2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kizlarrr isden geldim alis-verise gittim, eve geldim yemek yaptim yedik, bulasiklari yikadim. simdide fatmagül zamaniiiii....
yazinca ne kadar cok is yapmisim gibi oluyor :)) sizler neler yapiyorsunuz.. (bebek yapmak disinda)

kizlarrr isden geldim alis-verise gittim, eve geldim yemek yaptim yedik, bulasiklari yikadim. simdide fatmagül zamaniiiii....
yazinca ne kadar cok is yapmisim gibi oluyor :)) sizler neler yapiyorsunuz.. (bebek yapmak disinda)

aynenn dunyanın işini yaptım :) laptop elımde fatmagulu ızlıyomm bebısde olur ınsallahh

aynenn dunyanın işini yaptım :) laptop elımde fatmagulu ızlıyomm bebısde olur ınsallahh

iyi akşamlar kızlar benim bua ayda olmadı sanırım batım 11 ocak ama benim başım ağrıyor başım ağrıdımı arkadına kırmızılar heemen teşrif ediyolar

insallah hamilelik belirtisidir... bende cok olmustu bas agrisi... benimde adetim bitmek üzere :)

hadi yaaa
ilk defa duydum hamilyeken başı ağrıyanı duymuştumda
hamişlik belirtisi olarak duymamıştımm ahh keşke canım ama benim hiç umudum yok
senin çocuğun var mı canım?

insallah hamilelik belirtisidir... bende cok olmustu bas agrisi... benimde adetim bitmek üzere :)

hamiş arkadaşlara bişi sorabilirmiyim bu hamilelik belirtilerinizdeki kasık ağrınız adetten önceki gibi bi anlık sızlayıp geçyormu,çokmu şiddetli batıyor yoksa iğne batmış gibimi oluyor ben anlamadım bu işi.bide gaz olayını sorucam benim her adetten önce mutlaka gazım artar ve barsaklarım bozulur adetimi burdan anlarım herkesde oluyormu acaba bu????

hadi yaaa
ilk defa duydum hamilyeken başı ağrıyanı duymuştumda
hamişlik belirtisi olarak duymamıştımm ahh keşke canım ama benim hiç umudum yok
senin çocuğun var mı canım?

Gecen ay düsük yaptim, cocugum yok maalesef. Evet bas agrisi da hamilelik belirtisi. benim asiri derecede basim agrimisti. gün boyu da sürüyordu...

aynen adet sancisi gibi oluyor. adetin gelecek saniyorsun yani. bende öyle olmustu. bide kabizlik da hamilelik belirtisi. yani bende öyle olmustu. herkeste olacak diye bi durum söz konusu degil.

Ben yazini gec gordum cepten girdigim icin cikis yapmiyxorum ama bende ailemle tv izledim
Simdi yine burdayim ama bazen kaybolabiliyorum

Kankiii kiz ne guzel bir mesguliyetin var senin bende esime gelde ense trasini yapayim diyorum hehe yani ensayi alirim kendi sacimida keserim okadarcik

kuzum burda kuaför cok masrafli yaa... erkek kuaförü de kadin kuaförü kadar pahali nerdeyse.. sonucta erkek saci o kadar da zor degil ve onlar bizden daha sIk gidiyorlar.. vallahi hesap ettik de dünya para kar etmisiz ben zaten en son gecen sene bu zaman kuafördeydim bi dahaki yine trye gidince olur muhtemelen..

Gecen ay düsük yaptim, cocugum yok maalesef. Evet bas agrisi da hamilelik belirtisi. benim asiri derecede basim agrimisti. gün boyu da sürüyordu...

geçmiş olsun canım bende geçtiğimiz temmuzda 2 aylık düşüğüm var malesef
ama ozaman ne oldu ne belirti verdi hiç bişey hatırlamıyorum inanki bide beklemiyodum ya ilk denememizde olmuştu şimdi bu 3. ayım daha bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…