2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

başkaannnnnn senemciğinde göbüşe bebiş dolduuuuu hadi onuda yaz oraya

ay tkale nerelerde acaba hamişlik nasıl gidiyorki çok sıcak diyordu naptı acaba

hehehee... kocami ben tras ediyorum.. valla kendim aypiyorum diye söylemiyorum ama cok güzel sekil veriyorum saca yaa

ayyy ne güzel marifetli hatunsun yani bende öyle marifetler yok valla başka marifetler var idare ediyoruz işte

bende daha ne marifetler sen bilmiyorsun dermisim ay napiiimm ya burda sac kesimi cok pahali yaa saclarim uzunken kendi saclarimi da kendim keserdim... Allahin cezasi kuför saclarimi kötü kesti ben de mecburen kisalttirdim, simdi omuzlarima geldi anca bir senede... kas sa alirim, agda da yaparim.. gel bigün bana istersen

hehe süpermişsin sen yaaa her eve lazım gibi adresi ver geliyorum yarın

Nabe nasılsınz son bir hafta kaldı adetime ama bende hiç belirti yok inş.düzensiz bir ay olmaz da zamanında gelir yada hiç glmez çift çizgi gelir
Son bir hafta kala gögüslerim şişerdi bu ay tık yok uff yaa:18:dua edin kzlarr

hehe süpermişsin sen yaaa her eve lazım gibi adresi ver geliyorum yarın

yok canim yarin olmaz en azindan vize cikmasi sürer bir ay daha gelmedi senin kocis galiba.. ay benim de dusa girmem lazim cok üseniyorum yaa daha saclarimi kurutup düzlestircem, yarin foto cekinmem gerekebilir cünkü konsolosluga gitcez pasaportumu uzattirmak icin.. ayyy bi sürü is yaa.. hem de sabahin köründe orda olcaz en gec 6da kalkmam lazim

tatlım benim vizeye ihtiyacım yok gelirim ben

benimde batıma 4 gün kaldı ama ne adet ne hamişlik hiç belirti yok bendede

hehehee... kocami ben tras ediyorum.. valla kendim aypiyorum diye söylemiyorum ama cok güzel sekil veriyorum saca yaa

ay benim eşimin annesi ense traşını yaparmış evlenince banaqda yaparmısın dedi yaparım tabi dedim tabi ortaya çıkan sonucu hiç sorma Allahtan kıştı boğazlı kazak atkı falan hep kamufle etti bi dahada elimi sürmedim tebi surdurende olmadı

[sıze=3]
benimde batıma 4 gün kaldı ama ne adet ne hamişlik hiç belirti yok bendede [/sıze]

aynen yaa hiçbir belirti yok henüz hamilelk zaten beklemıyorum daha erken ama adet belirtimde henüz başlamadı normalde 1 hafta çnce göğüslerim cok acımaya baslar hadi hayrlısı ne diyelm ama hamiş degilsem bile adetim zamanında gelir inş.:18:

valla sen yirtmissin benim artik görevim gibi düzenli olarak yapiyorum.. olsun yaa.. bana yalvarmasi hosuma gidiyo

valla sen yirtmissin benim artik görevim gibi düzenli olarak yapiyorum.. olsunben yaa.. bana yalvarmasi hosuma gidiyo
Ben sabıkalıym bizımkı yapayım desem yalvarır aman dokunma dıe ama aradada ısıme gelmeyen olaylardanda beceremıyo gorunumunde kıvırıym ne yalan soyleym

bakseennnnn yalvartıyor bide adamı ya yazık valla

Ben sabıkalıym bizımkı yapayım desem yalvarır aman dokunma dıe ama aradada ısıme gelmeyen olaylardanda beceremıyo gorunumunde kıvırıym ne yalan soyleym

kizlar ben kayinbabamin da sacini kesiyorum.. onunki kolay tek boyda kesip gidiyorum.. kaynanamin da öyle... onun da saclarini boyuyorum ama bu sefer deli etti beni boyamicam süründürcem onu.. yeminle 3kere dedim gel bugün evdeyiz boyayim su sacini.. birinde dedi daha yeni banyo ettim neyse... öbürlerinde de dedi canim istemiyor.. ondan sonra da, arkadasima beni rezil etti.. benim en samimi arkadasim onun tam karsisinda oturuyor.. kiz dedi teyze saclarin beyzalamis diye.. demez mi benim gelinim hayirsiz bi sacimi boyamiyor diye, o arada da ben de ciktim icerden.. böyle oldu gözlerim aynisini esime de dedi.. halbuki boyalarini da hep ben aliyorum.. ben de iki haftadir hiiiiiiiiic orali olmuyom bana ne.. ailecek kuaför masrafindan kurtardim nankörleri yine de hiccc... ama kayinbabamin hakkini yemeyim.. bana bi keresinde 20euro verdi

haahhahahhah regencım nasılsın almanya nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…