2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Gecmisi okumaya çalışmaktan sohbete katılamadım bir türlü...

Taktikler ise yaramadı, ben uygulayamadim daha dogrusu

zaten özel bi hastanede yaptırmayı denedim ama sadece idrardan yapabileceklerini söylediler. ve aynı hastanede geçen sene yaptırmıştım testi ve pozitifti.

Tatlım hiiiç uğraşma, yok sıra beklemek falan git bir laboratuvara yaptır 2 saat sonra al sonucunu, inanmazsın ben geçen ay veteriner laboratuvarda yaptırdım...

evet canım .. belkı ismini bıle bılmıyorum ama hıssedıyorum sen hamıle kalacaksın ... hıssedıyorummmmmmm

Ammmmiiiiiiiiinnnnnn canım inşallahhhhhhh, Allah ağzından işitsin tatlım, eğer hamile kalırsam eşimden bile önce ilk sizlere haber vericem kızlar, bu mutluluğu ilk sizlerle paylaşıcam...

güzel taktikmiş :) sevdim. gerçi benim mazeretim de güzeldi ama mazereti kullanmaya kalmadan reddedildim

bende çok çektim ama senin kadar değil sanırım allahtan aileler baskı yapmıyorlarda onun rahatlığı var. iyi dileklerin için çok teşekkürler.

ne demek bebısım .. ben adetıme 5 gun kala . gıttım 3 tane gebelık testi aldım . 2 tanesı ucuz olanlardandı . 1 i productor varya ondandı .. onu yaptım pozıtıf cıktı .. dıgerlerını yaptım negatıf cıktı .. gece basıp hastaneye gıttım baktım kı hamıleyım

kızzzzzzzzzzz sen beni güldürdün yaaaaa :) veterıner lab mı hahahahah :

sanırım ben biraz fazla cahil kalmışım. productor olanlar nasıl oluyo? ben sadace eczaneye gidip test istedim ne verdiyse o.

sanırım ben biraz fazla cahil kalmışım. Productor olanlar nasıl oluyo? Ben sadace eczaneye gidip test istedim ne verdiyse o.

eczaneye productor demezssen normal gebelik testi veriyor canım özellikle söylemen lazım biraz pahalllı ama ben de daha çok güveniyorum ona

sanırım ben biraz fazla cahil kalmışım. productor olanlar nasıl oluyo? ben sadace eczaneye gidip test istedim ne verdiyse o.
kızzz productor de gebelık testii. 25 tl fıyatı en kalıtelısı o bebegım . gün ıcerısınde ıstedıgın zaman yapıyosun . en erken o verıyor net kesın sonucc

aslında memlekette kalıyodu ama bikaç aydır burda yaza kadarda kalcak. başta yanlızlığa alıştığım için şimdi bayağı zorlanıyorum

bu ay ovulasyon testi kullancam bana önerebileceğniz iyi bi marka varmı.

kızzz productor de gebelık testii. 25 tl fıyatı en kalıtelısı o bebegım . gün ıcerısınde ıstedıgın zaman yapıyosun . en erken o verıyor net kesın sonucc

bi de onu deniyeyim bari:) faydalı bilgileriniz için çok teşekkür ederim. bide hayal kırıklığına uğrama korkusu olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…