2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

oyyyyy tatllum belkıde ben bıraz tatlı canlıyım ...
yenıyılda dua ettım .. bebısı olmayanlara Rabbım evlat versın dıye :) ınsallah kabul olurrr

aminn ttalım cümlemize biz ne kdar istersek istyelim yaradanın bildini vardır bizi böle sınava tabii tutuyo ..kimine de verir onlarda göbek bağı düşmeden çöpe atar onlarıda öle dener kzuzmm

ay canım benim gece gece ne güzel dua ediyorsun bu içten duygularına katılıyorum amin

tatlım ben bu duayı her gece yatarken ediyorum
kızlar cuma günü toplantım var kuran okumaya gitcem hepinize bol bol dua edicem rabbim dualarımı kabul etsin inşallah

sizi görmesemde tanımasamda hepinizin kalbinin temizliğine çok inanıyorum o yüzden sizde hep allahım hayırlısını ver diyin canlarım Allahım bizi duayrda dualarımızı kabul eder inşallah amin

şeydacım bana mı dedin o msj bi alıntı yapmıştım ama çok iyi bilmiyorum siteyi ve daha alışamadım alıntı yapıyorum ama kimden yaptığım belli olmuyor

aminn ttalım cümlemize biz ne kdar istersek istyelim yaradanın bildini vardır bizi böle sınava tabii tutuyo ..kimine de verir onlarda göbek bağı düşmeden çöpe atar onlarıda öle dener kzuzmm

arkadasım mıllet evlat bulmusta çöpe atıyo. gecen haberlerde gordunuz mu 3 gunluk bebegı cope atmıs kopek anası .. polısler bulmuslar donmak uzereymıs ...ne denır kı

kızlar banada dua edin cuma günü kırmızı görmek istemiyorum (( hamile olmaktanda korkuyorum tekrar dış geblik geçirirsem diye

oyyyyy tatllum belkıde ben bıraz tatlı canlıyım ...
yenıyılda dua ettım .. bebısı olmayanlara Rabbım evlat versın dıye :) ınsallah kabul olurrr

tatlım sen bol bol dua et hamilelerin duası kabul olur tatlım benim
benimde şubatta 2 sene bitcek geçen ay düşük oldu.marta kadar bişe olmıcak işte...benim akrabamın 14 sene olmadı şimdi kızı ilkokul 3 gido oğluda 5 yaşına..

kız ınan o kadar kafama takardım . kocamı bıle doktora getırdım . sperm canlılıgına baktırdım adamı bastan asagıya kontrol ettırdım . doktor benı kovdu . gıt daha gelme dedii.

hadi ya allah emi niye bu kadar taktınki hemen kafaya doktorlar 1 sene olmazsa gelin diyor ama buda saçma yani 1 sene bekledim mesela olmadı aaa bi gittin ta genç kızlıktan kalma bi kistin var yada miyomun var e bunun için bir sene bekledin ama dimi ne saçma
ben evlendikten 2 ay sonra normal kontrole gittim çok heycanlıydım ilk kez dra dedim evlendim 2 ay oldu kontrol istiyorum dedim neden çocuğunmu olmuyor yoksa dedi bende yooo korunuyorum ben sadece normal muayne olmak istiyorum dedim neyse muayne bitti tertemiz hiçbir sorun yok dedi bende teşekkür ederim dedim yani deseydim ki evet çocuğum olmuyor 2 aydır hemen kalk giyin diycekti yani 1 sene sonra gel

canım benim olcak ınsallah :) sonra burdan yazarsın bana ayyy popom buyude de seyyyyy aş eriyorum da koca göbişlı olacaksınız

allah kabul etsin şimdiden kur an ı kerim okumanızı yakın yerlerde olsaydık beraber okurduk benim okumam heceleyerek yardım alırdım senden

doktorlara kalsa ooo ben ultrasona falan gırıyom doktor dıyo kı nedır her hafta ultrasona gırıyosun ? dusun arkadas ben ekrana bakıyom cocugun kalp atısını goruyom aglıyom dr bana gülüyoo .. bende ona guluyom

allah kabul etsin şimdiden kur an ı kerim okumanızı yakın yerlerde olsaydık beraber okurduk benim okumam heceleyerek yardım alırdım senden

bitanem ben yasin okuyorum sadece kuranı bilmiyorum öğrenme aşamasındayım annemler yengemler falan okuyor hepsi bende arapça çevirmesinden takip ediyorum arada bir okuyorum maksat dinlemek sohbet etmek bol bol dua etmek keşke yakın olsaydık canım benim senide çağırırdım valla ben ankaradayım sen ?

arkadasım mıllet evlat bulmusta çöpe atıyo. gecen haberlerde gordunuz mu 3 gunluk bebegı cope atmıs kopek anası .. polısler bulmuslar donmak uzereymıs ...ne denır kı
ayy bende onu diyomm iştee..rabbim onuda öle sınıyo işte napalımmm
kızlar banada dua edin cuma günü kırmızı görmek istemiyorum (( hamile olmaktanda korkuyorum tekrar dış geblik geçirirsem diye

tatlım ii düşün ii çıksınn takılma bu kadr yaa

kötü kotu dusunme ya bı defa oldu bı daha mı olcak illa .. gusel tut içini hersey cok gusel olsun rabbim bebegını versın ınsallah :) gobısın bebek dolsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…