2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

zeynepcim sen niye bana cvp yazmıyon yoksa beni beğenmiyoorsun sen???gidiyom bende o zaman...
ayyy bebegım suan ınan arkadas hamıleyım yazdı ya popomun ustune oturamıyorum . keske bırbırımıze yakın olsak de karsılıklı konussak su muhabbetlerıı .. canımsın bakalım sole ne solersen basım gozum ustune bebegımmmmm

çok sağolun kızlar.hoşbulduk zaten ancak bizler birbirimizi anlayabiliriz.etrafki herkesin niye çocuğun olmuyo bak senden sonra evlendide oldu artık nerdeyse adımı kısıra çıkarttılar.oyüzden kadın toplumuna gitmek istemiyorum artık insanlar ne cahiller hiç düşünmeden nasıl kırıcı konuşuyolar.allah inşallah nasip edicek hepimizede ama işte bazen böyle sabredemiyoruz.

zeynepcim bebiş iyi senin bebiş nasıl ben bu ayın 16 doktora gitcem ama doktor hiç tesden bahsetmedi bilmiyorum ki ne zaman yapılacak

askım hcg yı gıc bılmıyom da ben benım bebısın keseyı tam 5 haftalık gordum ...

gerçi şuan 186 2 ye katlanıyor ya 2 günde bi haftaya cumartesi görme şansımız olur drum gel dedi haftaya cumarteside zor gidemem ben ist nadolu yakasındayım drum avrupa yakasında kaynnamlar orda oturuyor artık keseyi benim bu tarafta bi dr gidip göreyim snr kendi druma başlarım artık drumu çok seviyorum

yarın devam ederiz bebemmm kaçmam lazım benim kociş mızmızlanıyor uykusu gelmiş bensizde yatmıyo yarın uzun uzun anlatırım olmadı buluşuruz bir ara nede olsa aynı şehirdeyiz bide saremnazım gelir ohh doyma muhabbete...iyi geceler

amin inşallah.bu söyledikleriniz şu an bana okadar iyi geldiki.

Allah'ın izniyle sen de, bizler de evlat sahibi olucaz ben buna inanıyorum o yüzden daha ilk denemelerde ümitsizliğe kapılma, bak ben de 1,5 yıllık evliyim ve yaşım 38 ben de ümitle, sabırla her ay acaba hamilemiyimdir diye bekliyorum, belki üzülüyorum ama isyanlarda değilim, çünkü inanıyorum hakkımızda ki en hayırlı zamanda Allah bizi evlat sahibi yapacak, benim için en hayırlı zaman oymuş ki Allah 37 yaşımda evlanmeyi nasip etti, eminim evlatlarımız için de en hayırlı olan vakit muhakkak gelecek...

İnşallah Rab'bim o kadıncağıza gönlünün muradını bir an önce nasip eder...

Çok sevindim canım yaa, Allah nazardan saklasın hepinizi, ne güzel ne müjdeli haberler bunlar...

Son düzenleme:
zeynepcim bebiş iyi senin bebiş nasıl ben bu ayın 16 doktora gitcem ama doktor hiç tesden bahsetmedi bilmiyorum ki ne zaman yapılacak

askım ıyıyız bin sukur .. ugrasıyorum onun ıcın peynır sut yemekten ıcmekten inek gıbıyım . süt vercem yakındaaa ... yıyım ben senın bebısı de benım bebısı de aybuke2008 ın bebısını de 11 ıle 14. uncu haftalar arasııııı

arkadaşlar bilgisi olanvarmı? bu gün emin olmak için kandan test yaptırmaya gittim bi tıp merkezine ama yapmıyorlarmış. ne biçim hastane anlamadım. acaba yaptırmak için doktorun istemesimi gerekiyor. beni bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler

canım ümidini yitirme ben agustos ta dış gebelik geçirdim enfeksiyondan dolayı sağ tüpüm yırtıldı ve tek tüple şuan hamileyim milletin dediğini umursama boşver gitsin ben iç kanama geçiriyorum dış gebelikten dolayı sağ tarafım iptal kimseenin haberi yok eşimde dahil yok üşüttün kayananam dr erkek sağda olur ondan annem der gazın vardır ondan ama hepsine bu lafları yutturdum şuan kimsede bilmiyor hamileliğimi

bulusuruzz bıtanemmmmmmmm :) her zamannnnnnn ii geceler

cANIM MERHABA HOŞGELDİN

bEN İSTEDİĞİM ZAMAN GİDİP YAPTIRIYORUM İLK SENDEN DUYDUM ŞİMDİ

evet canım süt ve süt ürünleri tüketmen çok iyi bebeğin ve senin kalsiyum ihtiyacını karşılar o kadar çok faydası var ki ben süt mezunuyum hamile olmadan da her gün süt içerdim şimdide içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…