2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

regen,
aybükem2008,
123456eses,
nimet42,
Ayfer1983,
yaren2007+,
zeynep346161,
avukat16,
sevcanyk,
saremnaz+,
nartanesiii+,
karanfilll,
sekercininkizi+,
BeyazGala

iste bu kadar kisiyiz.. laf agzimizdan cimbizla cikiyor .. ben gidiyorum yaa yatmayaa

iyi geceler hepinize.bende yaklaşık 1 senedir uğraşıyorum bebeğim olsun diye.ve ilk defa bu ay çook umutlanmıştım ama maalesef 2 günlük gecikmeyle bugün regl oldum.moralim çook bozuk hala ağlıyorum.okadar umutsuzluğa düştümkü hiç olmicak diyede çok korkuyorum.allah isteyen olmayan herkese yaşatsın bu çok yice duyguyu banada.

Aminnnnn canım ne güzel şeyler söylüyorsun .....

Kızlar, bu sözlerimi sanmayın ki yalnız kendim için diliyorum, inanın hepimiz için diliyorum, hepimiz aynı umut için buradayız, birbirimize dilimiz döndüğünce destek ve derman oluyoruz, ben Allah'ın takdirine ve gücüne inanıyorum, inanıyorum ki Rab'bim hepimizi hayırlısıyla evlat sahibi yapacak, sadece vakti var, o vakit geldiği an evlat sahibi olmak için hakkımızda ki en hayırlı zaman olacak...

regencim bak mutlu hbr verdim gitme

kızlar buaksam esm evde burası masalla dolu polatta yoktu kacamadm arada bakym kacym malum tek ızın gunumuz degerlndrmk vermlı olmak lazm öptm hepnzı regenım fatmagulu ızlemym ama supersn

canımmmmmmm üzülme .. inan olacak burdakı arkadaslar belkı aylardır hayal kırıklığına ugruyolar ama her ay bıraz daha sıkı sıkı sarılıyolar .. hosgeldın ayrıca ağlama lutfen uzulme bız yanındayız

=karanfilll;22510645]iyi geceler hepinize.bende yaklaşık 1 senedir uğraşıyorum bebeğim olsun diye.ve ilk defa bu ay çook umutlanmıştım ama maalesef 2 günlük gecikmeyle bugün regl oldum.moralim çook bozuk hala ağlıyorum.okadar umutsuzluğa düştümkü hiç olmicak diyede çok korkuyorum.allah isteyen olmayan herkese yaşatsın bu çok yice duyguyu banada.

canım üzülme ya inşallah allah ım sana de nasip eder .

cok haklisin canim.. sana katiliyorum. benimde cok uykum geldi. sabah 6 dan beri ayaktayim yoruldum

oooo kuzum nasılsın bebeeem.canım benim şöyle listeye baktımda seninle ban atımız aynı....inşallah beraber hamiş kalırız annemmbu arada istanbula gelirsen banada beklerim

İyiyim kuzun ne olsun.Aslında bugün pek keyfim yoktu sol kasığıma sürekli sancı girdi durdu ara ara.Acaba süt buharımı yaptı bak aklıma şimdi o geldi.Bi duş aldım iyi geldi.Korktum kocişte işe gidcek dedim apandist mi acaba sonra annemi aradım sağdan vurur o dedi rahatladım inanırmısın dedim şimdi apandisittir kocişte olmayacak mecbur kayınbabamı arıycam gel beni hastaneye götür diye gittim bacaklarımı temizledim rezil olmıyım diye bi yandan acı çekiyom bi yandan temizlik yapıyom anne baba olmayınca çok zor ya.İnşallah bu ay olur arkadaşım güzel haberler veririz inşallah allahın büyük o uygun görürse inşallah bebişler göbişeee gelirsem topikten haber veririm canım müsait olursan görüşürüz

amin inşallah.bu söyledikleriniz şu an bana okadar iyi geldiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…