- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.761
Kendini bu kadar üzme. Senin durumunu hafife aldigimdan degil ama senden ve bizden daha kötü durumda olanlar var. ben burda bir abla taniyorum, cokta iyi birisi. tanidigimdan beri hamile kaliyor ama bebegini hep düsürüyor. simdi yaklasik 40 yaslarinda ve bu yil yine düsük yapti. düsünsene nerdeyse 20 yildir cocuk yapmaya calisiyor ama olmuyor!! 20 yilin yaninda bi kac ay nedir ki??? Rabbim o ablanin da yüzünü güldürür insallah...
cANIM MERHABA HOŞGELDİN
bEN İSTEDİĞİM ZAMAN GİDİP YAPTIRIYORUM İLK SENDEN DUYDUM ŞİMDİ
sen benden demın gusel kelımeler mı ıstedın ?
arkadaşlar bilgisi olanvarmı? bu gün emin olmak için kandan test yaptırmaya gittim bi tıp merkezine ama yapmıyorlarmış. ne biçim hastane anlamadım. acaba yaptırmak için doktorun istemesimi gerekiyor. beni bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
canım benimm hersey gusel olacak ınan :)canım biliyorum tabiki allah kimseyi okadar bekletmesin.o ablanında en kısa zamanda olur inşallah ama bende nerdeyse 3 yıl oldu evleneli 1 sene vajinismus belasıyla uğraştım yendim derken eşimde aşırı isteksizlik başladı bir iki ayda bir beraber olabildik anca şimdi bikaç aydır ovulasyon hesaplamasıyla beraber oluyoruz oda ayda 2 ikiyi geçmiyo.bu rahatsızlığımdan sonra doktorada gidemiyorum.etrafımdaki insanlarda anlayışlı değiller hepsi üst üste gelince ondan böyle oldum heralde.
canım ümidini yitirme ben agustos ta dış gebelik geçirdim enfeksiyondan dolayı sağ tüpüm yırtıldı ve tek tüple şuan hamileyim milletin dediğini umursama boşver gitsin ben iç kanama geçiriyorum dış gebelikten dolayı sağ tarafım iptal kimseenin haberi yok eşimde dahil yok üşüttün kayananam dr erkek sağda olur ondan annem der gazın vardır ondan ama hepsine bu lafları yutturdum şuan kimsede bilmiyor hamileliğimi
canım benimm hersey gusel olacak ınan :)
sadece bıraz anlayısa sakinlıge ve destege ıhtıyacın var ..ne zaman ıstersen yanındayız :)
Genelde dr. istek kağıdı istiyorlar, sana tavsiyem laboratuvarlarda yaptır, ücretleri aşağı yukarı aynı, özel olduğu için sorun yaratacaklarını sanmıyorum...
eğer o zeynep sensen evet :) hatta lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn
böyle bişey bulsa bulsa beni bulur zaten. bu arada hoş bulduk :)
evet canım .. belkı ismini bıle bılmıyorum ama hıssedıyorum sen hamıle kalacaksın ... hıssedıyorummmmmmmKesinlikle, hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için burdayız...
canım benimm hersey gusel olacak ınan :)
sadece bıraz anlayısa sakinlıge ve destege ıhtıyacın var ..ne zaman ıstersen yanındayız :)
benim o benım benım benım :) canımsın Rabbım hepınızın yuregıne gore versın dıleklerınız kabul olsun . kımsenın cocuguna ımrendirmesın Allahım .. olacak sabredın benım yasadıklarımı bı anlatsam gülersiniz . önce doktorlar testler sonra kaynana baskısıyla hacılar hocalar aman aman ... daha anlatmayayım ..
canım sağol. negüzel allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
hele ben o kadar sıcagımdır anlatamam sana :) böyle sabahlara kadar nette muhabbet ederım ...sağolun ya uzun zamandır takip ediyodum sizleri ama fazla girip yazamıyodum. hepiniz nekadar sıcak nekadar iyisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?