2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

şu kan testini bi veremedin tatlım ya ayy ben çatlıycam haaa nerdeyse sonucu kesin almaya çalış ne bilim izin falan al ya meraktan öldük burda

Şekerim dr bana inanmazsa diye gitmeye cesaret edemedim
dile kolay adetime 1 hafta vardı şu an 2 gün kaldı tabi
izin alırsam rapora GEBELİK yazacaklarrrr ama ben henüz söylemek istemem ultrasonla falan baktırmadan

iyi geceler ttalım

iyi uykulra tatlı rüyalar bebğimmm

oyy yerimm onun parmanı ayağını ben yaa ...dikkat et kendine ttalım..sıkı giyin bebğininde kendinide üşütmee
az mı dolandım doktor larda hersey psıkolojık ınanın bana . hıcbır sorun yoksa sızde ve esınızde stres yapmayın lutfen oluyor sabredın insallag göbişlerınız bebek dolarr insallah SONRA Bİ FORUM KONUSU DAHA AÇARIZ ' 2012 ANNELERİNİN YARAMAZ BEBEKLERİ'

evliliğimin 11. ayında doktora gittim

yani 11 ay korunmadınız anladığım kadarıyla ama senin doktora gitmen çok normal ki tatlım 11 ay yani allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah özlemini gidersin tatlım aşılama falanmı doğal yollarlamı hamile kaldın peki

Şekerim yarın drdan gelince bakıcam bak testini yaparsan sonucu yaz olur muu heyecan yaptım ben şimdi vallaa

İyi geceler kızlar erken kalkacagımm.....

tamam canım anlaştık hadi iyi geceler sana da bebişinede allah rahatlık versin kızlar ayy kızmı olcak yoksa allahmı söyletti ne hadi anne kız uyuyun bakalım

seni de görcemmmmmmm baslasın ateş basmalar aş ermeler yedıgını kusmalar .. dıyeceksın kı bu kadar zormuymus .. ben 20 yasında anne oluyorum 1: sacımdakı ılk beyaz 1 hafta önce cıktııı
oyy tatlım daha dur ne kadr beyaz çıkckk azdur sen bi doğsunda ...
evliliğimin 11. ayında doktora gittim

tatlım burda herkes nerdeyse doktora gido ztnn..doktora git fln.allh bağışlasın bebğini kimimzin daha oladı kimimz hamile kimi düşük yaptı

]yok tatlım 7 aylık evliyim ben 2 aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz daha çok yeniyim yani :

inş.canım yakında hayırlısıyla bebişin olur

amin diyorum ki; dua ederken her gece ALLAHIM EVET BENDE BEBEK İSTİYORUM SEN NASİP EDERSEN EĞER KUCAĞIMA Bİ EVLAT İSTİYORUM BEN DAHA 2 AYDIR DENİYORUM ALLAHIM YILLARDIR AYLARDIR EVLAT HASRETİ İLE YANAN ARKADAŞLARIM VAR HERŞEYİN EN İYİSİNİ SEN BİLİRSİN RABBİM HAŞA SANA İSYAN DEĞİL AMA ÖNCE ONLARA NASİP ET ALLAHIM ÖNCE ONLARI SEVİNDİR ONLARIN HASRETLERİNİ DİNDİR SONRADA BANADA VER ALLAHIM AMİN

]yok tatlım 7 aylık evliyim ben 2 aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz daha çok yeniyim yani :

inş.canım yakında hayırlısıyla bebişin olur

hee tamm ttalım bende ters ters yazon sandım ne bu ukallalık diye yanış anlamışım özür dileri ttalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…