- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.901
kızlarrrr ben geldimşekercininkızı nerde yaaa bugün onun bat günüydü ne yaptı acaba haberi olan varmı ?
cnm o erken adet gördü 2 3 gun önce
kızlar adet tarihim 23 aralıktı geçen hafta salı gebelik testi silik çizgi çıktı...dün testi tekrarladım çizgi belirgindi...bugünde doktora gittim devlet hastanesi doktor idrar kesen boş dedi..ben bişe göremiyorum dedi gebe degilsin demiyorum dedi 18 ocakta tekrar gel dedi...bende dış gebelik olabilirmi dededim olabilir belki dedi...sinir oldum net bilgi vermedi ilgilenmedi adet tarihimi bile sormadım sizce kese yi görmek için erkenmi yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu aralar bıraz yogunumm.. o yuzden gelemıyorumm.. aksamustu ugradım hıckımse yoktu.. arkadasın gelıcektı sana dıye okudum o yuzden yoksundur dıye dusundumm... bende pc basında oturmak ıstıyorummm. sanırsam bır sure daha uzak olucamm..
ayy demek ozlenıyorumm bu da guzell..
ahahaha biz yakında sinerji yapıp hamile bırakcaz kendimizi
kızlar adet tarihim 23 aralıktı geçen hafta salı gebelik testi silik çizgi çıktı...dün testi tekrarladım çizgi belirgindi...bugünde doktora gittim devlet hastanesi doktor idrar kesen boş dedi..ben bişe göremiyorum dedi gebe degilsin demiyorum dedi 18 ocakta tekrar gel dedi...bende dış gebelik olabilirmi dededim olabilir belki dedi...sinir oldum net bilgi vermedi ilgilenmedi adet tarihimi bile sormadım sizce kese yi görmek için erkenmi yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrr ben geldimmmm keyifler nasıl bakam :)
oooooo hepiniz uyudunuzmu şşşşşş napıyonuz orda kocişlerlemi kırıştırıyonuz heeeee
bence kimyasal gebelik olma oranı çok zor 10 gün geçmiş ayrıca kan testi niye yaptırmadınki anlamadım direk keseyi görmek istedin
oooooo hepiniz uyudunuzmu şşşşşş napıyonuz orda kocişlerlemi kırıştırıyonuz heeeee
utanma utanma
vaayy... bak hemen de anlayiverdisu süre cabuk gecse bari..
ayyy... bak adamlara babalik testi hakki doguyor
asagida duruyorlar canim yaa öyle... ben sana yazmistim ama.. neyse bi daha yazayim.. nerelerdeydin sen??
kızlar merhaba bugün aşılamanın 6. günü günler geçmek bilmiyor.ayrıca niyeyse hiç ümidimde yok.göğüslerim acayip şişti bunu soracaktım size progestan kullanıyorum arnızda içipte göğüsleri şişen oldumu????
ah ah olsada kırıştırsammmm
kızlar merhaba bugün aşılamanın 6. günü günler geçmek bilmiyor.ayrıca niyeyse hiç ümidimde yok.göğüslerim acayip şişti bunu soracaktım size progestan kullanıyorum arnızda içipte göğüsleri şişen oldumu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?