2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canım benim olcak ınsallah :) sonra burdan yazarsın bana ayyy popom buyude de seyyyyy aş eriyorum da koca göbişlı olacaksınız

oyy tatlım şimdi popo göbek var marta kadar eriteyimde onları rahat hamş kalımm

yarenn tatalım bişe dedmin doğum tarihi burç için

kızlar ben yatıyorum artık çok yoruldum bugün kocişime daha kahvaltı hazırlıycam sabah 7,30da kalkıcam ve sonra ev temizliycem mutfağımı temizledim bugün ayyyy çok işim var çookk sonra gelip ara ara size bakıcam daha dimi ama

pozitif düşünüyosunuz ve güzelce dua ediyosunuz veee kocişlerinize sarılıyosunuz veeee tatlı tatlı rüyalar görüyosunuz anlaştıkmı kızlar

yaaaaaaaa benım kocam polıs ve gece görevde offfff ben de karnıma sarılım artık demi arkadasım

16:16 aman hamıle olunca hıc gozune bıle gelmıcek kıloların ınan ... beni gorsen 58 kılo ıle hamıle kaldım 65 kıloyum daha 3 aylıgız 1:

kötü kotu dusunme ya bı defa oldu bı daha mı olcak illa .. gusel tut içini hersey cok gusel olsun rabbim bebegını versın ınsallah :) gobısın bebek dolsunnn

aminnn tüm kontrollerden geçtim rahim filimi çektirdim tertemiz çıktı iş bebişe geldi dış gebelikteki bebeğimi çok istemiştm ama olmadı eşimde kızıyor dağıt kafanı olursa olur olmazsa dünyanın sonu deil diyor elimde deil birtane kızım var 3.5 yaşında kardeş istiyor oyuncalarını saklıo kardeşe vericem diye bu ay ilk denmemiz oldu agustosta dış gebelik geçirdiğimiçin bi süre korundum bakalım cma günü nolcak 31 aralıkta kan testi yaptırdım 1 çıktı bugün drar testinde çift çizgi 2.ncisi silikti

cnm o tutmadı işte ben 85 doğumlu başak burcuyum hemde tipik kader arkadaşım ben de yatıyorum sabah erken kalktı sağlıcakla kal çalışmalara devamm tum arkadaşları öptumm

ne güzel işte hayatım . demekkı sılıkse hamılelıgın baslangıcı sakın ol herseye kafanı takmaaa .. ne hıssedıyosun su anda

aybüke canım bak ne güzel 1 tane çocuğun varmış allah bağışlasın bende olmuyor sanmıştım inş. ikincisi de olur hayırlısıyla

ne güzel işte hayatım . demekkı sılıkse hamılelıgın baslangıcı sakın ol herseye kafanı takmaaa .. ne hıssedıyosun su anda

çok idrarara çıkıyorum kızıma hamileyken karnıma iğneler batıyordu özellikle sol karın alttarafa bu seferde böyle sanki biri cimcikliyokısır ve çiğ köfte delisi oldum bu aralar agustos ayında dış gebeliğimdede aynı belirtilerim olmuştu çekirdek yiyordum ve normal şartlardada çekirdek sevmem :) çok karışığım aslında dedim ya korkularım var kızımda üstüne grüp hamile kadım dış gebelikte 2 temmuz adetimdi snrki adetim 29undaydı ama hamile kalmıştım

sımdı sen yaptıgın ıdrar testıne gore hamılesın yani öle mii

16:16 aman hamıle olunca hıc gozune bıle gelmıcek kıloların ınan ... beni gorsen 58 kılo ıle hamıle kaldım 65 kıloyum daha 3 aylıgız 1:
oyy tatlım ben 80 kiloyum şimdi diyete girdim marta kadar 10 kilo en az vermm lazımm

cnm o tutmadı işte ben 85 doğumlu başak burcuyum hemde tipik kader arkadaşım ben de yatıyorum sabah erken kalktı sağlıcakla kal çalışmalara devamm tum arkadaşları öptumm

aman olsun tatlım neyse ii geceler bebğimm

artık dua ediyorum agustosta çok canım yandı kızım daha bebek sayılır benden başka kimseden yemek yemiyor ben 2 kere dış gebelikten iç kanama geçirmiştim astanede kaldım 3 gn kızımdan ayrı sürekli beni soruyordu kötü günlerdi kızım sürekli ane beni bırakma kardeş nerde deyip durdu ağlama ben yanındaım diyordu dış gebelik geçirenn yine dış gebelik geçirme olasılığı yüksek diyorlar hamile kalayım diye deil sağlıklı bir şekilde haile kalmak istiyorum kızımdan ayrılmak bir daha istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…