- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.681
slm kıss istanbul lu bende istanbuldanım sen neresindensin bakim???
SA OL HAYATIM destegın ıcın .. canımsınaaaaayyyy cok ilginc yaa... bebek nasil sesine tepki vercek ben onu anlamadim yaa :26::26::26: evet ense kalinligi ölcümünü duymustum.. ama digerlerini bilmiyordum.. :44::44: bence cok güzel gececek hic bir aksilik cikmayacak.. hiic telas etme.. bebisi huzursuz edersin o zaman
kizlar ben kayinbabamin da sacini kesiyorum.. onunki kolay tek boyda kesip gidiyorum.. kaynanamin da öyle... onun da saclarini boyuyorum ama bu sefer deli etti beni boyamicamsüründürcem onu.. yeminle 3kere dedim gel bugün evdeyiz boyayim su sacini.. birinde dedi daha yeni banyo ettim neyse... öbürlerinde de dedi canim istemiyor.. ondan sonra da, arkadasima beni rezil etti.. benim en samimi arkadasim onun tam karsisinda oturuyor.. kiz dedi teyze saclarin beyzalamis diye.. demez mi benim gelinim hayirsiz bi sacimi boyamiyor diye, o arada da ben de ciktim icerden.. böyle oldu gözlerim aynisini esime de dedi.. halbuki boyalarini da hep ben aliyorum.. ben de iki haftadir hiiiiiiiiic orali olmuyom bana ne.. ailecek kuaför masrafindan kurtardim nankörleri yine de hiccc... ama kayinbabamin hakkini yemeyim.. bana bi keresinde 20euro verdi
bız yaptıkta noldu hayatım aş ersem ıstedıgımı getırecek kımse yok . Acıksam bı tabak yemek yapacak kımse yok benım aılem trabzonda yasıyor . Bende istanbulda .. Yanlızım burda ... Bı kocam var ıste o da ancak calısır . Gunduz eve gelır uyurAksam yıne işe gıder. Bebegımle basbasa oturuyoz bızde . Senın hıc cocugun var mı hayatımmm
kıss regencim nasılsın???komik hatunsun vesselam kızım bu ne ya böyle katıldım gülmekten gözümden yaş geldi.görsen ağlıyorum sanırsın
agzına kurban olayım senin Allah razı olsun içimi rahatlattınız . hep dıkkatımı cekıyor yazdıgın yazılarda Allah hıc dusmuyor agzından ne güzel bısey . Allah hepımızın yardımcısı olsun .. senın var mı hıc cocugun ya da beklıyo musun
kücukcekmece de ya sen nerdensın .??
kıss regencim nasılsın???komik hatunsun vesselam kızım bu ne ya böyle katıldım gülmekten gözümden yaş geldi.görsen ağlıyorum sanırsın
yatmaya hazirlaniyorum canim nolsun.. niye güldün ki???
yok kuşum .ben 1.5 yıllık evliyim.istanbul göztepede oturuyordum orda doğdum büyüdüm annem babam orda hala. Kocaeline gelin geldim.koçiş gececi bu hafta ben kayınvaldemde kalmayıda sevmiyorum rahat edemiyorum evde ev illa.şimdi tek başıma oturuyom annem arıyo istanbula çağırıyo ama bu hafta yumurtlama haftası gidemem bi yere :)
Canımm benim ne demek, biz burada hepimiz birbirimizin halinden anlıyoruz, sen içini ferah tut, ben inanıyorum bebişini sağlıkla kucağına alacaksın...
Henüz yok canım, sabırla, ümitle deniyoruz her ay, tevekkülle Rab'bimin uygun gördüğü vakti bekliyoruz... İnşallah Rab'bim bizleri de hayırlısıyla sağlıklı evlatlar sahibi yapacak...
Canımm benim ne demek, biz burada hepimiz birbirimizin halinden anlıyoruz, sen içini ferah tut, ben inanıyorum bebişini sağlıkla kucağına alacaksın...
Henüz yok canım, sabırla, ümitle deniyoruz her ay, tevekkülle Rab'bimin uygun gördüğü vakti bekliyoruz... İnşallah Rab'bim bizleri de hayırlısıyla sağlıklı evlatlar sahibi yapacak...
aY BENDE KOPTUM SÜRÜNDÜR ARKADAŞIM SÜRÜNDÜR BUNLARA FAZLA İYİLİK YARAMIYOR :)
yazdıklarına güldüm bende gelim mi sana ağdaya
rabbım yuregıne gore versın ınsallah olur hayatım sende burdan mujde verırsın bana .... ahhh ahhhhh . bebısım bı dogsa da bana arkadas olsa ...
slm kızlar ben geldim
İnşallah canım bende çok istiyorum rabbim ne zaman uygun görürse ..Hayırlısıyla sağlıklı eli ayağı düzgün ve zeki bebişini en kısa zamanda kucağına al arkadaşım sonra o sana arkadaş sırdaş yoldaş herşey olur allahın izniyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?