2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızlar bu ovulasyon test kutularının içinde kaç adet oluyo kaç gün yapılıyor acaba eğer kırmızılar gelirse bu ay bi deniycem de merak ettim

Tatlım benim aldığım üründe içinde 5 ov. testi + 1 tane de erken gebelik testi vardı ve 24 tl. aldım...

Regenim bak senin avatarının bir değişiğini buldum...

Son düzenleme:
Çooook teşekkür ederim datlım gıymatlım... Hee bu arada nassı olmuşum...

cok güzel olmussun canim

hele sükür sesin cikti kuppe... hallet bi an önce kizmaya baslamistik biz de gelmiyorsun diye...

Tatlım benim aldığım üründe içinde 5 ov. testi + 1 tane de erken gebelik testi vardı ve 24 tl. aldım...

Regenim bak senin avatarının bir değişiğini buldum...
Eki Görüntüle 320040

hayir benim ki daha güzel.. hem sen farketmedin galiba, senin yolladigindakinde yok, ama benimkinin karsindaki minicik ucan sey var ya, iste o benim bebegim bana gelmis

slm kızlar ben geldim.yaa regencim bunlar ne güzel avatarlar böyle...dur bende değiştireyim bari

degistir tabi yaa... ne bu cadi felan.. nickinle hic uymuyor

kızlar korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaa

noldu tatlım hayırdır???

evet canım haklısın bakıyorum şimdi ne koysam diye biraz yardımcı ol bariii

test yaptırcam yaptıramıyorum :S bugün gecikeli 8gün oldu ama karnımda dün akşamdan beridir regl olcak gibi ağrıyo

canım birgün daha bekle yarın yap ama bence zaten günün bayağı geçmiş ben olsam şimdiye kadar çatlardım kan testi bile vermiştim nasıl dayanıyosun ki...

canım birgün daha bekle yarın yap ama bence zaten günün bayağı geçmiş ben olsam şimdiye kadar çatlardım kan testi bile vermiştim nasıl dayanıyosun ki...

yaptım canım battan önce ve günüm geçtikten 4gün sonra idrar testi onlarda negatif. sabır konusuna gelince 2.yılımı doldurdum sürekli hem idrar hem kanda baktırdım e bide her ay kan aldırmaktan kevgir gibi oldum yemin ederim damarım acıyo artık kan aldırırken negatifi görmek istemiyorummmm (

canım benim kıyamam ben sana...sabrın sonu selamettir inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alacağız bebişlerimizi...istersen idrar testi yap bidaha belki geç döllenme olmuştur.hadi inşallah.

valla canım her eczanede farklı farklı artık eczaneler beni tanımasın diye her aldığımda farklı bir yerden alıyorum (ama medikalcilerde de varmış ve daha ucuzmuş...

aynen ya bende hep farklı eczanelerden aldım ucuzda aynı sonucu verdi pahalılarda laboquick diye bi testi gördüm dün akşam ne yalan sölim onda kaldı ( umarım tez vakitte hamile kalırız ve dediğin gibi sağ salim bebişimizi kucağımıza almamız nasip olur inşallah

O la laaaaa sitemiz düzelmiş.... Bu aralar niye sürekli siteye giriş sorunlu oluyor ki, nazar olmasın sakın... :26: :26: :26:

cok güzel olmussun canim

hayir benim ki daha güzel.. hem sen farketmedin galiba, senin yolladigindakinde yok, ama benimkinin karsindaki minicik ucan sey var ya, iste o benim bebegim bana gelmis
Teşekkür ederim tatlım bende çoook beğendim, sayende canım sağ ol...

Tatlım senin ki zaten güzel ben çikin demedim ki, sadece seninkinin bir benzerini buldum dedim...

Vallaha brravooo bu nasıl bir sabırdır, ben çoktan yapmıştım testi... Tatlım bence bir test yap daha fazla gecikmeden 8 gün olmuş, gebeliği teşhis etmek önemli canım, dr. progestan hapına başlatabilir olabildiğince erken öğrenmenin faydası var, sen zaten gününden yeterince beklemişsin, hiç oyalanma test yap ardından dr. randevu al veeeee sonrada bizimle paylaş güzel haberini...

evet canım ama bazen bozuk çıkabiliyor sizinle yazışırken bide arada bıcıbıcı yaptımda geldim mis mis oldum kokun bakam beni

kuzum beyaz galacım benim avatarım nasıl olmuş beğendin mi doğru söyle??bide beni kokun dedim kimse kokmadı

slm tatlım nasıl olsun bugün biraz az kişiyiz herhalde herkes akşam gelecek bende kaçacam birazdan tatlı yapacam meşhur tatlımı

Hmmm Bizde isteriz bizede yap Hava ne kadar soğuk.İşlerim vardı bi çıktım of dondum resmen.Şimdi mamalar yapılıyor evler temizleniyor işler bitiriliyordur....

Hmmm Bizde isteriz bizede yap Hava ne kadar soğuk.İşlerim vardı bi çıktım of dondum resmen.Şimdi mamalar yapılıyor evler temizleniyor işler bitiriliyordur....

yapmam mı kuzum yaparım tabii...bugün istanbul güneşli...ama ben yine evdeyim...şimdi deniz kıyısında olmak vardı...ah...ahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…