- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.641
kizlar hepimiz burdayiz ama nedense pek konusan yokdurmayin öyle asagida gelin yaaa sohbete.. isterseniz bi konu acalim olmaz mi????
aynen adet sancisi gibi oluyor. adetin gelecek saniyorsun yani. bende öyle olmustu. bide kabizlik da hamilelik belirtisi. yani bende öyle olmustu. herkeste olacak diye bi durum söz konusu degil.
geçmiş olsun canım bende geçtiğimiz temmuzda 2 aylık düşüğüm var malesef
ama ozaman ne oldu ne belirti verdi hiç bişey hatırlamıyorum inanki bide beklemiyodum ya ilk denememizde olmuştu şimdi bu 3. ayım daha bişey yok
oyy kuzumm yoruldun dimi uzt ayağını izle filmikizlarrr isden geldim alis-verise gittim, eve geldim yemek yaptim yedik, bulasiklari yikadim. simdide fatmagül zamaniiiii....
yazinca ne kadar cok is yapmisim gibi oluyor :)) sizler neler yapiyorsunuz.. (bebek yapmak disinda)
kız nıe kılo mu vermeye calısıyosun yoksa
sağol ayfercim öptüm seni.....
Fatmagül izliyoruz :))
oyy kuzumm yoruldun dimi uzt ayağını izle filmi
uzattim vallah... kucagimda da laptop... degmeyin keyfime :)
biz deeeeeeama netten.. geriden geliyoruz yani... bu arada fatmagplde bi hata kesfettim beeeeeeeeeeennnn
Ben geldimmmm fatmagül bittii napıyonuzzz
ben avusturyadan izledigim icin bizde bitmedi daha :)
bakin simdi kizlar fatmagülü izleyenler bilirler...
mukaddesin murati baska bi adamdan yatigini itiraf ettigi bölümde, hatirlar misiniz gecmisi gösterdiler... hastane bahcesinde mukaddesle rahmi tanisiyordu.. tabi o arada mukaddes hamile biliyorsunuz... sonra rahmi fatmagülü alip mukaddesle tanistirmaya getirdiginde arkadan gösterdiler, fatmagül kücük bi cocuktu... yüzünü göstermediler hatta..
az önce de, mukaddesin dogum anini hayalledi mustafa.. cocugun adini murat koyduklari yeri.. e orda fatmagül simdiki haliyleydi ve mustafa yanindaydi.. yani mukaddes en az 2aylikti hamileyken.. 7ay sonra dogursa, fatmagül o arada mi o kadar büyüdü?????? ya da murat annesinin karninda bikac sene kaldi
bakin simdi kizlar fatmagülü izleyenler bilirler...
mukaddesin murati baska bi adamdan yatigini itiraf ettigi bölümde, hatirlar misiniz gecmisi gösterdiler... hastane bahcesinde mukaddesle rahmi tanisiyordu.. tabi o arada mukaddes hamile biliyorsunuz... sonra rahmi fatmagülü alip mukaddesle tanistirmaya getirdiginde arkadan gösterdiler, fatmagül kücük bi cocuktu... yüzünü göstermediler hatta..
az önce de, mukaddesin dogum anini hayalledi mustafa.. cocugun adini murat koyduklari yeri.. e orda fatmagül simdiki haliyleydi ve mustafa yanindaydi.. yani mukaddes en az 2aylikti hamileyken.. 7ay sonra dogursa, fatmagül o arada mi o kadar büyüdü?????? ya da murat annesinin karninda bikac sene kaldi
Doğru diyosun kız bunlar zaten ya fırt diye doğuyo yada senerce hamiş kalıyo ehehehe
evet cok dogru :) aferin sana iyi bi izleyicisin
canım ya üzülme lütfen olsun şubat da var değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?