2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bencede ben bazen herşey çok süt limanken kavga edecek konu çıkarıyorum küsüyorum ama ortada bişi yokken zavallım suçu günahı yokken sırnaşıyor özür dliyor küsüm ya mesaj atıyor çok komik oluyor arada lazımmm

canım avatarım değişmiş olabilir ama ben aynıyım hala şimdi ben sana küserim bak sakarya ya gelince sana gelmicem ben zaten...kırmızılar ellerinden öperler daha 3 günüm var bitmesine

ayy bak bende farkettim ya sen regen saremnaz değiştrimşş bi tuaff geldiii yaaa

bencede cnm aşkı ayakta tutmak için arad heyecan lazım yoksa senelerce heyecansız evlilik düşünülemez benim martta 7 sene olacak bazende küsken kızımı kullanıyo o zaman çok gulmek geliyo içimden ama moddan çıkmıyorum tabi

kızlar gittim. Söktürücü verdi ama olmadım hala. Iğneyi bilmiyorum saremnaz... Olsamda rahatlasam. Haftaya olmazsam yine gidecem..

kuşum bak sıcak banyo yap dayanabileceğin sıcaklıkta olabildiğince sıcak su olsun hatta küvet varsa doldur sıcak suyla otur içine 15-20 dk. Sonra papatya adaçayı karıştır iç günde 3 bardak. 2 gün yap bu dediklerimi hemen sökersin

kızlar inşallah bu yıl tüm bebek özlemi çeken herkesinnnnn mutlu yılı bebişli yılı olsunnnn müjdelerle dolsunnn tüm kk inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…