- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.041
bende 8.5 aylık evllıyım 4 ay olmadı ..
oyy tatlım daha dur ne kadr beyaz çıkckk azdur sen bi doğsunda ...
tatlım burda herkes nerdeyse doktora gido ztnn..doktora git fln.allh bağışlasın bebğini kimimzin daha oladı kimimz hamile kimi düşük yaptı
amin diyorum ki; dua ederken her gece ALLAHIM EVET BENDE BEBEK İSTİYORUM SEN NASİP EDERSEN EĞER KUCAĞIMA Bİ EVLAT İSTİYORUM BEN DAHA 2 AYDIR DENİYORUM ALLAHIM YILLARDIR AYLARDIR EVLAT HASRETİ İLE YANAN ARKADAŞLARIM VAR HERŞEYİN EN İYİSİNİ SEN BİLİRSİN RABBİM HAŞA SANA İSYAN DEĞİL AMA ÖNCE ONLARA NASİP ET ALLAHIM ÖNCE ONLARI SEVİNDİR ONLARIN HASRETLERİNİ DİNDİR SONRADA BANADA VER ALLAHIM AMİN
ayyy sende benim gibi yenisin ne güzel ya sevindim valla
ay canım benim gece gece ne güzel dua ediyorsun bu içten duygularına katılıyorum amin
aminn ttalım cümlemize biz ne kdar istersek istyelim yaradanın bildini vardır bizi böle sınava tabii tutuyo ..kimine de verir onlarda göbek bağı düşmeden çöpe atar onlarıda öle dener kzuzmm
oyyyyy tatllum belkıde ben bıraz tatlı canlıyım ...
yenıyılda dua ettım .. bebısı olmayanlara Rabbım evlat versın dıye :) ınsallah kabul olurrr
kız ınan o kadar kafama takardım . kocamı bıle doktora getırdım . sperm canlılıgına baktırdım adamı bastan asagıya kontrol ettırdım . doktor benı kovdu . gıt daha gelme dedii.
tatlım sen bol bol dua et hamilelerin duası kabul olur tatlım benim
benimde şubatta 2 sene bitcek geçen ay düşük oldu.marta kadar bişe olmıcak işte...benim akrabamın 14 sene olmadı şimdi kızı ilkokul 3 gido oğluda 5 yaşına..
hadi ya allah emi niye bu kadar taktınki hemen kafaya doktorlar 1 sene olmazsa gelin diyor ama buda saçma yani 1 sene bekledim mesela olmadı aaa bi gittin ta genç kızlıktan kalma bi kistin var yada miyomun var e bunun için bir sene bekledin ama dimi ne saçma
ben evlendikten 2 ay sonra normal kontrole gittim çok heycanlıydım ilk kez dra dedim evlendim 2 ay oldu kontrol istiyorum dedim neden çocuğunmu olmuyor yoksa dedi bende yooo korunuyorum ben sadece normal muayne olmak istiyorum dedim neyse muayne bitti tertemiz hiçbir sorun yok dedi bende teşekkür ederim dedim yani deseydim ki evet çocuğum olmuyor 2 aydır hemen kalk giyin diycekti yani 1 sene sonra gel
allah kabul etsin şimdiden kur an ı kerim okumanızı yakın yerlerde olsaydık beraber okurduk benim okumam heceleyerek yardım alırdım senden
ayy bende onu diyomm iştee..rabbim onuda öle sınıyo işte napalımmmarkadasım mıllet evlat bulmusta çöpe atıyo. gecen haberlerde gordunuz mu 3 gunluk bebegı cope atmıs kopek anası .. polısler bulmuslar donmak uzereymıs ...ne denır kı
kızlar banada dua edin cuma günü kırmızı görmek istemiyorum(( hamile olmaktanda korkuyorum tekrar dış geblik geçirirsem diye
doktorlara kalsa oooben ultrasona falan gırıyom doktor dıyo kı nedır her hafta ultrasona gırıyosun ? dusun arkadas ben ekrana bakıyom cocugun kalp atısını goruyom aglıyom dr bana gülüyoo .. bende ona guluyom
kızlar banada dua edin cuma günü kırmızı görmek istemiyorum(( hamile olmaktanda korkuyorum tekrar dış geblik geçirirsem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?