- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.761
çok güzel geçti canım yaa süperdi hindime mest oldu herkes amanda aman bi yapmışımki sorma gitsin
Çooook teşekkür ederim datlım gıymatlım... Hee bu arada nassı olmuşum...
canlarımmmmmmmmmmmmmmm benimmmm, umarım hepiniz çok iyisinizdirrr..benim pcnin kablosu bozuldu açamıyorum, o yüzden aranızda yokum uzun bir süredirrrr..sorunu halledip döneceğimm inşallahhhh..iş yerindeyim şuan..öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiii
Tatlım benim aldığım üründe içinde 5 ov. testi + 1 tane de erken gebelik testi vardı ve 24 tl. aldım...
Regenim bak senin avatarının bir değişiğini buldum...
Eki Görüntüle 320040
slm kızlar ben geldim.yaa regencim bunlar ne güzel avatarlar böyle...dur bende değiştireyim bari
kızlar korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaa
cok güzel olmussun canim
hele sükür sesin cikti kuppe... hallet bi an önce kizmaya baslamistik biz de gelmiyorsun diye...
hayir benim ki daha güzel.. hem sen farketmedin galiba, senin yolladigindakinde yok, ama benimkinin karsindaki minicik ucan sey var ya, iste o benim bebegim bana gelmis
degistir tabi yaa... ne bu cadi felan.. nickinle hic uymuyor
noldu tatlım hayırdır???
test yaptırcam yaptıramıyorum :S bugün gecikeli 8gün oldu ama karnımda dün akşamdan beridir regl olcak gibi ağrıyo
canım birgün daha bekle yarın yap ama bence zaten günün bayağı geçmiş ben olsam şimdiye kadar çatlardım kan testi bile vermiştim nasıl dayanıyosun ki...
yaptım canım battan önce ve günüm geçtikten 4gün sonra idrar testi onlarda negatif. sabır konusuna gelince 2.yılımı doldurdum sürekli hem idrar hem kanda baktırdım e bide her ay kan aldırmaktan kevgir gibi oldum yemin ederimdamarım acıyo artık kan aldırırken negatifi görmek istemiyorummmm (
canım benim kıyamam ben sana...sabrın sonu selamettir inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alacağız bebişlerimizi...istersen idrar testi yap bidaha belki geç döllenme olmuştur.hadi inşallah.
saol canım benim ya var mı önerebileceğin gebelik testi?
valla canım her eczanede farklı farklı artık eczaneler beni tanımasın diye her aldığımda farklı bir yerden alıyorum(ama medikalcilerde de varmış ve daha ucuzmuş...
Teşekkür ederim tatlım bende çoook beğendim, sayende canım sağ ol...cok güzel olmussun canim
hayir benim ki daha güzel.. hem sen farketmedin galiba, senin yolladigindakinde yok, ama benimkinin karsindaki minicik ucan sey var ya, iste o benim bebegim bana gelmis
canım birgün daha bekle yarın yap ama bence zaten günün bayağı geçmiş ben olsam şimdiye kadar çatlardım kan testi bile vermiştim nasıl dayanıyosun ki...
aynen ya bende hep farklı eczanelerden aldım ucuzda aynı sonucu verdi pahalılardalaboquick diye bi testi gördüm dün akşam ne yalan sölim onda kaldı ( umarım tez vakitte hamile kalırız ve dediğin gibi sağ salim bebişimizi kucağımıza almamız nasip olur inşallah
O la laaaaa sitemiz düzelmiş.... Bu aralar niye sürekli siteye giriş sorunlu oluyor ki, nazar olmasın sakın... :26: :26: :26:
Teşekkür ederim tatlım bende çoook beğendim, sayende canım sağ ol...
Tatlım senin ki zaten güzel ben çikin demedim ki, sadece seninkinin bir benzerini buldum dedim...
Vallaha brravooo bu nasıl bir sabırdır, ben çoktan yapmıştım testi... Tatlım bence bir test yap daha fazla gecikmeden 8 gün olmuş, gebeliği teşhis etmek önemli canım, dr. progestan hapına başlatabilir olabildiğince erken öğrenmenin faydası var, sen zaten gününden yeterince beklemişsin, hiç oyalanma test yap ardından dr. randevu al veeeee sonrada bizimle paylaş güzel haberini...
selam kızlar keyifler nasıl?
slm tatlım nasıl olsun bugün biraz az kişiyiz herhalde herkes akşam gelecek bende kaçacam birazdan tatlı yapacam meşhur tatlımı
Hmmm Bizde isteriz bizede yapHava ne kadar soğuk.İşlerim vardı bi çıktım of dondum resmen.Şimdi mamalar yapılıyor evler temizleniyor işler bitiriliyordur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?