- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.841
iyi akşamlar hanımlar.biz de eşimle artık 2012 de ailemizi büyütmek istiyoruz.2011 bize pek uğurlu gelmedi haziranda 9 haftalık bebeğimi kaybettim ama önümüze bakıyoruz artık.
regennnn merhaba cnm ateş ölçme ile ilgili bişey sordum cnm bilgin varmı
cnm fikir benden çıkmıştı bi sene yapmayalım die oda tamam dedi öle yaptı fikir benden çıktı oda kabul etti anlıcağın genelde kadınlar istemez adamlar ikna etmeye çalışır sizde tamtersi olmuş
Ben ikna etmeye çalışmıyorum, o istesin istiyorum aslında.. Sonra basıma kakar sen istedin oldu diye..
ah cnm bi olsun babası onun o mis kokusunu bi çeksin içine sana tek diyecegi iyiki yapmışız sen ikna edebilsen olunca herşey duzelir varmı onun gecerli, bi sebebi
gel kuzum yaa... yabanci gibi bekleme öyle.. direk dal konuya
tatlim ben ates ölcmüyom yaa.. ates ölcme uzmani azradir.. bilmyiorum o da pek ugramiyor bugünlerde.. insallah iyidir.. aklina takilan seyi ates ölcme topigine sorsana canim benim.. orda istedigin soruya cevap bulursun...
feryal efeeeeeeeeebeni tanidin miiiiiii???????
ah cnm bi olsun babası onun o mis kokusunu bi çeksin içine sana tek diyecegi iyiki yapmışız sen ikna edebilsen olunca herşey duzelir varmı onun gecerli, bi sebebi
benim esimde cook seneler istemedi. ikna da edemedim bi türlü. simdi istiyor ama düsük olunca bu kadar zaman hayir dedigine cok pisman... akillarna gelmiyor heralde bikere de olmaz diye yada düsük felan olur diye.
benimki hepten cahil cikti bi kere iliskiye girdik diye kesin hamile kalacagimi sanmisti :))
gecmiş olsun cnm rabbim yeniden sağlıklı versin bende gecen ay düşük yaptım önümüze bakmaya devam tatlım
Canım ablam 4 senelik evliyim bebek yaptı, eşi ablam lohusayken aldatti. Bebeği sen istedin yapmasaydık dedi kaç kere ablama.
Esimin babası esimin istememiş, hala diyor seni ben istemedim annen doğurdu diye. Korkuyorum haliyle..
benim esimde cook seneler istemedi. ikna da edemedim bi türlü. simdi istiyor ama düsük olunca bu kadar zaman hayir dedigine cok pisman... akillarna gelmiyor heralde bikere de olmaz diye yada düsük felan olur diye.
benimki hepten cahil cikti bi kere iliskiye girdik diye kesin hamile kalacagimi sanmisti :))
Benimki de bir seferde olacak sanıyor, belki de olmuyor ama denemedigimiz icin bilemiyoruz tabi. Hemen olur diyor bana..
cnm ben o topiğe bi kere sormuştum yöntem hakkında bişey yazmadılar bide konuda biraz sapmış sanırım pek ateş ölçmeden bahsetmiyolar bende bu ay heves ettim cnm asılında ama inşalla olumludur gece rüyamda senle uğraştım hep o arkasına dönuk kızla bi de akıntı kıvamınla yumurtlamayla
tanımazmıyım hatta tanıdık birilerini gördüm diye çok sevindim
evet haklisin öyel yapiim dimi...
Kankiiim cok dogru hz musa nin dedigi ben artik kendimde birseyler armaya basladim canim bu soyledigim kimseyle ilgisi yok ben kendimle munakasa ediyorum bi baahaneler aramaya calisiyorum yok su sebepten yok bu nedenle yok bundan ibaret diye endiselerimi disari vurmaya basladim galiba
Zaten dedigim gibi olsaydi nicin ikiz olmasi icin dua olsaydi veya bi peygamberin duasi var hangisiydi unuttum oda rabbim bana erkek evladi ver soz adini Muhammed koyacam deyip Allahta onun duasini kabul etmezdi dimi
Ah bu aksam biraz huzunluyum galiba gunduz neseliydim aksam olunca coktum
Canım ablam 4 senelik evliyim bebek yaptı, eşi ablam lohusayken aldatti. Bebeği sen istedin yapmasaydık dedi kaç kere ablama.
Esimin babası esimin istememiş, hala diyor seni ben istemedim annen doğurdu diye. Korkuyorum haliyle..
çevrendede kötu örnekler çok cnm ama eşin kişilil olarakta hani sana bebeği kafana kakacak biiriyse eger bence ilişkide biraz daha oturmalı ama 4 senede gercekten kısa bi zaman değil ama sağlıklı bi evlilikte açıkcası bi istek oluşmalıydı cnm aranızda cözemediğiniz bi takım şeyler varsa oda etkili olabilir
Ayfer hosgeldin canim gormedim yazdigini atladi galiba nasilsin Insaallah sanada bu yil hayirli olur
Avukat canim esini ikna et bence cunku hicbir baba o duyguyu yasyip esini sen istedin diye suclamaz canim tabi sen sikayetci olmadigin surede bence ikna et zaten oyle pat diye olan birsey degil tavsiyem eger durumunuzda musaitse yuvanizi genisletin evinizin nesesi gelsin
Esini cocuklu ailelere gotur biraz da aska getir onu ay ne tatli bebek falan vs
gel canim daha tatlicadi, azra, kuppe, nartanesi onlar da burdalar.. onlari da biliyorsun mutlaka... insallah 2012 hepimize ugur getirir de saglicakla kucagimiza aliriz bebeklerimizi
selam kızlar iyi akşamlar nasılsınız
çevrendede kötu örnekler çok cnm ama eşin kişilil olarakta hani sana bebeği kafana kakacak biiriyse eger bence ilişkide biraz daha oturmalı ama 4 senede gercekten kısa bi zaman değil ama sağlıklı bi evlilikte açıkcası bi istek oluşmalıydı cnm aranızda cözemediğiniz bi takım şeyler varsa oda etkili olabilir
Bilmiyorum ki iste seneye diyor, sanki isteyince hemen oluyor ama anlamıyor iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?