2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

soğan suyuda ii söktürücü kızlar hemde adeti düzene sokuyo..bide civanperçemi çayı

kolay gelsin tatlım benim

oyy oyy canım aminn inşallh kuzummm

sağol canım.bazen bebişle bozuyorum kafayı gözümü açıyorum uyuyana kadar ... öyle zamanlarımda psikolağa gitmiştim oda örgü ör dedi günde iki sıra bile örsen sana terapi olur kafan dağılır dedi bende o gün bugündür şişip ipimi oturma odamdan eksik etmiyom

yokk ttalım yaa gördüm ama geç oldu ismlere bakmadım hiçç alışmışım bebem benim esli resme ya ondan benim pek öle resim olmadı için değiştirmiyom ..nasılsın cnm benm

iyidir canım nasıl olsun işte hep aynı yaaa off çok sıkıldım bugün...

iyiyim kuşum napalım bildiğin gibi işte uyuttum kocişi takılıyorum

valla ben daha uyutamadım kocişi.uykusu gelmiş bana diyo ki biraz daha gelmezsem odanın kapısını kilitleyecekmiş

kızlar inşallah bu yıl tüm bebek özlemi çeken herkesinnnnn mutlu yılı bebişli yılı olsunnnn müjdelerle dolsunnn tüm kk inşallah

allahım inşallahh dualarımızı kabul ederde 2012 bizim yılımız olur kızlar...

kızlar gittim. söktürücü verdi ama olmadım hala. iğneyi bilmiyorum saremnaz... olsamda rahatlasam. haftaya olmazsam yine gidecem..

bencede git tatlım bidaha bu kadar gecikmesi normal değil benceee.inşallah biran önce gelir kırmızılar...

seyda77, sekercininkizi+, saremnaz, tatlicadi1, yaren2007 Öptüm sizleri iyi geceler...

iyi geceler tatlı rüyalar tatlımm öptüm seni...

HAYIRLISIYLA ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH.kİMSEYİ EVLATLA SINAMASIN RABBİM.
aminnn aminn inşallah cnm inşallah hayırlı ve sağlıklıı nasip etsinnn tüm dileyen herkese

kızlar sizlere hoş ve güzel ( bol müjdeli ) sohbetler iyi geceler

kızlarrrr ben internetten ovulasyon testi sipariş verdim bide yanında gebelik testi 5 li paket ayy çok heycanlıyım eğer batım 9 ocak kırmızılar gelirse şu testi bi deniycem çok merak ediyorum yaaa eğer hamiş olursamda testi bağışlıycam

cnm kaç doğumlusun burcun ne vardır daha ortak nokta dur bakalım
26 aralık 1988 ttalım oğlak burcuyum ama yükselenimi bilmm her sitede ayrı çıko sabah 9 u 5 geçe doğmuşum sen
ayy bende şal yapom ama bu ara bırktım valla hee..sıkıldım..

sanırım kimse ilgilenmedi olsun ben yinede heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…