- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.941
ay ben bunu çok sevdim tuttum bırakmam inan biraz fakir am gururlu gibide oldu ya regen ben o arkası dönuk avatarını çok özledim alışamadım daha çok mu takıntılıyım necanim madem randevun da var mutlaka sor.. benim de sol tarafimda batmalar oluyor ben de bunu sorcam.. ay iki arada bi derede bir de bakiyormussun hamis kalmissin tasinma telasina düstügünde..
mechul adamin mahcup karisi
ama mesajın tadıda bambaşka be cnm ister yan odadan ister dunyanın öbur ucundan yalnız ben bu ara biraz sapıttım buraya yazacağımı ona ggöndermek üzereyken yakaladım kendimi
yaaa küsme tatlı yapacaktım yaa hemen çıkmak zorunda kaldım şimdi geldim bi baktım amma çok yazmışsınız okumaya üşendim şekerim şimdi nasıl telafi edebilirim bi kere öpsem
selam kızlar naponuzz bakm ben geldimm
canım benim sağolasın regencim
Yaaa küsme tatlı yapacaktım yaa hemen çıkmak zorunda kaldım şimdi geldim bi baktım amma çok yazmışsınız okumaya üşendim şekerim şimdi nasıl telafi edebilirim bi kere öpsem
ay ben bunu çok sevdim tuttum bırakmam inan biraz fakir am gururlu gibide oldu ya regen ben o arkası dönuk avatarını çok özledim alışamadım daha çok mu takıntılıyım ne
kızlar gelenler hepiniz hoşgeldiniz
hojjbuldukk bebeğimm benimmHoşgeldin canım...
minik kurban yesinn senii balım benimmbenim arkadasin da bebegi vardi.. ayyy onu biraktim cocukla ilgilendim resmenAllahim hayirlisi olur insallah da verir hemencik
seydaaaaa hosgeldin minik kurbaaaaaagam
o ne kız :44:aaaaaaaa 12 + 1
İnşallah canım artık dökülelim ocakta patır patır yaaa olsun artık biz insan değilmiyiz biz kulun değilmiyizzz arebeske bağladım valla
kizlar ben yatmaya gidiyorum hadi öptüm hepinizi
Öyle tabiii evlenmeden böyle telefona bakıyorsun hele kavga falan edince mesaj gelcekmi arayacakmı ben yatağın altına fırlatıyordum telefonu göya umursamıyorum 2 sn ye sonra hemen alıp bakıyom yine fırlatıyorum ahhahah şimdi düşününce ne para yedirmişiz gsm operatörlerine böle bizim zamanımızda nerde şu kadar mesaj bedava şöyle böle
oyy oyy canım benim yaa evet kader arkadşıyız ikimizde düşük yapıp bu işler:)daha çookk var relax yaniimerhaba cnm benim listede ustumde olan batına benim gibi çok olan kader arkadaşım benim
kızlar gelenler hepiniz hoşgeldiniz
yaren sen beni niye görmüyosun hiç ben geldim
hoşbulduk canım nasılsın??senin nasıl gidiyor çalışmalar belki yazmışsındır ama bi sorayım dedim?
cnm avatar değişince bende ters tepki yapıyo alışamıyorum hemen nbr cnm benim nasıl gidiyo kırmızılılar
hoşbulduk canım nasılsın??senin nasıl gidiyor çalışmalar belki yazmışsındır ama bi sorayım dedim?
oyy ben marta kaldım kızlar heheyett
bu arada saremnaz regen bi diyet topine bakın şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?