2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızlarrrr ben geldim şekercininkızı nerde yaaa bugün onun bat günüydü ne yaptı acaba haberi olan varmı ?

kızlar adet tarihim 23 aralıktı geçen hafta salı gebelik testi silik çizgi çıktı...dün testi tekrarladım çizgi belirgindi...bugünde doktora gittim devlet hastanesi doktor idrar kesen boş dedi..ben bişe göremiyorum dedi gebe degilsin demiyorum dedi 18 ocakta tekrar gel dedi...bende dış gebelik olabilirmi dededim olabilir belki dedi...sinir oldum net bilgi vermedi ilgilenmedi adet tarihimi bile sormadım sizce kese yi görmek için erkenmi yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bence kimyasal gebelik olma oranı çok zor 10 gün geçmiş ayrıca kan testi niye yaptırmadınki anlamadım direk keseyi görmek istedin

utanma utanma

vaayy... bak hemen de anlayiverdi su süre cabuk gecse bari..

ahahaha biz yakında sinerji yapıp hamile bırakcaz kendimizi

ayyy... bak adamlara babalik testi hakki doguyor

karından baktı o zaman alttan muayenede olsa böle bişe demezdi?? yoksa ben mi yanılıyorum

cnm gec döllenme olabilir 7 haftaya kadar görmeyenler var bende gecen ay aynı olayı yaşadım benimki kimyasal gebelikti düşük yaptuım ama kese göremeyince kan ile takibe almıştı dr um oda öle yapmalıydı eger kese yok değerle çok yuksekse dış gebelik olabilir benim dr um bi hafta sure ile çağırmıştı dış gebelikse süreuzaması olumlu değil cnm mutlaka kanda takibini yaptır yada dr değiştir

kızlar merhaba bugün aşılamanın 6. günü günler geçmek bilmiyor.ayrıca niyeyse hiç ümidimde yok.göğüslerim acayip şişti bunu soracaktım size progestan kullanıyorum arnızda içipte göğüsleri şişen oldumu????

asagida duruyorlar canim yaa öyle... ben sana yazmistim ama.. neyse bi daha yazayim.. nerelerdeydin sen??

anlaşıldı meşgul onlar napim kuzum kendimi marotanda gibi hissediyorum yeni girdim eve pijamamı giydiğim gibi pc yi aldım .Bi yandanda plan yapıyom ooo yarın uyurum sabahtan işim yok diye seviniyorum bi taşınıyım hayırlısıyla rahat edeceğim kısmetse 15 ocak taşınıyorum 16 ocak dr a gideceğim bakalım ne diyecek yapıldı tüm tahliller ne olucak göreceğiz.Yalnız biraz canım sıkılıyor regli biteli 3 gün oldu bu iki gündür sol kasığımda ağırı oluyor ara ara bi bakıyorum kahve rengi akıntı gelmiş bi çay kaşığı kadar sonra bitiyor geçiyor bi ağrı saplanıyor yine bakıyorum yine kahve akıntı sebebp ne acaba ona biraz canım sıkıldı

Canım hadi hayırlısı umudunu yitirme moralini yüksek tut ki güzel haberler ala canım.Ben kullanıyorum kullandığım günler şişiyo ve başım dönüyor

ya bu gebelerin hep dikkat ettim gebeliklerini öğrenmeden önce sol tarafım ağrıyo diip duruyolar yani sağ ağrısa olmaz mı :)))

Evet canım oluyor gayet normal, dolgunluk, gerginlik, şişlik ellediğinde hissedilir derecede oluyor... Ben t.bebek denememizde yaşamıştım hatta sevinmiştim bile ooo göğüsler aldı başını gidiyor diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…