- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.801
kızlar ben galiba yumurtluyorum yoğun akıntım var bakalım hayırlısı:)))
ayyy hadi hayırlısı bakalım bugün sabaha kadar çalışmaya devam o zaman
inşallah bizimki okuldan geldi yemeğini yedi
çok yoruldum ayağıma masaj yapar mısın dedi daha masaj yaparken horul horul uyudu
ve hala uyumaktaartık bakcaz duruma göre
ayyy nasıl bakcaz kız yatsın 1 saat uyusun dinlensin adam işte bıraksen uyanınca ona güzel bi kahve yap biliyosun ilişkiden en az 1 saat önce içilen kahve sperm sayısını ve haraketlerini hızlandırır
ayyy nasıl bakcaz kız yatsın 1 saat uyusun dinlensin adam işte bıraksen uyanınca ona güzel bi kahve yap biliyosun ilişkiden en az 1 saat önce içilen kahve sperm sayısını ve haraketlerini hızlandırır
kızlar iyi akşamlar.Adetime 5-6 gün var.Karnımdaki kaşıntı devam ediyor bunun yanında karnımın altında ince ince batmalar var iğne batıyormuş gibi sizce bu bir belirti olabilirmi?
selam kızlar keyifler nasıl?
O la laaaaa sitemiz düzelmiş.... Bu aralar niye sürekli siteye giriş sorunlu oluyor ki, nazar olmasın sakın... :26: :26: :26:
Teşekkür ederim tatlım bende çoook beğendim, sayende canım sağ ol...
Tatlım senin ki zaten güzel ben çikin demedim ki, sadece seninkinin bir benzerini buldum dedim...
noldu tatlım hayırdır???
evet canım haklısın bakıyorum şimdi ne koysam diye biraz yardımcı ol bariii
canim cirkin dedin demedim zatenben aradaki farki gösterdim gördün mü??? minik kelebegim ucarak annesine gelmis
ya kizlar az önce arkadasim gitti, sabah demistim misafir gelcek diye... yaaa inanamiyorum yaa, cocuklu olmak ne güzel bir sey.. ben de istiyorum artik aglicam birazda yaa
varyaaa bi daha gelirsem ah ne olsunbu ne yaa, ayagim da ugurludur aslinda.. ben gelince herkesler kacisip gidiyor yaaa
kankaaaaaaaaaaaaaammm nerdesin gel sesime yolurrrrr.... bunlar seeevmiyor beni
Görmem mi gülüm, inşallah yakında alacaksın güzel haberleri...
Sakın ağlama lütfen, bak ne kadar teselli olur bilemiyorum tatlım ama beni düşün, yaşım kaç olmuş, t.bebek denedik olmadı, Allah'ın takdiri ne zamansa o zaman olacak elbet diyerek teselli buluyorum, Rab'bim hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu verecektir bize... Ben hep derim bu dünyada da öbür dünyada da tek sığınacağımız varlık yüce Rab'bim, Allah her daim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, sadece zaman meselesi... Daha yaşınız çok genç, ümidinizi kaybetmeyin, ben kaybetmiyorum çünkü biliyorum Allah bizleri mutlaka evlat sahibi yapacak, o gün gelecek bu sıkıntılarımızı hatırladığımızda güleceğiz...
Anacım ne sabırsız kızsın yahu dur 2 dk. bekle hele, düşünce gücüyle yazılmıyor bu kelimeler, klavye kullanıyoz...
Oyoyoy benim kankim agliyormuymus aglama guzelim ya o gunlere kavusacagimiz icin sevin
Daha daha nasilsin bakim
Saremnaz kiz nasilsin kayip senmiydin cano ya bogurtlenkokunu nasil yapilip icildigini bilen ben becerenedimde beni bi bilgilendirsen
insallah canim yaa... valla cocuklarim olsun, gittigim yerde peslerini hic birakmicam.. Allah razi olsun arkadas cocugunu hic birakmadi ki bir yeri batirsin döksün.. ama bi arkadasim var, iste bi bayan arkadasindan bahsediyor bazen, o ve cocuklari misafirim olunca, onlardan sonra temizlik almam gerekiyor cocuklarla zor diyor.. ama bence cocuklarla zor olmasindan ziyade anneyle cok alakali.. haksiz miyim canim???
Kesinlikle haklısın ebeveynin rolu çok önemli çocuk yetiştirmede... Anne baba çocukla ilgili her şeyde paslaşacak, otorite olacak, babanın baba olduğunu bilecek vs vs vs... Liste uzun ama iş anneyle bababın istikrarlı bir yol çizmesinde yatıyor... Çocuğun oyuncağı oldun mu yanmışsın, onun önüne geçemezsin, zira şimdi ki veletler herşeyi bilerek geliyorlar sanki dünyaya, hissettirmeden en can alıcı noktadan vurmaları yok mu karşılarında durabilmek çok zor işte...
Kankim eevet haklisin tabiki anneyle cok alakasi var cunku cocuk annesinin nabzini deniyor ve ona gore hareket ediyor rahat anne cocugunu rahat yetistirir benimde bi arkadasim cocugunu salardi cocuk mobilyalarimin ustunde gezinirdi simdi ise iki cocuklu oldu ama yinede kontrol edemiyor cocuga hep bagiriyor oda yanlis bir yontem ama iste biz nasil oluruz orasoni bilemem
Ay canim sen burcmu hesapliyordun hehehe bende her ay bu ay tutarsa hangi ay dogacagini hesapliyordum biraktim artik o isi bu ay ovtestide yapmicam sen basladinmi ovtestine
Beyazgala aynen katiliyorum ama velet deme ya kiyamam ben cunku ozaman gelmiyorlar bize hehe
Kankiii arkadasinin cocugu kac yasindaydi kizmi erkekmi
Ay canim sen burcmu hesapliyordun hehehe bende her ay bu ay tutarsa hangi ay dogacagini hesapliyordum biraktim artik o isi bu ay ovtestide yapmicam sen basladinmi ovtestine
Beyazgala aynen katiliyorum ama velet deme ya kiyamam ben cunku ozaman gelmiyorlar bize hehe
Kankiii arkadasinin cocugu kac yasindaydi kizmi erkekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?