- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.781
kuzum beyaz galacım benim avatarım nasıl olmuş beğendin mi doğru söyle??bide beni kokun dedim kimse kokmadı
slm tatlım nasıl olsun bugün biraz az kişiyiz herhalde herkes akşam gelecek bende kaçacam birazdan tatlı yapacam meşhur tatlımı
[SUB][/SUB]
Ne tatlı mı? meşhur mu? hani nerde? Nerde tarifiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???
[SUB][/SUB]
Ne tatlı mı? meşhur mu? hani nerde? Nerde tarifiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???
canım benim söylemesi ayıp çok güzel yaparım tadıda harika sütlü tatlı sevenler için sevmeyenler bile sever isterseniz tarifini verebilirim...denemek isterseniz tabi
İsterim, isterim, isterim...
canım benim söylemesi ayıp çok güzel yaparım tadıda harika sütlü tatlı sevenler için sevmeyenler bile sever isterseniz tarifini verebilirim...denemek isterseniz tabi
ayy iki kere yazmışım ayollll...
Vallaha brravooo bu nasıl bir sabırdır, ben çoktan yapmıştım testi... Tatlım bence bir test yap daha fazla gecikmeden 8 gün olmuş, gebeliği teşhis etmek önemli canım, dr. progestan hapına başlatabilir olabildiğince erken öğrenmenin faydası var, sen zaten gününden yeterince beklemişsin, hiç oyalanma test yap ardından dr. randevu al veeeee sonrada bizimle paylaş güzel haberini...
yaptım canım battan önce ve günüm geçtikten 4gün sonra idrar testi onlarda negatif. sabır konusuna gelince 2.yılımı doldurdum sürekli hem idrar hem kanda baktırdım e bide her ay kan aldırmaktan kevgir gibi oldum yemin ederimdamarım acıyo artık kan aldırırken negatifi görmek istemiyorummmm (
evet canım ama bazen bozuk çıkabiliyor sizinle yazışırken bide arada bıcıbıcı yaptımda geldim mis mis oldum kokun bakam beni
İsterim, isterim, isterim...
beyazgalacım bu yazdığının 1önceki sayfasında ahanda bu cevabı vermiştim
ohh misssssss :))) bu arada eczaneye gidip idrar testi aldım... Bide sağlık ocağına gidem dedim gittim gebelik testi için sabah mı geliyoruz die sordum hemşire hayır farketmiyo dedi beni bi odaya götürdü yarına çıkar mı dedim güldü ne yarını hemen çıkar dedi nası ya kanda hemen sonuç mu veriliyo dedim gülümsedi o an dank etti tamam idrar testi yapıcaksınız dimi dedim evet dedi idrarverdim ve sonuççççç negatiffffffffffffffffffffffPazartesiye kadar bekle geç yumurtlamışsındır bak belirtinde yok geç döllenme felan olmuş olabilir sen biraz daha sabret dedi ve gönderdi :44:
canım benim şimdi...MUHALLEBİLİ KADAYIF;
KREMASI;
1 kg süt
6 kaşık buğday nişastası
1/2 margarin
1,5 su bardağı şeker(isteğe göre biraz daha az konulabilir)
1 paket vanilya(PİŞİR)
soğuduktan sonra içine 1 paket kremşanti dök iyice çırp...
250-300 gram yaş kadayıfı akşamdan buzlukta beklet.ertesi gün çıkartıp teflon bir tencerenin içine ovala.1 yemek kaşığı tereyağı ile pembeleşinceye kadar kavur.daha sonra içine 1 çay bardağı toz şeker dök karamelleşene kadar kavur.ocağını altını kapatıp içine iri ceviz dök karıştır.borcama hazırladığın kadayıfın yarısını dök üzerine muhallebiyi dök en son kalan kadayıfı üzerini kaplayacak şekilde dök 1 saat dinlendir.AFİYET OLSUN...
ohh misssssss :))) bu arada eczaneye gidip idrar testi aldım... bide sağlık ocağına gidem dedim gittim gebelik testi için sabah mı geliyoruz die sordum hemşire hayır farketmiyo dedi beni bi odaya götürdü yarına çıkar mı dedim güldü ne yarını hemen çıkar dedi nası ya kanda hemen sonuç mu veriliyo dedim gülümsedi o an dank etti tamam idrar testi yapıcaksınız dimi dedim evet dedi idrarverdim ve sonuççççç negatiffffffffffffffffffffffpazartesiye kadar bekle geç yumurtlamışsındır bak belirtinde yok geç döllenme felan olmuş olabilir sen biraz daha sabret dedi ve gönderdi :44:
ohh misssssss :))) bu arada eczaneye gidip idrar testi aldım... bide sağlık ocağına gidem dedim gittim gebelik testi için sabah mı geliyoruz die sordum hemşire hayır farketmiyo dedi beni bi odaya götürdü yarına çıkar mı dedim güldü ne yarını hemen çıkar dedi nası ya kanda hemen sonuç mu veriliyo dedim gülümsedi o an dank etti tamam idrar testi yapıcaksınız dimi dedim evet dedi idrarverdim ve sonuççççç negatiffffffffffffffffffffffpazartesiye kadar bekle geç yumurtlamışsındır bak belirtinde yok geç döllenme felan olmuş olabilir sen biraz daha sabret dedi ve gönderdi :44:
canım benim şimdi...MUHALLEBİLİ KADAYIF;
KREMASI;
1 kg süt
6 kaşık buğday nişastası
1/2 margarin
1,5 su bardağı şeker(isteğe göre biraz daha az konulabilir)
1 paket vanilya(PİŞİR)
soğuduktan sonra içine 1 paket kremşanti dök iyice çırp...
250-300 gram yaş kadayıfı akşamdan buzlukta beklet.ertesi gün çıkartıp teflon bir tencerenin içine ovala.1 yemek kaşığı tereyağı ile pembeleşinceye kadar kavur.daha sonra içine 1 çay bardağı toz şeker dök karamelleşene kadar kavur.ocağını altını kapatıp içine iri ceviz dök karıştır.borcama hazırladığın kadayıfın yarısını dök üzerine muhallebiyi dök en son kalan kadayıfı üzerini kaplayacak şekilde dök 1 saat dinlendir.AFİYET OLSUN...
ben şimdi tatlıyı yapmaya gidiyorum arada uğrarım yanınıza...hepinize tavsiye ederim...
Çok teşekkür ederim tatlım, aldım kabul ettim, eminim harika bir lezzettir, ilk fırsatta yapıcam ...
bENDE BUNU ÇOK SEVERİM EŞİMDE BAYILIR CANIMIZ TATLİ İSTEDİKÇE YAPARIM BEN :))) SÜPER Bİ LEZZET
yok geç yumurtladım onun farkındayım zaten.. bencede hayırlısıbencede canım belki geç yumurtlamışsındır...hayırlısı olsun...
zaten test manyağı oldum bu ay onuda yapim ama inşallah 4.negatifte ondan çıkmazhayırlısı olsun..test elinde kaldı yaparsın tekrar bi kaç gün sonra
Kusuruma bakma lütfen, siteden her an düşebilirim diye hızlı hızlı okuyup geçmiştim, cevabını atlamışım... İnşallah gönlünün muradı olur ve yeni yılın ilk müjdesi senden gelir Allah'ın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?