- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.781
zaten özel bi hastanede yaptırmayı denedim ama sadece idrardan yapabileceklerini söylediler. ve aynı hastanede geçen sene yaptırmıştım testi ve pozitifti.
evet canım .. belkı ismini bıle bılmıyorum ama hıssedıyorum sen hamıle kalacaksın ... hıssedıyorummmmmmm
bEN HASTANEYE GİTTİĞİMDE DOĞUM KONTROL KULLANMAYA BAŞLAYACAĞIM DR UM Bİ KAN TAHLİLİ YAPTIR NE OLUR NE OLMAZ RİSKE GİRME DEDİ O SEBEPTEN KAN TAHLİLİ İSTİYORUM DİYORUM LABRATUARDA ALIYOLAR KANI Bİ SAAT SONRA SONUCUNU GİDİP ALIYORUM LABRATUARDAN HİÇ SORUN YAŞAMADIM BUGÜNE KADAR HATTA FARKLI HASTANERDEDE YAPTIRDIĞIM OLDU
bende çok çektim ama senin kadar değil sanırım allahtan aileler baskı yapmıyorlarda onun rahatlığı var. iyi dileklerin için çok teşekkürler.
Tatlım hiiiç uğraşma, yok sıra beklemek falan git bir laboratuvara yaptır 2 saat sonra al sonucunu, inanmazsın ben geçen ay veteriner laboratuvarda yaptırdım...
Ammmmiiiiiiiiinnnnnn canım inşallahhhhhhh, Allah ağzından işitsin tatlım, eğer hamile kalırsam eşimden bile önce ilk sizlere haber vericem kızlar, bu mutluluğu ilk sizlerle paylaşıcam...
Tatlım hiiiç uğraşma, yok sıra beklemek falan git bir laboratuvara yaptır 2 saat sonra al sonucunu, inanmazsın ben geçen ay veteriner laboratuvarda yaptırdım...
aslında reglime 1 hafta var o yüzden endişelerimde var ya çıkmazsa diye .gerçi birazda hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.
hele ben o kadar sıcagımdır anlatamam sana :) böyle sabahlara kadar nette muhabbet ederım ...
koca yok nede olsa
ne demek bebısım .. ben adetıme 5 gun kala . gıttım 3 tane gebelık testi aldım . 2 tanesı ucuz olanlardandı . 1 i productor varya ondandı .. onu yaptım pozıtıf cıktı .. dıgerlerını yaptım negatıf cıktı .. gece basıp hastaneye gıttım baktım kı hamıleyım
sa ol hayatımm . bırlıkte mı yasıyosunuzzevet gerçektende öylesin.bende anca geceleri girebiliyorum çünkü bide kayınvalide var gündüzleri onun yanında giremiyom.
sanırım ben biraz fazla cahil kalmışım. Productor olanlar nasıl oluyo? Ben sadace eczaneye gidip test istedim ne verdiyse o.
kızzz productor de gebelık testii. 25 tl fıyatı en kalıtelısı o bebegım . gün ıcerısınde ıstedıgın zaman yapıyosun . en erken o verıyor net kesın sonuccsanırım ben biraz fazla cahil kalmışım. productor olanlar nasıl oluyo? ben sadace eczaneye gidip test istedim ne verdiyse o.
eczaneye productor demezssen normal gebelik testi veriyor canım özellikle söylemen lazım biraz pahalllı ama ben de daha çok güveniyorum ona
aslında memlekette kalıyodu ama bikaç aydır burda yaza kadarda kalcak. başta yanlızlığa alıştığım için şimdi bayağı zorlanıyorum
kızzz productor de gebelık testii. 25 tl fıyatı en kalıtelısı o bebegım . gün ıcerısınde ıstedıgın zaman yapıyosun . en erken o verıyor net kesın sonucc
canımmm benımkı bende kalsa vall cocuk karnımdan cıkar kapı dısarı eder onu .. cadııııııııaslında memlekette kalıyodu ama bikaç aydır burda yaza kadarda kalcak. başta yanlızlığa alıştığım için şimdi bayağı zorlanıyorum
fiyatı nekadar bi bilgin varmı? pahalı deyincce merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?