- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.701
hosgeldın hayatım bebısın nasıl ?slm kızlar ben geldim
Aminnnnn canım ne güzel şeyler söylüyorsun .....
gel gel... ama yarin gelme yarin isim var
ayfercim sen de hoşgeldin sen yeni misin
regen,
aybükem2008,
123456eses,
nimet42,
Ayfer1983,
yaren2007+,
zeynep346161,
avukat16,
sevcanyk,
saremnaz+,
nartanesiii+,
karanfilll,
sekercininkizi+,
BeyazGala
iste bu kadar kisiyiz.. laf agzimizdan cimbizla cikiyor.. ben gidiyorum yaa yatmayaa
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi geceler hepinize.bende yaklaşık 1 senedir uğraşıyorum bebeğim olsun diye.ve ilk defa bu ay çook umutlanmıştım ama maalesef 2 günlük gecikmeyle bugün regl oldum.moralim çook bozuk hala ağlıyorum.okadar umutsuzluğa düştümkü hiç olmicak diyede çok korkuyorum.allah isteyen olmayan herkese yaşatsın bu çok yice duyguyu banada.
regencim bak mutlu hbr verdim gitme
regen,
aybükem2008,
123456eses,
nimet42,
Ayfer1983,
yaren2007+,
zeynep346161,
avukat16,
sevcanyk,
saremnaz+,
nartanesiii+,
karanfilll,
sekercininkizi+,
BeyazGala
iste bu kadar kisiyiz.. laf agzimizdan cimbizla cikiyor.. ben gidiyorum yaa yatmayaa
oooo kuzum nasılsın bebeeem.canım benim şöyle listeye baktımda seninle ban atımız aynı....inşallah beraber hamiş kalırız annemmbu arada istanbula gelirsen banada beklerim
hahah ben sana ne dedımmmmmm::) aaaaaaaayyyyyyy cok sevındım hayatım benımm.. hayırlı olsun bıtanemmmmmmmmmHamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar, bu sözlerimi sanmayın ki yalnız kendim için diliyorum, inanın hepimiz için diliyorum, hepimiz aynı umut için buradayız, birbirimize dilimiz döndüğünce destek ve derman oluyoruz, ben Allah'ın takdirine ve gücüne inanıyorum, inanıyorum ki Rab'bim hepimizi hayırlısıyla evlat sahibi yapacak, sadece vakti var, o vakit geldiği an evlat sahibi olmak için hakkımızda ki en hayırlı zaman olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?