2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Hadi canım hayırlısı olsun ilk testinde çift çizgi nasip etsin allahım sana

satına cok az kalmış canımm test yap nolurr belki erken çıkar..

2 çizgi gorursun inşallah canım .. sende benım gıbı sevınırsın 2012 temmuzda gelıyor benım bebegım henuz 3 aylıgız :) popomu sana sürttum aha seninde olsun die
ayyy inşallah bakalım

Hadi canım hayırlısı olsun ilk testinde çift çizgi nasip etsin allahım sana
amin amin ama hepimize

satına cok az kalmış canımm test yap nolurr belki erken çıkar..
illa kendi erken yaptı ya bak yanına kardeş arıyor ay daha 5 gün var çıkmazki tatlım yaaaaa

Ben uyuyorum kızlar yorgunum öpüyorum hepinizi hepiniz için dua edeceğim uyurken beişler göbişe bebişler göbişe muckssssssssssssss

elifcim belkii çıkar canııım,
ben yarın kanda gebelik baktırmaya gidicem kısmet olursa ..ama sonucu alamayabilirim işe gidicem..
kendime arkadas arıyom tabii vallaaa bana yakın kimse yokmuuu sesimi duyan varmııı,
hadi bebişlr gelin annelere...

ayyy inşallah bakalım

amin amin ama hepimize

illa kendi erken yaptı ya bak yanına kardeş arıyor ay daha 5 gün var çıkmazki tatlım yaaaaa

ben erken yaptım daha adet bıle olmamıstım bı hafta vardı benım adet olmama productor aldım bı baktım 5 dk sonra çift çizgı . testen teste de farkedıyo kuzum

şu kan testini bi veremedin tatlım ya ayy ben çatlıycam haaa nerdeyse sonucu kesin almaya çalış ne bilim izin falan al ya meraktan öldük burda

iyi geceler herkese
iyi geceler ttalım
Ben uyuyorum kızlar yorgunum öpüyorum hepinizi hepiniz için dua edeceğim uyurken beişler göbişe bebişler göbişe muckssssssssssssss
iyi uykulra tatlı rüyalar bebğimmm
bebişim sa olsun yedıgımızı kusuyoruz bugun ultrasona gırdım parmak agzında ayak havada . daha üc aylık ama estiriyor yemın olsun .. bıde grıp oluyorum off cok zorr

oyy yerimm onun parmanı ayağını ben yaa ...dikkat et kendine ttalım..sıkı giyin bebğininde kendinide üşütmee

ben erken yaptım daha adet bıle olmamıstım bı hafta vardı benım adet olmama productor aldım bı baktım 5 dk sonra çift çizgı . testen teste de farkedıyo kuzum

bak beni gaza getiriyosunuz haaaaaa daha 5 gün var şimdi ben bilemedim yani gidip o testten mi alayım şimdi benim evde bir tane var geçen hafta almıştım onu yapmak için bekliyodum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…