2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

sagol canim. insallah hepimiz icin hayirli olur..

31 aralıkta kan testi yaptırdım 1 çıktı adetime 2 gün kaldı bugün test yaptım 2 çizgide gözüktü 2.ci çizgi azda olsa silikti

cnm adetine 6 gun kala yapmışın sanırım kan testini gec döllenme ile hamile kalmış olabilirsin bu 1.ihtimal 2.ihtimalde değerinin yavasten 1 e düşüp idrarda sıfırlanmamış olmasıdır ama inşalla 1.şıktır cnm bence testi yinele

Her madde dikkate alınacak, ama aşk yok mu o aşk, aşk var ama ortam yooooookkkkk....

iyi valla cnm gecen ayın uzuntusunu bu ayın umudu yer aldı kanamam 9.gun bitti çalışıyoruz senin 16.gun sanırım cnm ne kadar kaldı bata

evet canım benim ilk kanamam çoktu sonra azar azar oldu 16 gün sürdü..
adetim ne zaman gelir bilmiyorum.. bu ay yumurtlama oldu mu onu da bilmiyorum....
yani bu ay umudum yok...
ama çalışıyoruz bakalım ama bakalım hayırlısı

Kankim bende cok baktim ama burda oyle bir merkez bulamadim tr ye bile gidip yapmayi dusundum ama gerci daha cok erken oldugu icin oluruna biraktim

Hatta benim esim bana senin taktikler marta kadar sure veriyorum olmazsa benim yontemei uygulayacagiz dedi yani yastik gunasiri kurler bogurtlenkoku vs omazsa tr hastahaneye arkadasina gidecekmisiz

Bunu dedi cok duygulandim cok sevindim esiminde emek vermesi beni mutlu etti ama ben bastan beri hic ugrasmiyor saniyordum

Tembel tiroit varya kiz bende

ciddimisin canım ben kürtajdan sonra pek takip edemedim ama hamile kaldılar diye hatırlıyorum.onlarda mı kaybettiler yoksa benim gibi neyse inşallah bu yıl burda hepimiz göbişlerimizi doldurucaz

kuppe canim benim kaybetti maalesef canim benim hem de büyüktü yani 8haftalik mi neydi, senin durumun gibi yani azranin esi ameliyat oldu iyilesti sükür.. kalanlar da halen beklemedeler henüz biliyorsun, yeni a yeni umutlar oluyor hep, ama kirmizilarla o umutlar sönüyor tekrar

ben biliyorum canim sen de tembellik oldugunu bana neden kiziyorsun ki

kuzum var almanyadada ben de tesadüfen ögrendim zaten, ben sana yollarim birazdan dur bekle... ama trde daha pahaliya gelyiormus söyleyim ben sana.. esinden de Allah razi olsun kuzum.. senden dolayi olmuyo ben napayim diyen cok odun gördük

tembel tiroid derken tiroidin az mı çalışıyomuş canım :26:

çok üzüldüm canım ya ama hayırlı değilmiş demekki.napıyoruz umutları söndürmüyoruz.her ay daha fazla gaza gelerek yola devam ediyoruz.bu ay boş geçtik bizde ama artık bian önce adet olup çalışmalara başlamak istiyorum artık

kesme cnm umudunu ya asılında ben çok umutluyum bu umudum beni çok korkutuyo cnm düşükten sonra umudumu bu aya bağladım sanki unujtmak adına sanki bu ay olmazsa içimde kendimi engelleyenmicek bi üzüntü olacağını hissediyorum cnm ateş ölçme yöntemi hakkında bilgin varmı bi sorum olacakta

Bir de görseniz yeğenlerime bayılıyor, benden cok oynar onlarla.. Sen cocuğu bogarsin sinirlisin diyor bana ama hiç bisi yapmıyorum, hiç sınırlı degilim asıl kendisi sinirli.. yeğenlerime bayılırım, bir kere bile ne kızdım ne bağırdım canımı veririm onlara.. Anlattıkta kötü oldum yaa..

cnm beenim ya kıyamam sana gercekten uzuldum or bi durum engelin buyuk anlam veremedim gercekten ama en azından sana bi zaman vermiş onda şukur cnm

slm kızlar nasılsınız :)))

Yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsun... Hepinizin göbüşlerine melekler konsun inş...

Özledim sizle sohbeti...

ayy canim ben de yeni bitirdim kirmizilari.. seninkiler de gitsin de bi an önce baslayiver.. tabiki söndürmeyleim umutlari.. peki send ra gittin mi hic bebegini neden kaybetmissin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…