2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canim madem randevun da var mutlaka sor.. benim de sol tarafimda batmalar oluyor ben de bunu sorcam.. ay iki arada bi derede bir de bakiyormussun hamis kalmissin tasinma telasina düstügünde..

ben mahcup bi kadınım utanırım hemencik

mechul adamin mahcup karisi

kızlar ben geldim napıyosunuz bakalım amma çok yazmışsınız yaa nasıl okim ben bunları şimdi
regencim avatarımı beğenmişsin sevindim nasıl nickime yakışmışmı?

canim madem randevun da var mutlaka sor.. benim de sol tarafimda batmalar oluyor ben de bunu sorcam.. ay iki arada bi derede bir de bakiyormussun hamis kalmissin tasinma telasina düstügünde..

İnşallah canım hayırlısı olsun ama olsun artık bu gece iki bebiş varddı gittiğimiz yerde bi eltimin kızı 6 aylık bide eşimin kuzeninin kızı oda 21 günlük bende sap belli etmemeye çalıştım ama ne kadar artık ....

kızlar ben geldim napıyosunuz bakalım amma çok yazmışsınız yaa nasıl okim ben bunları şimdi
regencim avatarımı beğenmişsin sevindim nasıl nickime yakışmışmı?

Ben sana küstüm... bugün hem avatarın hem bıcı bıcın için yorum yaptım ama bişcik demedin, yoksa yoksa sen beni beğenmüyürmüsün... öhhüüüüüüüüüüü

benim arkadasin da bebegi vardi.. ayyy onu biraktim cocukla ilgilendim resmen Allahim hayirlisi olur insallah da verir hemencik

seydaaaaa hosgeldin minik kurbaaaaaagam

Dimi yokken öle oluyor bende yokken telefonda kociş kociş varkende ahahah ayrı odalarda takılıyor bazen diğer taraftan bana mesaj atıyor meyva yesekmi kahve içsekmi diye

ama mesajın tadıda bambaşka be cnm ister yan odadan ister dunyanın öbur ucundan yalnız ben bu ara biraz sapıttım buraya yazacağımı ona ggöndermek üzereyken yakaladım kendimi

benim arkadasin da bebegi vardi.. ayyy onu biraktim cocukla ilgilendim resmen Allahim hayirlisi olur insallah da verir hemencik

İnşallah canım artık dökülelim ocakta patır patır yaaa olsun artık biz insan değilmiyiz biz kulun değilmiyizzz arebeske bağladım valla

evet tatlim... tam bi bütünlük saglamis.. seker gibi bi avatar

canım benim sağolasın regencim

Ben sana küstüm... bugün hem avatarın hem bıcı bıcın için yorum yaptım ama bişcik demedin, yoksa yoksa sen beni beğenmüyürmüsün... öhhüüüüüüüüüüü

yaaa küsme tatlı yapacaktım yaa hemen çıkmak zorunda kaldım şimdi geldim bi baktım amma çok yazmışsınız okumaya üşendim şekerim şimdi nasıl telafi edebilirim bi kere öpsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…