2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

evet yaa VELET kelimesini ben de cok kullanirim kizlar yanlis anlasilma olmasin lütfen zaten anlami da kötü degildir.. arapca kökenli bi kelime.. bakin birgün tekrarlarsam bu lafi hiiiiiiiiiiiiiiiiiic kizmayin

Beyazgala uzulme neolur ben seni uzmek icin soylemedim hani hep aksi cocuklara velet derlerya ben o yuzden soyledim canim benim cocuk senin degilmi istedigini dersin espiri olsun diye soyledim aglama lutfen kiyamam bende aglarim amma beni smile yok agliyorum farzet

Kanki dedigim gibi bazi anneler aynen senin dedigin gibi vurdum duymaz benim arkadas genc yasta anne oldugundan stresli buyuttu suan ikinci cocuguna daha rahat bakabiliyor

Arkadasim ilk cocuguna hamile oldugunu anlamadi bile hemen hamile kaldi ikinciyi 1yil ugrasmis bende hemen istedi oldu sandimhehe

Ilkinde millet bi sorunmu var diyor ama ikincide ugrasildiginida bilmiyorlar istemiyoruz diye dusunuyorlar

evet yaa... bi ilkini getireydik yuvamiza... ikinciye beklesek de cok sorun degil AAllllaahhhiimmmmmmmm sana yalvariyorum ya Rabbim nolur nolur nolur bebeklerimizi gönder bize noluuuuuuuurrr nartanesiyle benimki erkek olsun, diger kizalrin da gönüllerinde ne geciyorsa o olsun nolur

Avukat bana soruyorsan eger bende esimde evlendigimden beri istiyorduk ama okudugum icin korunduk ilk yil 2inci yil dayanamadik oluruna biraktik ve tuttu okulumu dondurdum ama kalbi durdu sonra 1yil devam okudum ve suan haziran temmuz gibi basladik esimin isseyehatlari beni tiroit nedeniyle ertelendi ama arada olur belki diye korunmuyorum

Esinle konusup halletmen en guzeli yoksa strese bunalima girebilir ilerde canim

Kanki cok guzel dua ettin canim ama ben artik erkek olsun diye dua etmiyorum ozaman olmuyor galiba ben hakkimda nasil hayirli ise oyle olsun diyorum kiz erkek hatta ikizde olmasina gerek yok diyorum tek olsun saglikli hayirli olsunda olsun

Dua ederken dikkat etmeliyiz bence cunku ben ikiz olsun diye dua ediyordum ama bizim tarafin ikizleri yokki yanlis dua ediyorum diye dusundum ve anca tedavi ile ikizim olur diye aklima geldi bende artik hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip eyle bize diyorum

Beyazgalacim kalbini kirdiysam hakkini helal et canim cidden oyle demek istemedim ozur dilerim

Hmm dur bakayım neler hatırlıyorum... Khoda hafez... Asheg hatem... anca bu kadarını çıkarabildim...

Amiiiiin canım inşallah hepimizin duaları kabul olur, Rab'bim hepimizi hayırlı, sağlıklı evlatlar sahibi yapar...

Asla sakın öyle düşünme, ben yanlış anlaşılmaya sebep verdiğim için üzüldüm... Hiç bir hakkın yok üzerimde, varsa da helali hoş olsun canım benim...

Kızlar valla içimden geçen kendimi bildim bileli hep ikizlerim olsun isterim, hele birde bir kız bir oğlan oldu mu tadından yenmez sanırım...

kızlar merhaba bugun adetımın 17 gunu ılkgunden ıtıbaren atesımı olcuyorum genelde 36.2 ama bu sabah 36 cıktı bu yumurtlama oncesı dusus ıcın yeterlı bı oranmı szde

Bende ikizleri cok seviyorum yaaa Allahim cok tatli oluyorlar hele bide ikisinin ayni anda yaptigi seyler varya oyyy oyyy onlardan aynisi olsun bendede yaw neyse yine duygusala baglamayim ben hayirlisi Rabbim hayirlisini ver

iyi aksamlar kizlar.. ne var ne yok??
bu arada bi kac dip not:
iliskiden bi saat önce kahve icmeyi bende duymustum dogru olabilir/ birde sabahlari iliskiye girmek gerekiyormus spermler daha hizliymis/spermlerin kalitesini artirmak icin bol bol ask yapmak gerekirmis
ben bu kadar biliyorum..

Canım istediğimi biliyor ama hiç konusunu bile acmıyorum. Ben korunmuyorum, o kendine gore korunuyor. Benim korunmamı istemiyor, bünyem cok hassas çünkü.

Ben yapalım demiyorum, çünkü o sadece ben istiyorum diye olursa sonra basıma kakar. Tabi bunalıma girenler, aldatmalar, ayrılanlar vs. De cok Allah korusun. İste ne yapmam lazım ki o da istesin..

kankito ikizlerim olsun diye dua etmiyorum ben zaten.. olsa güzel olur ama israrci degilim o konuda ama kizim olsun oglum olsun DILEGINDE de bi kötülük görmüyorum.. tabiki hayirlisi olsun ama unutmaki yüce Yaradan bize diyorki; ne dilersen benden dileyim benim gönlüm boldur... ben yaradanimdan diliyorum.. O, bol gönlünden verir vermez ona da müdahale edemem.. ben cok sekillci düsünmüyorum bu konuda.. bütün benligimle istiyorum O'ndan her ne istersem.. belki sizlere yalan söylerim ama O'nu da kandiramam ya.. o yüzden ben niyetimi ve ictenligimi bildigim icin rahatim tatlim.. her cümlemin basinda diyorum zaten.. önce saglikli ve düzgün bi evlat olsun.. yani tamam düzgün dua etmek gerekir ama karsimizda da, hasa, bi bilgisayar programi yok ki her türlü veriyi düzgün girelim.. Allah bizim ne söylerek ne ima ettigimizi emin ol bizde daha iyi biliyor.. sana minnacik bi tavsiye.. Hz. Musa ve Cobanin Duasini mutlaka oku... orda aynen su cümle gecer:

Biz kelimelere bakmayız, Niyete bakarız! kelemlere bakacak olsak yeryüzünde insan kalmazdı!

Son düzenleme:
Esiniz kendi kendine mı dedi,bebek yapalım diye? Nasıl karar verdiniz, bana akıl verecek kimse yok mü ki?

cnm fikir benden çıkmıştı bi sene yapmayalım die oda tamam dedi öle yaptı fikir benden çıktı oda kabul etti anlıcağın genelde kadınlar istemez adamlar ikna etmeye çalışır sizde tamtersi olmuş sanırım

slm kizlar dedik.. ama kimse görmedi beni neyse önemli degil... dualariniz kabul olur insallah. Rabbim gönlünüze göre hayirlisni versin. benim de verimli günlerim 17-21 ocak. cooook isimiz var o hafta cooooook :)

aynı fikirdeyim tatlım

iyi akşamlar hanımlar.biz de eşimle artık 2012 de ailemizi büyütmek istiyoruz.2011 bize pek uğurlu gelmedi haziranda 9 haftalık bebeğimi kaybettim ama önümüze bakıyoruz artık.

slm kizlar dedik.. ama kimse görmedi beni neyse önemli degil... dualariniz kabul olur insallah. Rabbim gönlünüze göre hayirlisni versin. benim de verimli günlerim 17-21 ocak. cooook isimiz var o hafta cooooook :)

gel kuzum yaa... yabanci gibi bekleme öyle.. direk dal konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…