- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.721
5 gun sonra askım yarın diilzeynepcim anladıgım kadarıyla yarın 2 li test mi yaptırcaksın
hahah ben sana ne dedımmmmmm::) aaaaaaaayyyyyyy cok sevındım hayatım benımm.. hayırlı olsun bıtanemmmmmmmmm
=karanfilll;22510645]iyi geceler hepinize.bende yaklaşık 1 senedir uğraşıyorum bebeğim olsun diye.ve ilk defa bu ay çook umutlanmıştım ama maalesef 2 günlük gecikmeyle bugün regl oldum.moralim çook bozuk hala ağlıyorum.okadar umutsuzluğa düştümkü hiç olmicak diyede çok korkuyorum.allah isteyen olmayan herkese yaşatsın bu çok yice duyguyu banada.
canım üzülme ya inşallah allah ım sana de nasip eder .
inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Allahım hepınıze bebek versin .. gobısler dolsun hayatım ..
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kıalar bende aranıza yeni katıldı. işallah bende hamileyim diye bağırabilirim.
iyi geceler hepinize.bende yaklaşık 1 senedir uğraşıyorum bebeğim olsun diye.ve ilk defa bu ay çook umutlanmıştım ama maalesef 2 günlük gecikmeyle bugün regl oldum.moralim çook bozuk hala ağlıyorum.okadar umutsuzluğa düştümkü hiç olmicak diyede çok korkuyorum.allah isteyen olmayan herkese yaşatsın bu çok yice duyguyu banada.
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
insallah guselımmmmmmkıalar bende aranıza yeni katıldı. işallah bende hamileyim diye bağırabilirim.
Amiiiinnnnnnnnnn canım...
Tebrik ederim hayatım, Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin...
Yeni yılda böylesine mutluluk verici haberler almak ne kadar güzel, devamını heyecanla bekliyorummmm...
ayyyy balım benimmmmm . güzel kelımeler hepınızın olsun . Allahım benı nasıl sevındırdıyse sızı dde oyle sevındırsın . Aybukeme kardes gelıyooooinşallahhhh zeynep sana güzel bi kelime söylesin hemen hamile kalıyon :)
İyiyim kuzun ne olsun.Aslında bugün pek keyfim yoktu sol kasığıma sürekli sancı girdi durdu ara ara.Acaba süt buharımı yaptı bak aklıma şimdi o geldi.Bi duş aldım iyi geldi.Korktum kocişte işe gidcek dedim apandist mi acaba sonra annemi aradım sağdan vurur o dedi rahatladım inanırmısın dedim şimdi apandisittir kocişte olmayacak mecbur kayınbabamı arıycam gel beni hastaneye götür diye gittim bacaklarımı temizledim rezil olmıyım diye bi yandan acı çekiyom bi yandan temizlik yapıyom anne baba olmayınca çok zor ya.İnşallah bu ay olur arkadaşım güzel haberler veririz inşallah allahın büyük o uygun görürse inşallah bebişler göbişeee gelirsem topikten haber veririm canım müsait olursan görüşürüz
inşallahhhh zeynep sana güzel bi kelime söylesin hemen hamile kalıyon :)
ayyyy balım benimmmmm . güzel kelımeler hepınızın olsun . Allahım benı nasıl sevındırdıyse sızı dde oyle sevındırsın . Aybukeme kardes gelıyoooo
askım hcg yı gıc bılmıyom da ben benım bebısın keseyı tam 5 haftalık gordum ...zeynep sen keseni ne zaman gördün beta hcg kaçtı
zeynepcim sen niye bana cvp yazmıyon yoksa beni beğenmiyoorsun sen???gidiyom bende o zaman...
göztepe kadıköy tarafı oluyor sanırsam canım buraların pek ehli değilim de.nede olsa benim memleketim değil burası gerçi doğduğun değil doyduğun yermiş ama bence öyle değil.gurbetlik çoooook zor anan baban yok başında ahh ahh ben seni anlıyorum kardeşimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?