2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canim madem randevun da var mutlaka sor.. benim de sol tarafimda batmalar oluyor ben de bunu sorcam.. ay iki arada bi derede bir de bakiyormussun hamis kalmissin tasinma telasina düstügünde..

mechul adamin mahcup karisi
ay ben bunu çok sevdim tuttum bırakmam inan biraz fakir am gururlu gibide oldu ya regen ben o arkası dönuk avatarını çok özledim alışamadım daha çok mu takıntılıyım ne

ama mesajın tadıda bambaşka be cnm ister yan odadan ister dunyanın öbur ucundan yalnız ben bu ara biraz sapıttım buraya yazacağımı ona ggöndermek üzereyken yakaladım kendimi

Öyle tabiii evlenmeden böyle telefona bakıyorsun hele kavga falan edince mesaj gelcekmi arayacakmı ben yatağın altına fırlatıyordum telefonu göya umursamıyorum 2 sn ye sonra hemen alıp bakıyom yine fırlatıyorum ahhahah şimdi düşününce ne para yedirmişiz gsm operatörlerine böle bizim zamanımızda nerde şu kadar mesaj bedava şöyle böle

yaaa küsme tatlı yapacaktım yaa hemen çıkmak zorunda kaldım şimdi geldim bi baktım amma çok yazmışsınız okumaya üşendim şekerim şimdi nasıl telafi edebilirim bi kere öpsem

Ayy aşk ol ne kırgınlığı ne küslüğü takılıyorum kız, sizlerin varlığı en büyük neşe kaynağım benim, bak her fırsatta size kaçıyorum... Ama öpücüğümü de aldım gitti...

nasıl götürdün dimi tatluyu ilk yapıldığı günde süper oluyor o kadayıflar çatır çutur ımmmmm

ay ben bunu çok sevdim tuttum bırakmam inan biraz fakir am gururlu gibide oldu ya regen ben o arkası dönuk avatarını çok özledim alışamadım daha çok mu takıntılıyım ne

yaren sen beni niye görmüyosun hiç ben geldim

kızlar gelenler hepiniz hoşgeldiniz

hoşbulduk canım nasılsın??senin nasıl gidiyor çalışmalar belki yazmışsındır ama bi sorayım dedim?

Hoşgeldin canım...
hojjbuldukk bebeğimm benimm
benim arkadasin da bebegi vardi.. ayyy onu biraktim cocukla ilgilendim resmen Allahim hayirlisi olur insallah da verir hemencik

seydaaaaa hosgeldin minik kurbaaaaaagam
minik kurban yesinn senii balım benimm
o ne kız :44:
İnşallah canım artık dökülelim ocakta patır patır yaaa olsun artık biz insan değilmiyiz biz kulun değilmiyizzz arebeske bağladım valla

oyy ben marta kaldım kızlar heheyett
bu arada saremnaz regen bi diyet topine bakın şekerler

ay sorma bnde arka odaya götururdum dayanamaz bakardım hemen yada kapardım dayanamaz acardım sms fiyatları cabası imdi alıyoruz 12000 sms sudan ucuz ama ben hala çok seviyorum msjlaşmayı kusken yine bekliyorum msj gelmesini bide özur msjı falan sa ohhh diyorum içimden canımada değsin NASILDA DİLEDİN çok severim küsüşmeyi barışması çok heyecanlı oluyo çünkü

cnm avatar değişince bende ters tepki yapıyo alışamıyorum hemen nbr cnm benim nasıl gidiyo kırmızılılar

canım avatarım değişmiş olabilir ama ben aynıyım hala şimdi ben sana küserim bak sakarya ya gelince sana gelmicem ben zaten...kırmızılar ellerinden öperler daha 3 günüm var bitmesine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…