- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.001
sanırım kimse ilgilenmediolsun ben yinede heycanlıyım
kızlarrrr ben internetten ovulasyon testi sipariş verdim bide yanında gebelik testi 5 li paket ayy çok heycanlıyım eğer batım 9 ocak kırmızılar gelirse şu testi bi deniycem çok merak ediyorum yaaa eğer hamiş olursamda testi bağışlıycam
selam kızlar ben geldim:2:
kızlarrrr ben internetten ovulasyon testi sipariş verdim bide yanında gebelik testi 5 li paket ayy çok heycanlıyım eğer batım 9 ocak kırmızılar gelirse şu testi bi deniycem çok merak ediyorum yaaa eğer hamiş olursamda testi bağışlıycam
ayyy inşallah bakalım2 çizgi gorursun inşallah canım .. sende benım gıbı sevınırsın 2012 temmuzda gelıyor benım bebegım henuz 3 aylıgız :) popomu sana sürttum aha seninde olsun die
amin amin ama hepimizeHadi canım hayırlısı olsun ilk testinde çift çizgi nasip etsin allahım sana
illa kendi erken yaptı ya bak yanına kardeş arıyorsatına cok az kalmış canımm test yap nolurr belki erken çıkar..
hoşgeldin ttalım geçmiş olsun hastamısınkinee
Ben uyuyorum kızlar yorgunum öpüyorum hepinizi hepiniz için dua edeceğim uyurken beişler göbişe bebişler göbişe muckssssssssssssss
bebişim sa olsun yedıgımızı kusuyoruzbugun ultrasona gırdım parmak agzında ayak havada . daha üc aylık ama estiriyor yemın olsun .. bıde grıp oluyorum off cok zorr
kızlar hamile kalmak için doktordan yardım alın ben aldım ve şu an 12 haftalık hamileyim darısı isteyenlerin başına
ayyy inşallah bakalım
amin amin ama hepimize
illa kendi erken yaptı ya bak yanına kardeş arıyoray daha 5 gün var çıkmazki tatlım yaaaaa
elifcim belkii çıkar canııım,
ben yarın kanda gebelik baktırmaya gidicem kısmet olursa ..ama sonucu alamayabilirim işe gidicem..
kendime arkadas arıyom tabii vallaaa bana yakın kimse yokmuuu sesimi duyan varmııı,
hadi bebişlr gelin annelere...
iyi geceler ttalımiyi geceler herkese
iyi uykulra tatlı rüyalar bebğimmmBen uyuyorum kızlar yorgunum öpüyorum hepinizi hepiniz için dua edeceğim uyurken beişler göbişe bebişler göbişe muckssssssssssssss
bebişim sa olsun yedıgımızı kusuyoruzbugun ultrasona gırdım parmak agzında ayak havada . daha üc aylık ama estiriyor yemın olsun .. bıde grıp oluyorum off cok zorr
ayyy yerim ben onuuuu ayak havada haaa ohhh dans ediyor demekki içeride
ben erken yaptım daha adet bıle olmamıstım bı hafta vardı benım adet olmama productor aldım bı baktım 5 dk sonra çift çizgı . testen teste de farkedıyo kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?