- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.601
bu kızlar nerde bakalım hıı çalışmalara mı başladılar acaba benim kocişim traşa gitti o gelene kadar ben burdayım
ayyy şu ovulasyon testim geldi ya çok mutlu oldum bakalım bat 9 ocak eğer kırmızılar gelirse 12.gün başlıyorum kullanmaya ha bide ateş ölçme yöntemine başlıyorum onu unuttum
hehehee... kocami ben tras ediyorum.. valla kendim aypiyorum diye söylemiyorum ama cok güzel sekil veriyorum saca yaa
ayyy ne güzel marifetli hatunsun yanibende öyle marifetler yok valla başka marifetler var idare ediyoruz işte
bende daha ne marifetler sen bilmiyorsun dermisimay napiiimm ya burda sac kesimi cok pahali yaa saclarim uzunken kendi saclarimi da kendim keserdim... Allahin cezasi kuför saclarimi kötü kesti ben de mecburen kisalttirdim, simdi omuzlarima geldi anca bir senede... kas sa alirim, agda da yaparim.. gel bigün bana istersen
hehe süpermişsin sen yaaa her eve lazım gibiadresi ver geliyorum yarın
yok canim yarin olmazen azindan vize cikmasi sürer bir ay daha gelmedi senin kocis galiba.. ay benim de dusa girmem lazim cok üseniyorum yaa daha saclarimi kurutup düzlestircem, yarin foto cekinmem gerekebilir cünkü konsolosluga gitcez pasaportumu uzattirmak icin.. ayyy bi sürü is yaa.. hem de sabahin köründe orda olcaz en gec 6da kalkmam lazim
Nabe nasılsınz son bir hafta kaldı adetime ama bende hiç belirti yok inş.düzensiz bir ay olmaz da zamanında gelir yada hiç glmez çift çizgi gelir
Son bir hafta kala gögüslerim şişerdi bu ay tık yok uff yaa:18:dua edin kzlarr
tatlım benim vizeye ihtiyacım yokgelirim ben
hehehee... kocami ben tras ediyorum.. valla kendim aypiyorum diye söylemiyorum ama cok güzel sekil veriyorum saca yaa
[sıze=3]
benimde batıma 4 gün kaldı ama ne adet ne hamişlik hiç belirti yok bendede [/sıze]
ay benim eşimin annesi ense traşını yaparmış evlenince banaqda yaparmısın dedi yaparım tabi dedim tabi ortaya çıkan sonucu hiç sorma Allahtan kıştı boğazlı kazak atkı falan hep kamufle etti bi dahada elimi sürmedim tebi surdurende olmadı
valla sen yirtmissin benim artik görevim gibi düzenli olarak yapiyorum.. olsun yaa.. bana yalvarmasi hosuma gidiyo
Ben sabıkalıym bizımkı yapayım desem yalvarır aman dokunma dıe ama aradada ısıme gelmeyen olaylardanda beceremıyo gorunumunde kıvırıym ne yalan soyleymvalla sen yirtmissin benim artik görevim gibi düzenli olarak yapiyorum.. olsunben yaa.. bana yalvarmasi hosuma gidiyo
hele sükür bı arkadastan ses çıktı . hg canım naberrrslm kızlar naponuz bakalım ne var ne yok
bakseennnnn yalvartıyor bide adamı ya yazık valla
Ben sabıkalıym bizımkı yapayım desem yalvarır aman dokunma dıe ama aradada ısıme gelmeyen olaylardanda beceremıyo gorunumunde kıvırıym ne yalan soyleym
kizlar ben kayinbabamin da sacini kesiyorum.. onunki kolay tek boyda kesip gidiyorum.. kaynanamin da öyle... onun da saclarini boyuyorum ama bu sefer deli etti beni boyamicamsüründürcem onu.. yeminle 3kere dedim gel bugün evdeyiz boyayim su sacini.. birinde dedi daha yeni banyo ettim neyse... öbürlerinde de dedi canim istemiyor.. ondan sonra da, arkadasima beni rezil etti.. benim en samimi arkadasim onun tam karsisinda oturuyor.. kiz dedi teyze saclarin beyzalamis diye.. demez mi benim gelinim hayirsiz bi sacimi boyamiyor diye, o arada da ben de ciktim icerden.. böyle oldu gözlerim aynisini esime de dedi.. halbuki boyalarini da hep ben aliyorum.. ben de iki haftadir hiiiiiiiiic orali olmuyom bana ne.. ailecek kuaför masrafindan kurtardim nankörleri yine de hiccc... ama kayinbabamin hakkini yemeyim.. bana bi keresinde 20euro verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?