2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kizlar hepimiz burdayiz ama nedense pek konusan yok durmayin öyle asagida gelin yaaa sohbete.. isterseniz bi konu acalim olmaz mi????

sagol canim sanada gecmis olsun.herkeste ayni olmuyor iste.. bazizi dogurana kadar hic belirti hisetmiyormus. bende de okadar cok belirti yoktu, bas agrisi, kabizlik, bulanti vardi ama kusma yoktu, kasik agrilari... okdadar...

kizlarrr isden geldim alis-verise gittim, eve geldim yemek yaptim yedik, bulasiklari yikadim. simdide fatmagül zamaniiiii....
yazinca ne kadar cok is yapmisim gibi oluyor :)) sizler neler yapiyorsunuz.. (bebek yapmak disinda)
oyy kuzumm yoruldun dimi uzt ayağını izle filmi

kız nıe kılo mu vermeye calısıyosun yoksa

evet kızz şimdi marta kadar zyıflıcam ki bebek rahat yapim hemde dinç kalim..bebek dışında başka şeyler düşüniyem bari

bakin simdi kizlar fatmagülü izleyenler bilirler...

mukaddesin murati baska bi adamdan yatigini itiraf ettigi bölümde, hatirlar misiniz gecmisi gösterdiler... hastane bahcesinde mukaddesle rahmi tanisiyordu.. tabi o arada mukaddes hamile biliyorsunuz... sonra rahmi fatmagülü alip mukaddesle tanistirmaya getirdiginde arkadan gösterdiler, fatmagül kücük bi cocuktu... yüzünü göstermediler hatta..

az önce de, mukaddesin dogum anini hayalledi mustafa.. cocugun adini murat koyduklari yeri.. e orda fatmagül simdiki haliyleydi ve mustafa yanindaydi.. yani mukaddes en az 2aylikti hamileyken.. 7ay sonra dogursa, fatmagül o arada mi o kadar büyüdü?????? ya da murat annesinin karninda bikac sene kaldi

hayırlı aksamlar arkadaslar .. benım bebısın zeka testı var 5 gun sonra bı stres bı stres her yerım sıvılce kalktı .. offf ya benım ıcın dua edın ...

Doğru diyosun kız bunlar zaten ya fırt diye doğuyo yada senerce hamiş kalıyo ehehehe

evet cok dogru :) aferin sana iyi bi izleyicisin

Doğru diyosun kız bunlar zaten ya fırt diye doğuyo yada senerce hamiş kalıyo ehehehe

farkettin sen de dimi canim??? o arada bi kopukluk var.. ya fatmagülü o kadar kücük göstermeyeceklerdi.. ya da bu muratin dogumunu isin icine katmayacaklardi.. cünkü baska bi cocuk kullanmislardi fatmagülün yerine...

zaten hacer midir asu mudur ona gicik oldum.. bi bölümde firt diye karni cikti 19 haftalik olmus bebesi yuh yaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım ya üzülme lütfen olsun şubat da var değilmi

Sağ ol canım benim, üzülmemem lazım biliyorum ama ne bileyim işte, neyse dediğin gibi önümüze bakalım, Allah'ın izniyle gelecek güzel günler bizleri bekliyor... İnşallah Rab'bim en kısa zamanda bizleri hayırlısıyla sağlıklı evlatlar sahibi yapar...

o kiza enistesinin tecavüz etmis olmasi beni cok ürküttü... esimle benim tüylerimiz diken diken oldu vallah... maalesef böyle seylerde oluyor.. aman aman daglara taslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…