2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

[SUB][/SUB]

Ne tatlı mı? meşhur mu? hani nerde? Nerde tarifiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???

canım benim söylemesi ayıp çok güzel yaparım tadıda harika sütlü tatlı sevenler için sevmeyenler bile sever isterseniz tarifini verebilirim...denemek isterseniz tabi

ayy iki kere yazmışım ayollll...

Son düzenleme:
canım benim söylemesi ayıp çok güzel yaparım tadıda harika sütlü tatlı sevenler için sevmeyenler bile sever isterseniz tarifini verebilirim...denemek isterseniz tabi

ayy iki kere yazmışım ayollll...

Hee bence de yanlış, mesajın biri sayfa başında ki mesajımla ilintili olmalıydı...

beyazgalacım bu yazdığının 1önceki sayfasında ahanda bu cevabı vermiştim

evet canım ama bazen bozuk çıkabiliyor sizinle yazışırken bide arada bıcıbıcı yaptımda geldim mis mis oldum kokun bakam beni

ohh misssssss :))) bu arada eczaneye gidip idrar testi aldım... bide sağlık ocağına gidem dedim gittim gebelik testi için sabah mı geliyoruz die sordum hemşire hayır farketmiyo dedi beni bi odaya götürdü yarına çıkar mı dedim güldü ne yarını hemen çıkar dedi nası ya kanda hemen sonuç mu veriliyo dedim gülümsedi o an dank etti tamam idrar testi yapıcaksınız dimi dedim evet dedi idrarverdim ve sonuççççç negatiffffffffffffffffffffff pazartesiye kadar bekle geç yumurtlamışsındır bak belirtinde yok geç döllenme felan olmuş olabilir sen biraz daha sabret dedi ve gönderdi :44:

İsterim, isterim, isterim...

canım benim şimdi...MUHALLEBİLİ KADAYIF;

KREMASI;
1 kg süt
6 kaşık buğday nişastası
1/2 margarin
1,5 su bardağı şeker(isteğe göre biraz daha az konulabilir)
1 paket vanilya(PİŞİR)
soğuduktan sonra içine 1 paket kremşanti dök iyice çırp...

250-300 gram yaş kadayıfı akşamdan buzlukta beklet.ertesi gün çıkartıp teflon bir tencerenin içine ovala.1 yemek kaşığı tereyağı ile pembeleşinceye kadar kavur.daha sonra içine 1 çay bardağı toz şeker dök karamelleşene kadar kavur.ocağını altını kapatıp içine iri ceviz dök karıştır.borcama hazırladığın kadayıfın yarısını dök üzerine muhallebiyi dök en son kalan kadayıfı üzerini kaplayacak şekilde dök 1 saat dinlendir.AFİYET OLSUN...

ben şimdi tatlıyı yapmaya gidiyorum arada uğrarım yanınıza...hepinize tavsiye ederim...

Son düzenleme:

hayırlısı olsun..test elinde kaldı yaparsın tekrar bi kaç gün sonra

bENDE BUNU ÇOK SEVERİM EŞİMDE BAYILIR CANIMIZ TATLİ İSTEDİKÇE YAPARIM BEN :))) SÜPER Bİ LEZZET

Kusuruma bakma lütfen, siteden her an düşebilirim diye hızlı hızlı okuyup geçmiştim, cevabını atlamışım... İnşallah gönlünün muradı olur ve yeni yılın ilk müjdesi senden gelir Allah'ın izniyle...

bencede canım belki geç yumurtlamışsındır...hayırlısı olsun...

Çok teşekkür ederim tatlım, aldım kabul ettim, eminim harika bir lezzettir, ilk fırsatta yapıcam ...

bencede canım belki geç yumurtlamışsındır...hayırlısı olsun...
yok geç yumurtladım onun farkındayım zaten.. bencede hayırlısı

hayırlısı olsun..test elinde kaldı yaparsın tekrar bi kaç gün sonra
zaten test manyağı oldum bu ay onuda yapim ama inşallah 4.negatifte ondan çıkmaz

önemli değil inşallah

kızlar ben galiba yumurtluyorum yoğun akıntım var bakalım hayırlısı:)))

kızlar napıyosunuz hamiş haberleri varmı diye baktım ama kimsede tık yok galiba şekercininkızı sen ne yaptın canım senin bat bugündü geldimi kırmızılarr yoksa yarın test mi yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…