- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.921
ya bu gebelerin hep dikkat ettim gebeliklerini öğrenmeden önce sol tarafım ağrıyo diip duruyolar yani sağ ağrısa olmaz mı :)))
Canım hadi hayırlısı umudunu yitirme moralini yüksek tut ki güzel haberler ala canım.Ben kullanıyorum kullandığım günler şişiyo ve başım dönüyor
ah canım olsakta sağ sol ön arka her yer ağırabilir .....
aman salla bak bizimki varda ne olii ben pc de o tv de
teşekkürederim saremnazcım sanada kolay gelsin:)))))
ah canım olsakta sağ sol ön arka her yer ağırabilir .....
anlaşıldı meşgul onlarnapim kuzum kendimi marotanda gibi hissediyorum yeni girdim eve pijamamı giydiğim gibi pc yi aldım .Bi yandanda plan yapıyom ooo yarın uyurum sabahtan işim yok diye seviniyorum bi taşınıyım hayırlısıyla rahat edeceğim kısmetse 15 ocak taşınıyorum 16 ocak dr a gideceğim bakalım ne diyecek yapıldı tüm tahliller ne olucak göreceğiz.Yalnız biraz canım sıkılıyor regli biteli 3 gün oldu bu iki gündür sol kasığımda ağırı oluyor ara ara bi bakıyorum kahve rengi akıntı gelmiş bi çay kaşığı kadar sonra bitiyor geçiyor bi ağrı saplanıyor yine bakıyorum yine kahve akıntı sebebp ne acaba ona biraz canım sıkıldı
ben mahcup bi kadınım utanırım hemencik
benimki yok ya kıymete biner msj larla yetiniyorum napımm
kızlar ben geldim napıyosunuz bakalım amma çok yazmışsınız yaa nasıl okim ben bunları şimdi
regencim avatarımı beğenmişsin sevindim nasıl nickime yakışmışmı?
canim madem randevun da var mutlaka sor.. benim de sol tarafimda batmalar oluyor ben de bunu sorcam.. ay iki arada bi derede bir de bakiyormussun hamis kalmissin tasinma telasina düstügünde..
kızlar ben geldim napıyosunuz bakalım amma çok yazmışsınız yaa nasıl okim ben bunları şimdi
regencim avatarımı beğenmişsin sevindim nasıl nickime yakışmışmı?
İnşallah canım hayırlısı olsun ama olsun artıkbu gece iki bebiş varddı gittiğimiz yerde bi eltimin kızı 6 aylık bide eşimin kuzeninin kızı oda 21 günlük bende sap belli etmemeye çalıştım ama ne kadar artık ....
selam kızlar naponuzz bakm ben geldimm
Dimi yokken öle oluyor bende yokken telefonda kociş kociş varkende ahahah ayrı odalarda takılıyor bazen diğer taraftan bana mesaj atıyor meyva yesekmi kahve içsekmi diye
benim arkadasin da bebegi vardi.. ayyy onu biraktim cocukla ilgilendim resmenAllahim hayirlisi olur insallah da verir hemencik
evet tatlim... tam bi bütünlük saglamis.. seker gibi bi avatar
Ben sana küstüm...bugün hem avatarın hem bıcı bıcın için yorum yaptım ama bişcik demedin, yoksa yoksa sen beni beğenmüyürmüsün... öhhüüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?