- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.881
ayy canim ben de yeni bitirdim kirmizilari.. seninkiler de gitsin de bi an önce baslayiver.. tabiki söndürmeyleim umutlari.. peki send ra gittin mi hic bebegini neden kaybetmissin??
ben geldimmmmnasılsınız bakimmmmm acık geçmişi okuyayım bi yandan burayıda takip edeceğim
kesin bi sebep söylemiyolar canım sadece kan pıhtılaşmam normalden biraz fazla onun için coraspin kullanıyorum.benim yumurtlama daha yeni geçti ama eşim yoktu boş geçti yani :)))
canin sagolsun tatlim.. ilac kullaninca bir sorun kalmiyormus zaten.. ya ben bir sey sormak istiyorum ama gülme.. bu kan pihilasmasinin yaranin kabuk baglamasiyla bi ilgisi var mi??? :44::44:
hos geldin... iyiz gördügün gibi :)
sağol canım Allah kimseye bikaç haftalık bile olsa evlat acısı yaşatmasın çünkü orda olduğunu öğrendiğin anda anne olduğunu hissetmeye başlıyosun.neden güleyim canım.hani kan akarda bisüre sonra kan tortusu kalır ve kabuklaşırya onu sağlıyo bu ve aslında herkezde olması gereken bişey bu ama belirli bi oranda tabiki.zaten testinide şöyle yapıyolar.parmağını deliyolar kronometreyle süre tutup parmağıını sıkıp çıkan kanı siliyolar.nezaman kan gelmezse orda kronometreyi durduruyorlar.benim normalden erken duruyo işte kanama.bebeğin damarlarıda ok ince olduğundan tıkıyo kalbine giden damarları
anladim canim.. cok tesekkür ederim cevabin icin.. aslinda böyle bi baglanti kurdugum icin sormak istedim.. o zaman iyi benim yaram cok gec iyilesirsakasi bi keanar cok korkuyorum yaa.. bu sefer sorcam dra test yapsin hazir hamile degilken.. cok zor bi test degil yani di mi?? canim insallah baska aci yasamazsin.. ama bu pihtilasma denen illet de 8. hafta civari zarar veriyor bebege yaa daha erken degil.. acaba o dönemde bebk kan torbasi olmaktan cikip kemiklestigi sekil aldigi icin mi :44::44:
rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu.ben şunu öğrendim kesinlikle rahat olacaksın.hamile kaldığında da bu çocuk çok sağlıklı ve ben bu çocuğu doğurucam hiç bi sorunda çıkmıcak diye düşün sürekli.ne düşünürsen onu çağırıyosun emin ol.2 3 dk süren bi test zor değil yani.doktoruna sor tabi yaptırırsa önlemini erken alırsın.damarlar bu dönemde oluştuğundan belkide bu dönemde patlak veriyo.ilk 3 ay coraspin kullanıcam busefer hamileliğimde engellemek için
ooo kimler tesrif etmis böyle
hayırdır küsmüyüz??? :26::26: :44::44:
küslük olmasın aşk olsun bebek olsun hobareyyyy
küs degiliz de ugramiyorsunuz kiziyorum yani.. ben kendimi yolunuzu gözler gibi hissediyorum hep...
bilgisayar basi beklemekten bu gidisle bebek yapamayacagim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?