- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.021
şu kan testini bi veremedin tatlım ya ayy ben çatlıycam haaa nerdeyse sonucu kesin almaya çalış ne bilim izin falan al ya meraktan öldük burda
seni de görcemmmmmmm baslasın ateş basmalar aş ermeler yedıgını kusmalar .. dıyeceksın kı bu kadar zormuymus .. ben 20 yasında anne oluyorum1: sacımdakı ılk beyaz 1 hafta önce cıktııı
bak beni gaza getiriyosunuz haaaaaa daha 5 gün var şimdi ben bilemedim yani gidip o testten mi alayım şimdi benim evde bir tane var geçen hafta almıştım onu yapmak için bekliyodum ama
az mı dolandım doktor larda hersey psıkolojık ınanın bana . hıcbır sorun yoksa sızde ve esınızde stres yapmayın lutfen oluyor sabredıniyi geceler ttalım
iyi uykulra tatlı rüyalar bebğimmm
oyy yerimm onun parmanı ayağını ben yaa ...dikkat et kendine ttalım..sıkı giyin bebğininde kendinide üşütmee
evliliğimin 11. ayında doktora gittim
olsun olsun olsunnnnn bebiş olsunda ben onun her derdine kurban olurum
Sabah bi denesen nasıl olur ki acabaaa
olsun olsun olsunnnnn bebiş olsunda ben onun her derdine kurban olurum
ilk bebısı mı ıstıyosun tatlım .. Cocuk var mı sende hıc1:
rahim filmi çektirdim tüpler kapalıymış ameliyat oldum ondan sonra hamile kaldım
Şekerim yarın drdan gelince bakıcam bak testini yaparsan sonucu yaz olur muu heyecan yaptım ben şimdi vallaa
İyi geceler kızlar erken kalkacagımm.....
oyy tatlım daha dur ne kadr beyaz çıkckk azdur sen bi doğsunda ...seni de görcemmmmmmm baslasın ateş basmalar aş ermeler yedıgını kusmalar .. dıyeceksın kı bu kadar zormuymus .. ben 20 yasında anne oluyorum1: sacımdakı ılk beyaz 1 hafta önce cıktııı
evliliğimin 11. ayında doktora gittim
]yok tatlım 7 aylık evliyim ben 2 aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz daha çok yeniyim yani :
inş.canım yakında hayırlısıyla bebişin olur
yok tatlım 7 aylık evliyim ben 2 aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz daha çok yeniyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?