- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.661
o kiza enistesinin tecavüz etmis olmasi beni cok ürküttü... esimle benim tüylerimiz diken diken oldu vallah... maalesef böyle seylerde oluyor.. aman aman daglara taslara
aferimm kız sanas süpersinn heebakin simdi kizlar fatmagülü izleyenler bilirler...
mukaddesin murati baska bi adamdan yatigini itiraf ettigi bölümde, hatirlar misiniz gecmisi gösterdiler... hastane bahcesinde mukaddesle rahmi tanisiyordu.. tabi o arada mukaddes hamile biliyorsunuz... sonra rahmi fatmagülü alip mukaddesle tanistirmaya getirdiginde arkadan gösterdiler, fatmagül kücük bi cocuktu... yüzünü göstermediler hatta..
az önce de, mukaddesin dogum anini hayalledi mustafa.. cocugun adini murat koyduklari yeri.. e orda fatmagül simdiki haliyleydi ve mustafa yanindaydi.. yani mukaddes en az 2aylikti hamileyken.. 7ay sonra dogursa, fatmagül o arada mi o kadar büyüdü?????? ya da murat annesinin karninda bikac sene kaldi
hayırlı aksamlar arkadaslar .. benım bebısın zeka testı var 5 gun sonra bı stres bı stres her yerım sıvılce kalktı .. offf ya benım ıcın dua edın ...
o kiza enistesinin tecavüz etmis olmasi beni cok ürküttü... Esimle benim tüylerimiz diken diken oldu vallah... Maalesef böyle seylerde oluyor.. Aman aman daglara taslara
öz abi kardesıne tecavuz edıyor . aslında cok sık yasanan seyler bunlar .. Allah korusun ya rabbiii.. regene bayıldım ama nasılda çözmus dızıyı
öz abi kardesıne tecavuz edıyor . aslında cok sık yasanan seyler bunlar .. Allah korusun ya rabbiii.. regene bayıldım ama nasılda çözmus dızıyı
aferimm kız sanas süpersinn hee
ii düşün ii olsun tatlım beniim yaa...sters yapma lütfen yaa
o kiza enistesinin tecavüz etmis olmasi beni cok ürküttü... esimle benim tüylerimiz diken diken oldu vallah... maalesef böyle seylerde oluyor.. aman aman daglara taslara
benimde tülerim ürperdi gözlerim dolduuu allah korusun yaaa
ayyy utandim heee bayilin bana koltuklarim kabariyor yaaa
teskür canim benim
ayyyy siz benden önce izliyorsunuz ne güzel... aha vallahi de billahi de yemin ederim dedim ki enistesi olmasin tecavüz eden dedim esime, esim yuh artik adam dra götürelim diyor dedi, sonra zaten mukaddes tekrarladi benim dedigimi orda da cözüldü zatenvalla ben yazdim sanki senaryoyu
ayyyy regen benım bebegın zeka tsti var 5 gun sora off ınan agzımda atıyo kalbım cok heyecanlıyım her taraafım sıvılce kalktııı napcam ben yhaaa
nasil yapilcak canim o??? anlatsana biraz... bak ben yatmaya gitcem gitmeden söyle yoksa yarina kadar cat diye catlarimmerak ettim
bebeğin ense boşlugu yani gerdanı nı ölcecekler . Sonra benım sesıme tepkı verıyor mu onu deneyecek doktor . Yani sese verdıgı anne karnındaki tepkı . Kanıma bakacaklar bı madde varmıs onu ölcecekler . Ayyyy cok kotuyum ınan cocuk zekı olsun dıye beyaz peynır yıyıp duruyom sıgıra döndüm süt verecem yakında
bebeğin ense boşlugu yani gerdanı nı ölcecekler . sonra benım sesıme tepkı verıyor mu onu deneyecek doktor . yani sese verdıgı anne karnındaki tepkı . kanıma bakacaklar bı madde varmıs onu ölcecekler . ayyyy cok kotuyum ınan cocuk zekı olsun dıye beyaz peynır yıyıp duruyom sıgıra döndüm süt verecem yakında
bebeğin ense boşlugu yani gerdanı nı ölcecekler . sonra benım sesıme tepkı verıyor mu onu deneyecek doktor . yani sese verdıgı anne karnındaki tepkı . kanıma bakacaklar bı madde varmıs onu ölcecekler . ayyyy cok kotuyum ınan cocuk zekı olsun dıye beyaz peynır yıyıp duruyom sıgıra döndüm süt verecem yakında
ayy insallah ..beni acıyın valla kocam polıs geceleri hep yanlızım cocugu bıle gunduzz vakti yaptıkgüldürdün kız beni çok yaşa...hayırlısıyla güzel haberler vericeksin bize yarın inşallah ...rahatla biraz ...
Sıkıntı yapma kendine canım, sen hamileliğin boyunca gerekli özeni gösteriyorsan endişelenme, Allah'ın izniyle bebişin sağlıklıdır, hepimiz Allah'a emanetiz, Rab'bim meleğini korur ben buna inanıyorum, iyi düşün iyi olsun...
rahat ol.. Allah yardimcin olsun canim..
ayy insallah ..beni acıyın valla kocam polıs geceleri hep yanlızım cocugu bıle gunduzz vakti yaptıkanam nedır benım bu yanlızlığım ühühühühühü
Benimde kocam gececi tekim bu hafta hattta şuanbebişte yok beceremedik daha bi türlü...tek başıma oturuyon bak koçiş işte...Rahatla bek hiç kötü bişi olmicik bebişin güzel güzel tepkiler verecek sesine sende gelcen bize anlatacaksın
ıstanbul cooook gusell...
Benimde kocam gececi tekim bu hafta hattta şuanbebişte yok beceremedik daha bi türlü...tek başıma oturuyon bak koçiş işte...Rahatla bek hiç kötü bişi olmicik bebişin güzel güzel tepkiler verecek sesine sende gelcen bize anlatacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?