2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

SA OL HAYATIM destegın ıcın .. canımsın

nartanesiiiiiiiiiiiii kankitooooo.... yarin frankfurtta bulusalim mi??? konsolosluga gidiom pasaport uzatmaya isim bitince kocisi postalarim senle gezeriz biraz

kıss regencim nasılsın???komik hatunsun vesselam kızım bu ne ya böyle katıldım gülmekten gözümden yaş geldi.görsen ağlıyorum sanırsın

yok kuşum .ben 1.5 yıllık evliyim.istanbul göztepede oturuyordum orda doğdum büyüdüm annem babam orda hala. Kocaeline gelin geldim.koçiş gececi bu hafta ben kayınvaldemde kalmayıda sevmiyorum rahat edemiyorum evde ev illa.şimdi tek başıma oturuyom annem arıyo istanbula çağırıyo ama bu hafta yumurtlama haftası gidemem bi yere :)

Canımm benim ne demek, biz burada hepimiz birbirimizin halinden anlıyoruz, sen içini ferah tut, ben inanıyorum bebişini sağlıkla kucağına alacaksın...

Henüz yok canım, sabırla, ümitle deniyoruz her ay, tevekkülle Rab'bimin uygun gördüğü vakti bekliyoruz... İnşallah Rab'bim bizleri de hayırlısıyla sağlıklı evlatlar sahibi yapacak...

rabbım yuregıne gore versın ınsallah olur hayatım sende burdan mujde verırsın bana .... ahhh ahhhhh . bebısım bı dogsa da bana arkadas olsa ...

Aminnnnn canım ne güzel şeyler söylüyorsun .....

inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Allahım hepınıze bebek versin .. gobısler dolsun hayatım ..

rabbım yuregıne gore versın ınsallah olur hayatım sende burdan mujde verırsın bana .... ahhh ahhhhh . bebısım bı dogsa da bana arkadas olsa ...

İnşallah canım bende çok istiyorum rabbim ne zaman uygun görürse ..Hayırlısıyla sağlıklı eli ayağı düzgün ve zeki bebişini en kısa zamanda kucağına al arkadaşım sonra o sana arkadaş sırdaş yoldaş herşey olur allahın izniyle inşallah

amin ay ne güzel seyler soyluyorsunuz . belki kımının gozunde sanal alem ama bana o kadar anlamlı gelıyor kı su konusulanlar . hele verdıgınız destek ınanılmaz güzel ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…