2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

amiin inşallah.hep üzülmicem herşeyin hayırlısı diyorum ama olmuyo işte

inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Allahım hepınıze bebek versin .. gobısler dolsun hayatım ..

Amiiiinnnnnnnnnn canım...

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tebrik ederim hayatım, Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin...

Yeni yılda böylesine mutluluk verici haberler almak ne kadar güzel, devamını heyecanla bekliyorummmm...

Kendini bu kadar üzme. Senin durumunu hafife aldigimdan degil ama senden ve bizden daha kötü durumda olanlar var. ben burda bir abla taniyorum, cokta iyi birisi. tanidigimdan beri hamile kaliyor ama bebegini hep düsürüyor. simdi yaklasik 40 yaslarinda ve bu yil yine düsük yapti. düsünsene nerdeyse 20 yildir cocuk yapmaya calisiyor ama olmuyor!! 20 yilin yaninda bi kac ay nedir ki??? Rabbim o ablanin da yüzünü güldürür insallah...

amin canım çok ilginç ama 31 aralıkta kan testin 1 di bugün idar yaptım çift çizgi 2.cisi silikti hemen hastaneye gittik kan testi için beta hcg 186 çıktı ve adetim bugün normalde 1 gün erkenten çıktı

göztepe kadıköy tarafı oluyor sanırsam canım buraların pek ehli değilim de.nede olsa benim memleketim değil burası gerçi doğduğun değil doyduğun yermiş ama bence öyle değil.gurbetlik çoooook zor anan baban yok başında ahh ahh ben seni anlıyorum kardeşimmmm

Kadıköye bağlı evet canım.göztepe ssk hastanesi var münübüs caddesi üzerinde marmara üniverstesi göztepe kampüsü var işte oralarda ah ah özledim ...Buraya hiç alışamadım ama kociş hatrına işte ekmek nerde mecbur orda oluyosun ama annem babam burnumda tütüyo böyle isimleri geçince resmen burnumun kemiği sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…