- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.821
Ayy yok kız asla ben ''veleti'' kötü anlamda kullanmadım, aksine bilmiş, zeki, akıllı, kısacası büyümüşte küçülmüş anlamında kullandım... Lütfen sakın tersi düşünülmesin, inan çok üzüldüm...
Ay canim sen burcmu hesapliyordun hehehe bende her ay bu ay tutarsa hangi ay dogacagini hesapliyordum biraktim artik o isi bu ay ovtestide yapmicam sen basladinmi ovtestine
Beyazgala aynen katiliyorum ama velet deme ya kiyamam ben cunku ozaman gelmiyorlar bize hehe
Kankiii arkadasinin cocugu kac yasindaydi kizmi erkekmi
Beyazgala uzulme neolur ben seni uzmek icin soylemedim hani hep aksi cocuklara velet derlerya ben o yuzden soyledim canim benim cocuk senin degilmi istedigini dersin espiri olsun diye soyledim aglama lutfen kiyamam bende aglarim amma beni smile yok agliyorum farzet
Kanki dedigim gibi bazi anneler aynen senin dedigin gibi vurdum duymaz benim arkadas genc yasta anne oldugundan stresli buyuttu suan ikinci cocuguna daha rahat bakabiliyor
Arkadasim ilk cocuguna hamile oldugunu anlamadi bile hemen hamile kaldi ikinciyi 1yil ugrasmis bende hemen istedi oldu sandimhehe
Ilkinde millet bi sorunmu var diyor ama ikincide ugrasildiginida bilmiyorlar istemiyoruz diye dusunuyorlar
erkekti kankam yaa... bir görsen bir görsen masallah bir de güzelki.. annesi iran azerisi zaten coooooook güzel bi kadin, babasi da basketbolcu gibi ayni.. daha bir bucuk yasinda ama iki yasindaki cocuk boyunda masallah.. darisi bize insallaaahhhharkadas bu B1 sinavini versin bana farsca ögretcek ben ona almanca da yardim ediyom o da bana sinavdan sonra yardim etcek
valla kanki ilk baslarda baktim bir iki kez ama biraktim artik yok.. öyle olmuyor valla... zaten tutmuyor bir de burcla mi ugrascam
ov.testine basladim canim iste bilion gecen ay olmadi, bu ay da daha gününe coook var... belli olmaz bu ay belki de yapmam :44::44::44:
Beyazgala uzulme neolur ben seni uzmek icin soylemedim hani hep aksi cocuklara velet derlerya ben o yuzden soyledim canim benim cocuk senin degilmi istedigini dersin espiri olsun diye soyledim aglama lutfen kiyamam bende aglarim amma beni smile yok agliyorum farzet
Kanki dedigim gibi bazi anneler aynen senin dedigin gibi vurdum duymaz benim arkadas genc yasta anne oldugundan stresli buyuttu suan ikinci cocuguna daha rahat bakabiliyor
Arkadasim ilk cocuguna hamile oldugunu anlamadi bile hemen hamile kaldi ikinciyi 1yil ugrasmis bende hemen istedi oldu sandimhehe
Ilkinde millet bi sorunmu var diyor ama ikincide ugrasildiginida bilmiyorlar istemiyoruz diye dusunuyorlar
evet yaa... bi ilkini getireydik yuvamiza... ikinciye beklesek de cok sorun degil AAllllaahhhiimmmmmmmm sana yalvariyorum ya Rabbim nolur nolur nolur bebeklerimizi gönder bize noluuuuuuuurrrnartanesiyle benimki erkek olsun, diger kizalrin da gönüllerinde ne geciyorsa o olsun nolur
Kanki cok guzel dua ettin canim ama ben artik erkek olsun diye dua etmiyorum ozaman olmuyor galiba ben hakkimda nasil hayirli ise oyle olsun diyorum kiz erkek hatta ikizde olmasina gerek yok diyorum tek olsun saglikli hayirli olsunda olsun
Dua ederken dikkat etmeliyiz bence cunku ben ikiz olsun diye dua ediyordum ama bizim tarafin ikizleri yokki yanlis dua ediyorum diye dusundum ve anca tedavi ile ikizim olur diye aklima geldi bende artik hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip eyle bize diyorum
Beyazgalacim kalbini kirdiysam hakkini helal et canim cidden oyle demek istemedim ozur dilerim
Avukat bana soruyorsan eger bende esimde evlendigimden beri istiyorduk ama okudugum icin korunduk ilk yil 2inci yil dayanamadik oluruna biraktik ve tuttu okulumu dondurdum ama kalbi durdu sonra 1yil devam okudum ve suan haziran temmuz gibi basladik esimin isseyehatlari beni tiroit nedeniyle ertelendi ama arada olur belki diye korunmuyorum
Esinle konusup halletmen en guzeli yoksa strese bunalima girebilir ilerde canim
Kanki cok guzel dua ettin canim ama ben artik erkek olsun diye dua etmiyorum ozaman olmuyor galiba ben hakkimda nasil hayirli ise oyle olsun diyorum kiz erkek hatta ikizde olmasina gerek yok diyorum tek olsun saglikli hayirli olsunda olsun
Dua ederken dikkat etmeliyiz bence cunku ben ikiz olsun diye dua ediyordum ama bizim tarafin ikizleri yokki yanlis dua ediyorum diye dusundum ve anca tedavi ile ikizim olur diye aklima geldi bende artik hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip eyle bize diyorum
Beyazgalacim kalbini kirdiysam hakkini helal et canim cidden oyle demek istemedim ozur dilerim
Esiniz kendi kendine mı dedi,bebek yapalım diye? Nasıl karar verdiniz, bana akıl verecek kimse yok mü ki?
evet yaa.. cok cabuk ögreniyorlar inanilir gibi degil.. daha bir bucuk yasinda videoyu nerden durduracagini ögrendi sadece iki kere görerek gözlerim böyle oldu
valla canim dedigin gibi, biz nasil oluruz bilinmez ama ben gerekirse iki dakka oturmam ama cocugumun pesini de birakmam.. bak kadin gitti arkasindan iyi konusuyorum ama ya tam tersi olsaydi?? bi daha cagirmazdim bile.. annem bize gittigimiz yerde mum tuttururdusu bile istesek önce annemin kulagina söylerdik ben de cocuklarimi gittikleri yerde birakmam yaa.. benim evim bana nasil kiymetliyse, baskasinin evi de baskasina kiymetli.. ama farkettim de cocuklar annenin yaninda daha bi miz miz.. ama okulda daha sakinler. anne ile bagin farkli oldugunu biliyorlar...
ya evet mesela benim arkadas aradi bigün gel bana iste ---- abla da bizde tanisirsin dedi.bi girdim salona, ohaaaaaaa dedim icimden.. cocuk televiyonun üstündeyaa varya bir de kizcagiz yeni aldi tvyi, geldi bi sorunlu cikti degistirdiler, daha bi hafta felan oldu, o kiz kutu gibi televizyonla bi sene idare etti.. kocasi da gicigin teki zaten.. aa ben dayanamadim kadina merhaba dedim, baktim cocuga inecek gibi hali yok, aaaaaaaaa sen ne sevimli seysin öyle yaa diyerek aldim kicagima oturdum.. kadini b görsen... oglum dur yapma bile demiyor.. sadece izliyor yeminle bak.. yuh yaa.. bu rahatlik degil vurdumduymazlik bence
slm kizlar dedik.. ama kimse görmedi benineyse önemli degil... dualariniz kabul olur insallah. Rabbim gönlünüze göre hayirlisni versin. benim de verimli günlerim 17-21 ocak. cooook isimiz var o hafta cooooook :)
iyi akşamlar hanımlar.biz de eşimle artık 2012 de ailemizi büyütmek istiyoruz.2011 bize pek uğurlu gelmedi haziranda 9 haftalık bebeğimi kaybettim ama önümüze bakıyoruz artık.
cnm fikir benden çıkmıştı bi sene yapmayalım die oda tamam dedi öle yaptı fikir benden çıktı oda kabul etti anlıcağın genelde kadınlar istemez adamlar ikna etmeye çalışır sizde tamtersi olmuş
Ben ikna etmeye çalışmıyorum, o istesin istiyorum aslında.. Sonra basıma kakar sen istedin oldu diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?