2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canım biliyorum tabiki allah kimseyi okadar bekletmesin.o ablanında en kısa zamanda olur inşallah ama bende nerdeyse 3 yıl oldu evleneli 1 sene vajinismus belasıyla uğraştım yendim derken eşimde aşırı isteksizlik başladı bir iki ayda bir beraber olabildik anca şimdi bikaç aydır ovulasyon hesaplamasıyla beraber oluyoruz oda ayda 2 ikiyi geçmiyo.bu rahatsızlığımdan sonra doktorada gidemiyorum.etrafımdaki insanlarda anlayışlı değiller hepsi üst üste gelince ondan böyle oldum heralde.

Genelde dr. istek kağıdı istiyorlar, sana tavsiyem laboratuvarlarda yaptır, ücretleri aşağı yukarı aynı, özel olduğu için sorun yaratacaklarını sanmıyorum...

canım benimm hersey gusel olacak ınan :)
sadece bıraz anlayısa sakinlıge ve destege ıhtıyacın var ..ne zaman ıstersen yanındayız :)

canım sağol. negüzel allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Genelde dr. istek kağıdı istiyorlar, sana tavsiyem laboratuvarlarda yaptır, ücretleri aşağı yukarı aynı, özel olduğu için sorun yaratacaklarını sanmıyorum...

zaten özel bi hastanede yaptırmayı denedim ama sadece idrardan yapabileceklerini söylediler. ve aynı hastanede geçen sene yaptırmıştım testi ve pozitifti.

eğer o zeynep sensen evet :) hatta lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn

benim o benım benım benım :) canımsın Rabbım hepınızın yuregıne gore versın dıleklerınız kabul olsun . kımsenın cocuguna ımrendirmesın Allahım .. olacak sabredın benım yasadıklarımı bı anlatsam gülersiniz . önce doktorlar testler sonra kaynana baskısıyla hacılar hocalar aman aman ... daha anlatmayayım ..

böyle bişey bulsa bulsa beni bulur zaten. bu arada hoş bulduk :)

bEN HASTANEYE GİTTİĞİMDE DOĞUM KONTROL KULLANMAYA BAŞLAYACAĞIM DR UM Bİ KAN TAHLİLİ YAPTIR NE OLUR NE OLMAZ RİSKE GİRME DEDİ O SEBEPTEN KAN TAHLİLİ İSTİYORUM DİYORUM LABRATUARDA ALIYOLAR KANI Bİ SAAT SONRA SONUCUNU GİDİP ALIYORUM LABRATUARDAN HİÇ SORUN YAŞAMADIM BUGÜNE KADAR HATTA FARKLI HASTANERDEDE YAPTIRDIĞIM OLDU

canım benimm hersey gusel olacak ınan :)
sadece bıraz anlayısa sakinlıge ve destege ıhtıyacın var ..ne zaman ıstersen yanındayız :)

sağolun ya uzun zamandır takip ediyodum sizleri ama fazla girip yazamıyodum. hepiniz nekadar sıcak nekadar iyisiniz.

bende çok çektim ama senin kadar değil sanırım allahtan aileler baskı yapmıyorlarda onun rahatlığı var. iyi dileklerin için çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…