- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.981
kızlar inşallah bu yıl tüm bebek özlemi çeken herkesinnnnn mutlu yılı bebişli yılı olsunnnn müjdelerle dolsunnn tüm kk inşallah
kolay gelsin tatlım benimivit boyunluk yapıyorum şu o ses türkiyede murat bozun taktığı boyunluktan
kızlar inşallah bu yıl tüm bebek özlemi çeken herkesinnnnn mutlu yılı bebişli yılı olsunnnn müjdelerle dolsunnn tüm kk inşallah
teşekür ederim canımmm çeken bilir işte bende özlem çekenlerdenimmamin ağzından bal akıyor şekerim
iyi geceler kuşumm
tatlım benim örgümü öronkii :44:
teşekür ederim canımmm çeken bilir işte bende özlem çekenlerdenimm
kolay gelsin tatlım benim
oyy oyy canım aminn inşallh kuzummm
yokk ttalım yaa gördüm ama geç oldu ismlere bakmadım hiçç alışmışım bebem benim esli resme ya ondanbenim pek öle resim olmadı için değiştirmiyom ..nasılsın cnm benm
iyiyim kuşum napalım bildiğin gibi işte uyuttum kocişi takılıyorum
kızlar gittim. söktürücü verdi ama olmadım hala. iğneyi bilmiyorum saremnaz... olsamda rahatlasam. haftaya olmazsam yine gidecem..
seyda77, sekercininkizi+, saremnaz, tatlicadi1, yaren2007 Öptüm sizleri iyi geceler...
aminnn aminn inşallah cnm inşallah hayırlı ve sağlıklıı nasip etsinnn tüm dileyen herkeseHAYIRLISIYLA ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH.kİMSEYİ EVLATLA SINAMASIN RABBİM.
kızlar ben kaçıyorum herkese iyi geceler tatlı rüyalar öptüm hepiniziii
aminnn aminn inşallah cnm inşallah hayırlı ve sağlıklıı nasip etsinnn tüm dileyen herkese
kızlar sizlere hoş ve güzel ( bol müjdeli ) sohbetleriyi geceler
26 aralık 1988 ttalım oğlak burcuyum ama yükselenimi bilmm her sitede ayrı çıko sabah 9 u 5 geçe doğmuşum sencnm kaç doğumlusun burcun ne vardır daha ortak nokta dur bakalım
ayy bende şal yapom ama bu ara bırktım valla hee..sıkıldım..sağol canım.bazen bebişle bozuyorum kafayı gözümü açıyorum uyuyana kadar ... öyle zamanlarımda psikolağa gitmiştim oda örgü ör dedi günde iki sıra bile örsen sana terapi olur kafan dağılır dedi bende o gün bugündür şişip ipimi oturma odamdan eksik etmiyom
iyidir canım nasıl olsun işte hep aynı yaaa off çok sıkıldım bugün...QUOTE]
neden sıklıyon tatlım
hamişler:44:ee hamile olmayanlarveeee ben geldim napıyosunuz müstakbel hamişler
ii gecelr meleğimm
iyi geceler kuşum öptummmm
kızlarrrr ben internetten ovulasyon testi sipariş verdim bide yanında gebelik testi 5 li paket ayy çok heycanlıyım eğer batım 9 ocak kırmızılar gelirse şu testi bi deniycem çok merak ediyorum yaaa eğer hamiş olursamda testi bağışlıycam
seyda77 hamişler:44:ee hamile olmayanlar [/QUOTE .!.:
tatlım müstakbel hamişler sizlersiniz işte hamile adayları yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?