- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.621
hele sükür bı arkadastan ses çıktı . hg canım naberrr:44:
iidir tatlım napim sıcak su içom napim şekerimm yaa
kizlarrr isden geldim alis-verise gittim, eve geldim yemek yaptim yedik, bulasiklari yikadim. simdide fatmagül zamaniiiii....
yazinca ne kadar cok is yapmisim gibi oluyor :)) sizler neler yapiyorsunuz.. (bebek yapmak disinda)
kizlarrr isden geldim alis-verise gittim, eve geldim yemek yaptim yedik, bulasiklari yikadim. simdide fatmagül zamaniiiii....
yazinca ne kadar cok is yapmisim gibi oluyor :)) sizler neler yapiyorsunuz.. (bebek yapmak disinda)
haahhahahhah regencım nasılsın almanya nasıl
ıstanbul cooook gusell...bilmiyom canim almanya nasil.. hic ilgilenmiyorum acikcasisen nasilsin?? sizin oralar nasil???
iyi akşamlar kızlar benim bua ayda olmadı sanırım batım 11 ocak ama benim başım ağrıyor başım ağrıdımı arkadına kırmızılar heemen teşrif ediyolar
insallah hamilelik belirtisidir... bende cok olmustu bas agrisi... benimde adetim bitmek üzere :)
insallah hamilelik belirtisidir... bende cok olmustu bas agrisi... benimde adetim bitmek üzere :)
hadi yaaa
ilk defa duydum hamilyeken başı ağrıyanı duymuştumda
hamişlik belirtisi olarak duymamıştımm ahh keşke canım ama benim hiç umudum yok
senin çocuğun var mı canım?
hamiş arkadaşlara bişi sorabilirmiyim bu hamilelik belirtilerinizdeki kasık ağrınız adetten önceki gibi bi anlık sızlayıp geçyormu,çokmu şiddetli batıyor yoksa iğne batmış gibimi oluyor ben anlamadım bu işi.bide gaz olayını sorucam benim her adetten önce mutlaka gazım artar ve barsaklarım bozulur adetimi burdan anlarım herkesde oluyormu acaba bu????
Ben yazini gec gordum cepten girdigim icin cikis yapmiyxorum ama bende ailemle tv izledim
Simdi yine burdayim ama bazen kaybolabiliyorum
Kankiii kiz ne guzel bir mesguliyetin var senin bende esime gelde ense trasini yapayim diyorum hehe yani ensayi alirim kendi sacimida keserim okadarcik
Gecen ay düsük yaptim, cocugum yok maalesef. Evet bas agrisi da hamilelik belirtisi. benim asiri derecede basim agrimisti. gün boyu da sürüyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?