- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.861
Benimki de bir seferde olacak sanıyor, belki de olmuyor ama denemedigimiz icin bilemiyoruz tabi. Hemen olur diyor bana..
maalesef bi seferde olmuyor. bunu esine anlatmayaa calis. oluyormu mu olmuyormu bi denemek lazim diye söyle.
merhab a oflucum nasılsın cnm keyifler nasıl
Ayfer hosgeldin canim gormedim yazdigini atladi galiba nasilsin Insaallah sanada bu yil hayirli olur
Avukat canim esini ikna et bence cunku hicbir baba o duyguyu yasyip esini sen istedin diye suclamaz canim tabi sen sikayetci olmadigin surede bence ikna et zaten oyle pat diye olan birsey degil tavsiyem eger durumunuzda musaitse yuvanizi genisletin evinizin nesesi gelsin
Esini cocuklu ailelere gotur biraz da aska getir onu ay ne tatli bebek falan vs
31 aralıkta kan testi yaptırdım 1 çıktı adetime 2 gün kaldı bugün test yaptım 2 çizgide gözüktü 2.ci çizgi azda olsa silikti
selam kızlar iyi akşamlar nasılsınız
31 aralıkta kan testi yaptırdım 1 çıktı adetime 2 gün kaldı bugün test yaptım 2 çizgide gözüktü 2.ci çizgi azda olsa silikti
iyi aksamlar kizlar.. ne var ne yok??
bu arada bi kac dip not:
iliskiden bi saat önce kahve icmeyi bende duymustum dogru olabilir/ birde sabahlari iliskiye girmek gerekiyormus spermler daha hizliymis/spermlerin kalitesini artirmak icin bol bol ask yapmak gerekirmis
ben bu kadar biliyorum..
cnm fikir benden çıkmıştı bi sene yapmayalım die oda tamam dedi öle yaptı fikir benden çıktı oda kabul etti anlıcağın genelde kadınlar istemez adamlar ikna etmeye çalışır sizde tamtersi olmuş
Ben ikna etmeye çalışmıyorum, o istesin istiyorum aslında.. Sonra basıma kakar sen istedin oldu diye..
Canım ablam 4 senelik evliyim bebek yaptı, eşi ablam lohusayken aldatti. Bebeği sen istedin yapmasaydık dedi kaç kere ablama.
Esimin babası esimin istememiş, hala diyor seni ben istemedim annen doğurdu diye. Korkuyorum haliyle..
Canımm benim yaa, çok üzüldüm inşallah en kısa zaman da içine çocuk aşkı doğar ve isteyerek hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz...
Ahh bir olsa hele bir de kız olsa, şöyle işveli cilveli, baba baba diye bir sırnaşsa ona, sen gör bak eşin kuklası oluyor mu olmuyor mu, malum kızlar babalarıyla büyük aşk yaşar...
slm lar oflu... hamd olsun iyiyiz...
merhaba canım..
nasıl olayım aynı değişen bişey yok..
senin keyifler nasılll :26:
iyi valla cnm gecen ayın uzuntusunu bu ayın umudu yer aldı kanamam 9.gun bitti çalışıyoruz senin 16.gun sanırım cnm ne kadar kaldı bata
ciddimisin canım ben kürtajdan sonra pek takip edemedim ama hamile kaldılar diye hatırlıyorum.onlarda mı kaybettiler yoksa benim gibineyse inşallah bu yıl burda hepimiz göbişlerimizi doldurucaz
Kankim bende cok baktim ama burda oyle bir merkez bulamadim tr ye bile gidip yapmayi dusundum ama gerci daha cok erken oldugu icin oluruna biraktim
Hatta benim esim bana senin taktikler marta kadar sure veriyorum olmazsa benim yontemei uygulayacagiz dedi yani yastik gunasiri kurler bogurtlenkoku vs omazsa tr hastahaneye arkadasina gidecekmisiz
Bunu dedi cok duygulandim cok sevindim esiminde emek vermesi beni mutlu etti ama ben bastan beri hic ugrasmiyor saniyordum
Tembel tiroit varya kiz bende
Kankim bende cok baktim ama burda oyle bir merkez bulamadim tr ye bile gidip yapmayi dusundum ama gerci daha cok erken oldugu icin oluruna biraktim
Hatta benim esim bana senin taktikler marta kadar sure veriyorum olmazsa benim yontemei uygulayacagiz dedi yani yastik gunasiri kurler bogurtlenkoku vs omazsa tr hastahaneye arkadasina gidecekmisiz
Bunu dedi cok duygulandim cok sevindim esiminde emek vermesi beni mutlu etti ama ben bastan beri hic ugrasmiyor saniyordum
Tembel tiroit varya kiz bende
kuppe canim benim kaybetti maalesef canim benimhem de büyüktü yani 8haftalik mi neydi, senin durumun gibi yani azranin esi ameliyat oldu iyilesti sükür.. kalanlar da halen beklemedeler henüz biliyorsun, yeni a yeni umutlar oluyor hep, ama kirmizilarla o umutlar sönüyor tekrar
evet canım benim ilk kanamam çoktu sonra azar azar oldu 16 gün sürdü..
adetim ne zaman gelir bilmiyorum.. bu ay yumurtlama oldu mu onu da bilmiyorum....
yani bu ay umudum yok...
ama çalışıyoruz bakalım ama bakalım hayırlısı
Bir de görseniz yeğenlerime bayılıyor, benden cok oynar onlarla.. Sen cocuğu bogarsin sinirlisin diyor bana ama hiç bisi yapmıyorum, hiç sınırlı degilim asıl kendisi sinirli..yeğenlerime bayılırım, bir kere bile ne kızdım ne bağırdım canımı veririm onlara.. Anlattıkta kötü oldum yaa..
çok üzüldüm canım ya ama hayırlı değilmiş demekki.napıyoruz umutları söndürmüyoruz.her ay daha fazla gaza gelerek yola devam ediyoruz.bu ay boş geçtik bizde ama artık bian önce adet olup çalışmalara başlamak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?