- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.741
ayyy bebegım suan ınan arkadas hamıleyım yazdı ya popomun ustune oturamıyorum . keske bırbırımıze yakın olsak de karsılıklı konussak su muhabbetlerıı .. canımsın bakalım sole ne solersen basım gozum ustune bebegımmmmmzeynepcim sen niye bana cvp yazmıyon yoksa beni beğenmiyoorsun sen???gidiyom bende o zaman...
canımmmmmmm üzülme .. inan olacak burdakı arkadaslar belkı aylardır hayal kırıklığına ugruyolar ama her ay bıraz daha sıkı sıkı sarılıyolar .. hosgeldın ayrıca ağlama lutfen uzulme bız yanındayız
kizlarr ben yatiyorum cok yorgunum. yarin görüsürüz insallah (güzel haberlerle) kendinize iyi bakin.
elifzade hoşgeldin inş.sende hayırlısıyla hamile kalırsın
kızlar ben kaçtım herkese iyi geceler...öptüm hepinizi....
askım hcg yı gıc bılmıyom da ben benım bebısın keseyı tam 5 haftalık gordum ...
yiyiymmmmm onu ben oyyyyy olcak tabı kardesı yasadıgın olumsuzlukların hepsını unut söz ver tamam mıııı?öğrenik dedim abla olcan karnımda bebek var duy öpim bi bak bendede bebek var diyo :)
ayyy bebegım suan ınan arkadas hamıleyım yazdı ya popomun ustune oturamıyorum . keske bırbırımıze yakın olsak de karsılıklı konussak su muhabbetlerıı .. canımsın bakalım sole ne solersen basım gozum ustune bebegımmmmm
amin inşallah.bu söyledikleriniz şu an bana okadar iyi geldiki.
Kendini bu kadar üzme. Senin durumunu hafife aldigimdan degil ama senden ve bizden daha kötü durumda olanlar var. ben burda bir abla taniyorum, cokta iyi birisi. tanidigimdan beri hamile kaliyor ama bebegini hep düsürüyor. simdi yaklasik 40 yaslarinda ve bu yil yine düsük yapti. düsünsene nerdeyse 20 yildir cocuk yapmaya calisiyor ama olmuyor!! 20 yilin yaninda bi kac ay nedir ki??? Rabbim o ablanin da yüzünü güldürür insallah...
amin canım çok ilginç ama 31 aralıkta kan testin 1 di bugün idar yaptım çift çizgi 2.cisi silikti hemen hastaneye gittik kan testi için beta hcg 186 çıktı ve adetim bugün normalde 1 gün erkenten çıktı
zeynepcim bebiş iyi senin bebiş nasıl ben bu ayın 16 doktora gitcem ama doktor hiç tesden bahsetmedi bilmiyorum ki ne zaman yapılacak
çok sağolun kızlar.hoşbulduk zaten ancak bizler birbirimizi anlayabiliriz.etrafki herkesin niye çocuğun olmuyo bak senden sonra evlendide oldu artık nerdeyse adımı kısıra çıkarttılar.oyüzden kadın toplumuna gitmek istemiyorum artık insanlar ne cahiller hiç düşünmeden nasıl kırıcı konuşuyolar.allah inşallah nasip edicek hepimizede ama işte bazen böyle sabredemiyoruz.
yarın devam ederiz bebemmm kaçmam lazım benim kociş mızmızlanıyor uykusu gelmiş bensizde yatmıyo yarın uzun uzun anlatırım olmadı buluşuruz bir ara nede olsa aynı şehirdeyiz bide saremnazım gelir ohh doyma muhabbete...iyi geceler
arkadaşlar bilgisi olanvarmı? bu gün emin olmak için kandan test yaptırmaya gittim bi tıp merkezine ama yapmıyorlarmış. ne biçim hastane anlamadım. acaba yaptırmak için doktorun istemesimi gerekiyor. beni bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
yiyiymmmmm onu ben oyyyyy olcak tabı kardesı yasadıgın olumsuzlukların hepsını unut söz ver tamam mıııı?
sen benden demın gusel kelımeler mı ıstedın ?belkide hamileyim testler benden yana değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?