- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.061
canım benim olcak ınsallah :) sonra burdan yazarsın bana ayyy popom buyude de seyyyyy aş eriyorum dakoca göbişlı olacaksınız
kızlar ben yatıyorum artık çok yoruldum bugün kocişime daha kahvaltı hazırlıycam sabah 7,30da kalkıcam ve sonra ev temizliycem mutfağımı temizledim bugün ayyyy çok işim var çookk sonra gelip ara ara size bakıcam daha dimi ama
pozitif düşünüyosunuz ve güzelce dua ediyosunuz veee kocişlerinize sarılıyosunuz veeee tatlı tatlı rüyalar görüyosunuz anlaştıkmı kızlar
oyy tatlım şimdi popo göbek var marta kadar eriteyimde onları rahat hamş kalımm
yarenn tatalım bişe dedmin doğum tarihi burç için
yaaaaaaaa benım kocam polıs ve gece görevde offfff ben de karnıma sarılım artık demi arkadasım
kötü kotu dusunme ya bı defa oldu bı daha mı olcak illa .. gusel tut içini hersey cok gusel olsun rabbim bebegını versın ınsallah :) gobısın bebek dolsunnn
oyy tatlım şimdi popo göbek var marta kadar eriteyimde onları rahat hamş kalımm
yarenn tatalım bişe dedmin doğum tarihi burç için
aminnn tüm kontrollerden geçtim rahim filimi çektirdim tertemiz çıktı iş bebişe geldi dış gebelikteki bebeğimi çok istemiştm ama olmadı eşimde kızıyor dağıt kafanı olursa olur olmazsa dünyanın sonu deil diyor elimde deil birtane kızım var 3.5 yaşında kardeş istiyor oyuncalarını saklıo kardeşe vericem diye bu ay ilk denmemiz oldu agustosta dış gebelik geçirdiğimiçin bi süre korundum bakalım cma günü nolcak 31 aralıkta kan testi yaptırdım 1 çıktı bugün drar testinde çift çizgi 2.ncisi silikti
cnm o tutmadı işte ben 85 doğumlu başak burcuyum hemde tipik kader arkadaşım ben de yatıyorum sabah erken kalktı sağlıcakla kal çalışmalara devamm tum arkadaşları öptumm
aybüke canım bak ne güzel 1 tane çocuğun varmış allah bağışlasın bende olmuyor sanmıştım inş. ikincisi de olur hayırlısıyla
ne güzel işte hayatım . demekkı sılıkse hamılelıgın baslangıcı sakın ol herseye kafanı takmaaa .. ne hıssedıyosun su anda
çok idrarara çıkıyorum kızıma hamileyken karnıma iğneler batıyordu özellikle sol karın alttarafa bu seferde böyle sanki biri cimcikliyokısır ve çiğ köfte delisi oldum bu aralar agustos ayında dış gebeliğimdede aynı belirtilerim olmuştu çekirdek yiyordum ve normal şartlardada çekirdek sevmem :) çok karışığım aslında dedim ya korkularım var kızımda üstüne grüp hamile kadım dış gebelikte 2 temmuz adetimdi snrki adetim 29undaydı ama hamile kalmıştım
oyy tatlım ben 80 kiloyum şimdi diyete girdim marta kadar 10 kilo en az vermm lazımm16:16 aman hamıle olunca hıc gozune bıle gelmıcek kıloların ınan ... beni gorsen 58 kılo ıle hamıle kaldım 65 kıloyum daha 3 aylıgız 1:
cnm o tutmadı işte ben 85 doğumlu başak burcuyum hemde tipik kader arkadaşım ben de yatıyorum sabah erken kalktı sağlıcakla kal çalışmalara devamm tum arkadaşları öptumm
sımdı sen yaptıgın ıdrar testıne gore hamılesın yani öle mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?