2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

o kiza enistesinin tecavüz etmis olmasi beni cok ürküttü... esimle benim tüylerimiz diken diken oldu vallah... maalesef böyle seylerde oluyor.. aman aman daglara taslara

öz abi kardesıne tecavuz edıyor . aslında cok sık yasanan seyler bunlar .. Allah korusun ya rabbiii.. regene bayıldım ama nasılda çözmus dızıyı

aferimm kız sanas süpersinn hee
hayırlı aksamlar arkadaslar .. benım bebısın zeka testı var 5 gun sonra bı stres bı stres her yerım sıvılce kalktı .. offf ya benım ıcın dua edın ...

ii düşün ii olsun tatlım beniim yaa...sters yapma lütfen yaa

öz abi kardesıne tecavuz edıyor . aslında cok sık yasanan seyler bunlar .. Allah korusun ya rabbiii.. regene bayıldım ama nasılda çözmus dızıyı

evet dogru söylüyorsun Allah korusun... evet yaa regen nasi anlamis hemen hatayi.. bide ben kendimi iyi bi fatmagül izleyicisi sandirdim.. untadim simdi ama

ayyy utandim heee bayilin bana koltuklarim kabariyor yaaa

aferimm kız sanas süpersinn hee

ii düşün ii olsun tatlım beniim yaa...sters yapma lütfen yaa

teskür canim benim

o kiza enistesinin tecavüz etmis olmasi beni cok ürküttü... esimle benim tüylerimiz diken diken oldu vallah... maalesef böyle seylerde oluyor.. aman aman daglara taslara

ayyyy siz benden önce izliyorsunuz ne güzel... aha vallahi de billahi de yemin ederim dedim ki enistesi olmasin tecavüz eden dedim esime, esim yuh artik adam dra götürelim diyor dedi, sonra zaten mukaddes tekrarladi benim dedigimi orda da cözüldü zaten valla ben yazdim sanki senaryoyu

ayyyy regen benım bebegın zeka tsti var 5 gun sora off ınan agzımda atıyo kalbım cok heyecanlıyım her taraafım sıvılce kalktııı napcam ben yhaaa

ayyyy regen benım bebegın zeka tsti var 5 gun sora off ınan agzımda atıyo kalbım cok heyecanlıyım her taraafım sıvılce kalktııı napcam ben yhaaa

nasil yapilcak canim o??? anlatsana biraz... bak ben yatmaya gitcem gitmeden söyle yoksa yarina kadar cat diye catlarim merak ettim

nasil yapilcak canim o??? anlatsana biraz... bak ben yatmaya gitcem gitmeden söyle yoksa yarina kadar cat diye catlarim merak ettim

bebeğin ense boşlugu yani gerdanı nı ölcecekler . sonra benım sesıme tepkı verıyor mu onu deneyecek doktor . yani sese verdıgı anne karnındaki tepkı . kanıma bakacaklar bı madde varmıs onu ölcecekler . ayyyy cok kotuyum ınan cocuk zekı olsun dıye beyaz peynır yıyıp duruyom sıgıra döndüm süt verecem yakında

güldürdün kız beni çok yaşa...hayırlısıyla güzel haberler vericeksin bize yarın inşallah ...rahatla biraz ...

Sıkıntı yapma kendine canım, sen hamileliğin boyunca gerekli özeni gösteriyorsan endişelenme, Allah'ın izniyle bebişin sağlıklıdır, hepimiz Allah'a emanetiz, Rab'bim meleğini korur ben buna inanıyorum, iyi düşün iyi olsun...

rahat ol.. Allah yardimcin olsun canim..

güldürdün kız beni çok yaşa...hayırlısıyla güzel haberler vericeksin bize yarın inşallah ...rahatla biraz ...
ayy insallah ..beni acıyın valla kocam polıs geceleri hep yanlızım cocugu bıle gunduzz vakti yaptık anam nedır benım bu yanlızlığım ühühühühühü

agzına kurban olayım senin Allah razı olsun içimi rahatlattınız . hep dıkkatımı cekıyor yazdıgın yazılarda Allah hıc dusmuyor agzından ne güzel bısey . Allah hepımızın yardımcısı olsun .. senın var mı hıc cocugun ya da beklıyo musun

ayy insallah ..beni acıyın valla kocam polıs geceleri hep yanlızım cocugu bıle gunduzz vakti yaptık anam nedır benım bu yanlızlığım ühühühühühü

Benimde kocam gececi tekim bu hafta hattta şuan bebişte yok beceremedik daha bi türlü...tek başıma oturuyon bak koçiş işte...Rahatla bek hiç kötü bişi olmicik bebişin güzel güzel tepkiler verecek sesine sende gelcen bize anlatacaksın

aaaaayyyy cok ilginc yaa... bebek nasil sesine tepki vercek ben onu anlamadim yaa :26::26::26: evet ense kalinligi ölcümünü duymustum.. ama digerlerini bilmiyordum.. :44::44: bence cok güzel gececek hic bir aksilik cikmayacak.. hiic telas etme.. bebisi huzursuz edersin o zaman

sizin kocalariniz isde benimki gezmeye cikti az önce.. :)

bız yaptıkta noldu hayatım aş ersem ıstedıgımı getırecek kımse yok . acıksam bı tabak yemek yapacak kımse yok benım aılem trabzonda yasıyor . bende istanbulda .. yanlızım burda ... bı kocam var ıste o da ancak calısır . gunduz eve gelır uyur aksam yıne işe gıder. bebegımle basbasa oturuyoz bızde . SENIN HIC COCUGUN VAR MI HAYATIMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…