2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ayyy hadi hayırlısı bakalım bugün sabaha kadar çalışmaya devam o zaman

inşallah bizimki okuldan geldi yemeğini yedi
çok yoruldum ayağıma masaj yapar mısın dedi daha masaj yaparken horul horul uyudu
ve hala uyumakta artık bakcaz duruma göre

inşallah bizimki okuldan geldi yemeğini yedi
çok yoruldum ayağıma masaj yapar mısın dedi daha masaj yaparken horul horul uyudu
ve hala uyumakta artık bakcaz duruma göre

ayyy nasıl bakcaz kız yatsın 1 saat uyusun dinlensin adam işte bırak sen uyanınca ona güzel bi kahve yap biliyosun ilişkiden en az 1 saat önce içilen kahve sperm sayısını ve haraketlerini hızlandırır

ayyy nasıl bakcaz kız yatsın 1 saat uyusun dinlensin adam işte bırak sen uyanınca ona güzel bi kahve yap biliyosun ilişkiden en az 1 saat önce içilen kahve sperm sayısını ve haraketlerini hızlandırır

gerektenmi ilk defa duyuyorum ama benimki hiç kahve içmezki ama E vitamini içiriyorum ona geçen prospektüsü okuyo nasıl gülüyor
Allahtan bişey demeden içiyo ama kahv zor

kızlar iyi akşamlar.Adetime 5-6 gün var.Karnımdaki kaşıntı devam ediyor bunun yanında karnımın altında ince ince batmalar var iğne batıyormuş gibi sizce bu bir belirti olabilirmi?

Gerçekten mi, ayy dasha neler neler öğrenicem, sağ olun var olun kızlar...

Başka dip notlar varsa onları da paylaşırsanız sevinirim...

selam kızlar keyifler nasıl?

nerelerdesin sen bakiimmm???

canim cirkin dedin demedim zaten ben aradaki farki gösterdim gördün mü??? minik kelebegim ucarak annesine gelmis

noldu tatlım hayırdır???

evet canım haklısın bakıyorum şimdi ne koysam diye biraz yardımcı ol bariii

bulmussun bile tatlim.. cok da güzel olmus

ya kizlar az önce arkadasim gitti, sabah demistim misafir gelcek diye... yaaa inanamiyorum yaa, cocuklu olmak ne güzel bir sey.. ben de istiyorum artik aglicam birazda yaa

Görmem mi gülüm, inşallah yakında alacaksın güzel haberleri...

Sakın ağlama lütfen, bak ne kadar teselli olur bilemiyorum tatlım ama beni düşün, yaşım kaç olmuş, t.bebek denedik olmadı, Allah'ın takdiri ne zamansa o zaman olacak elbet diyerek teselli buluyorum, Rab'bim hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu verecektir bize... Ben hep derim bu dünyada da öbür dünyada da tek sığınacağımız varlık yüce Rab'bim, Allah her daim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, sadece zaman meselesi... Daha yaşınız çok genç, ümidinizi kaybetmeyin, ben kaybetmiyorum çünkü biliyorum Allah bizleri mutlaka evlat sahibi yapacak, o gün gelecek bu sıkıntılarımızı hatırladığımızda güleceğiz...

varyaaa bi daha gelirsem ah ne olsun bu ne yaa, ayagim da ugurludur aslinda.. ben gelince herkesler kacisip gidiyor yaaa

kankaaaaaaaaaaaaaammm nerdesin gel sesime yolurrrrr.... bunlar seeevmiyor beni

varyaaa bi daha gelirsem ah ne olsun bu ne yaa, ayagim da ugurludur aslinda.. ben gelince herkesler kacisip gidiyor yaaa

kankaaaaaaaaaaaaaammm nerdesin gel sesime yolurrrrr.... bunlar seeevmiyor beni

Anacım ne sabırsız kızsın yahu dur 2 dk. bekle hele , düşünce gücüyle yazılmıyor bu kelimeler, klavye kullanıyoz...

Oyoyoy benim kankim agliyormuymus aglama guzelim ya o gunlere kavusacagimiz icin sevin
Daha daha nasilsin bakim

Saremnaz kiz nasilsin kayip senmiydin cano ya bogurtlenkokunu nasil yapilip icildigini bilen ben becerenedimde beni bi bilgilendirsen

insallah canim yaa... valla cocuklarim olsun, gittigim yerde peslerini hic birakmicam.. Allah razi olsun arkadas cocugunu hic birakmadi ki bir yeri batirsin döksün.. ama bi arkadasim var, iste bi bayan arkadasindan bahsediyor bazen, o ve cocuklari misafirim olunca, onlardan sonra temizlik almam gerekiyor cocuklarla zor diyor.. ama bence cocuklarla zor olmasindan ziyade anneyle cok alakali.. haksiz miyim canim???

Anacım ne sabırsız kızsın yahu dur 2 dk. bekle hele , düşünce gücüyle yazılmıyor bu kelimeler, klavye kullanıyoz...

Oyoyoy benim kankim agliyormuymus aglama guzelim ya o gunlere kavusacagimiz icin sevin
Daha daha nasilsin bakim

Saremnaz kiz nasilsin kayip senmiydin cano ya bogurtlenkokunu nasil yapilip icildigini bilen ben becerenedimde beni bi bilgilendirsen

gelsin kanki yaa... artik burc bile hesaplamiyorum valla bak cok heveslendim yaaa... arkadasi birakip cocugu izliyorum resmen

Kesinlikle haklısın ebeveynin rolu çok önemli çocuk yetiştirmede... Anne baba çocukla ilgili her şeyde paslaşacak, otorite olacak, babanın baba olduğunu bilecek vs vs vs... Liste uzun ama iş anneyle bababın istikrarlı bir yol çizmesinde yatıyor... Çocuğun oyuncağı oldun mu yanmışsın, onun önüne geçemezsin, zira şimdi ki veletler herşeyi bilerek geliyorlar sanki dünyaya, hissettirmeden en can alıcı noktadan vurmaları yok mu karşılarında durabilmek çok zor işte...

Son düzenleme:
Kankim eevet haklisin tabiki anneyle cok alakasi var cunku cocuk annesinin nabzini deniyor ve ona gore hareket ediyor rahat anne cocugunu rahat yetistirir benimde bi arkadasim cocugunu salardi cocuk mobilyalarimin ustunde gezinirdi simdi ise iki cocuklu oldu ama yinede kontrol edemiyor cocuga hep bagiriyor oda yanlis bir yontem ama iste biz nasil oluruz orasoni bilemem

Ay canim sen burcmu hesapliyordun hehehe bende her ay bu ay tutarsa hangi ay dogacagini hesapliyordum biraktim artik o isi bu ay ovtestide yapmicam sen basladinmi ovtestine

Beyazgala aynen katiliyorum ama velet deme ya kiyamam ben cunku ozaman gelmiyorlar bize hehe

Kankiii arkadasinin cocugu kac yasindaydi kizmi erkekmi

evet yaa.. cok cabuk ögreniyorlar inanilir gibi degil.. daha bir bucuk yasinda videoyu nerden durduracagini ögrendi sadece iki kere görerek gözlerim böyle oldu

valla canim dedigin gibi, biz nasil oluruz bilinmez ama ben gerekirse iki dakka oturmam ama cocugumun pesini de birakmam.. bak kadin gitti arkasindan iyi konusuyorum ama ya tam tersi olsaydi?? bi daha cagirmazdim bile.. annem bize gittigimiz yerde mum tuttururdu su bile istesek önce annemin kulagina söylerdik ben de cocuklarimi gittikleri yerde birakmam yaa.. benim evim bana nasil kiymetliyse, baskasinin evi de baskasina kiymetli.. ama farkettim de cocuklar annenin yaninda daha bi miz miz.. ama okulda daha sakinler. anne ile bagin farkli oldugunu biliyorlar...

ya evet mesela benim arkadas aradi bigün gel bana iste ---- abla da bizde tanisirsin dedi.bi girdim salona, ohaaaaaaa dedim icimden.. cocuk televiyonun üstünde yaa varya bir de kizcagiz yeni aldi tvyi, geldi bi sorunlu cikti degistirdiler, daha bi hafta felan oldu, o kiz kutu gibi televizyonla bi sene idare etti.. kocasi da gicigin teki zaten.. aa ben dayanamadim kadina merhaba dedim, baktim cocuga inecek gibi hali yok, aaaaaaaaa sen ne sevimli seysin öyle yaa diyerek aldim kicagima oturdum.. kadini b görsen... oglum dur yapma bile demiyor.. sadece izliyor yeminle bak.. yuh yaa.. bu rahatlik degil vurdumduymazlik bence

Ayy yok kız asla ben ''veleti'' kötü anlamda kullanmadım, aksine bilmiş, zeki, akıllı, kısacası büyümüşte küçülmüş anlamında kullandım... Lütfen sakın tersi düşünülmesin, inan çok üzüldüm...

erkekti kankam yaa... bir görsen bir görsen masallah bir de güzelki.. annesi iran azerisi zaten coooooook güzel bi kadin, babasi da basketbolcu gibi ayni.. daha bir bucuk yasinda ama iki yasindaki cocuk boyunda masallah.. darisi bize insallaaahhhh arkadas bu B1 sinavini versin bana farsca ögretcek ben ona almanca da yardim ediyom o da bana sinavdan sonra yardim etcek

valla kanki ilk baslarda baktim bir iki kez ama biraktim artik yok.. öyle olmuyor valla... zaten tutmuyor bir de burcla mi ugrascam

ov.testine basladim canim iste bilion gecen ay olmadi, bu ay da daha gününe coook var... belli olmaz bu ay belki de yapmam :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…