çok şükür.
cinsiyeti ilk başta kıza benziyor demişlerdi ve bende ona inanmıştım.. sonra geçenlerde eşimin akrabaları makas-bıçak, yüzük çevirme filan yaptılar Erkek çıktı.. bende tuhaf oldum haliyle.. kanamanın olduğu gün doktora kesinleştirdik.. 2.prensesim geliyor.
yani bunlar gerçekten hurafeymiş:)))
Defnemiz de bi iyi bi hasta yuvarlanıp gidiyoruz işte.. Reflü çıktı yavrumda, ilaç kullanıyoruz da şükür iyiyiz.. ilaçları bırakınca tekrar eskiye dönmesinden korkuyorum. inşallah böyle olmaz.
bizden haberler böyle güzeller... sizlerden de inşallah en kısa en hayırlı zamanda hamile haberleri almak dileğiyle.. kocaman öpüldünüzzzz
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting site bu. ateşini her sabah ölçüyorsun buraya işliyorsun. herşeyi takip edebileceğin bir tablo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?