- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.961
yok canım çalışma falan.. saldım çayıra mevlam kayıra... ben hasta olayımda hayırlısıyla. 1 ay olacak gecikeli ama hala yokkk
ay sorma bnde arka odaya götururdum dayanamaz bakardım hemen yada kapardım dayanamaz acardım sms fiyatları cabası imdi alıyoruz 12000 sms sudan ucuz ama ben hala çok seviyorum msjlaşmayı kusken yine bekliyorum msj gelmesini bide özur msjı falan sa ohhh diyorum içimden canımada değsin nasılda diledin çok severim küsüşmeyi barışması çok heyecanlı oluyo çünkü
iyi uykular regenimmm
saremnaz sende bi diyet topine bakrmısın şekerimm
canım avatarım değişmiş olabilir ama ben aynıyım halaşimdi ben sana küserim bak sakarya ya gelince sana gelmicem ben zaten... kırmızılar ellerinden öperler daha 3 günüm var bitmesine
baktım kuşum
ayy bak bende farkettim ya sen regen saremnaz değiştrimşş bi tuaff geldiii yaaa
yok canım çalışma falan.. Saldım çayıra mevlam kayıra... Ben hasta olayımda hayırlısıyla. 1 ay olacak gecikeli ama hala yokkk
ee doktora gitmedin mi tatlım niye bu kadar geciktikitest yapmışmıydın?
kuşum dr un sana söktürücü vermesi lazım yada iğne yapıyor hemen oluyorsun o akşam
bencede ben bazen herşey çok süt limanken kavga edecek konu çıkarıyorum küsüyorum ama ortada bişi yokken zavallım suçu günahı yokken sırnaşıyor özür dliyor küsüm ya mesaj atıyor çok komik oluyor arada lazımmm
seydacım tatlım napıyosun bakalım...sende görmedin beni öyle olsun...
saremnazım sanada slm gönderiyorum canım benim nasılsın bebeeem???
seyda77, sekercininkizi+, saremnaz, tatlicadi1, yaren2007 Öptüm sizleri iyi geceler...
ayy bak bende farkettim ya sen regen saremnaz değiştrimşş bi tuaff geldiii yaaa
iyi geceler kuşummseyda77, sekercininkizi+, saremnaz, tatlicadi1, yaren2007 Öptüm sizleri iyi geceler...
tatlım benim örgümü öronkii :44:iyiyim kuşum napalım bildiğin gibi işte uyuttum kocişi takılıyorum
seyda77, sekercininkizi+, saremnaz, tatlicadi1, yaren2007 Öptüm sizleri iyi geceler...
he bi oratk nokta daha alışmak çok zor oluyo benim için tuhaf oluyo yani
kızlar gittim. Söktürücü verdi ama olmadım hala. Iğneyi bilmiyorum saremnaz... Olsamda rahatlasam. Haftaya olmazsam yine gidecem..
iyi geceler kuşumm
Tatlım benim örgümü öronkii :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?