2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

aslında memlekette kalıyodu ama bikaç aydır burda yaza kadarda kalcak. başta yanlızlığa alıştığım için şimdi bayağı zorlanıyorum

yazın gelmesini sabırsıklıkla bekliyorsundur :) şahsen ben öyle olurdum. bende yazı bekliyorum ama yazlığa gidiyorlar diye. gerçi aynı katta değiliz ama nekadar olsada etkiliyo

Hadi yaaa, amanın ucuz olanlara da mı inanamıyacaz artk...

kızzzzzzzzzzz sen beni güldürdün yaaaaa :) veterıner lab mı hahahahah :

Kız vallaha bak, anlatayım nasıl gelişti olay... Evime yakın laboratuvar arıyordum, karşı apartmanın alt katında laboratuvar tabelası gördüm 1 yıldır burda oturuyom ama daha önce fark etmemiştim, aradım bhcg testi yapıyormusunuz dedim nerden arıyorsunuz dediler, bende karşınızda oturuyorum, tahlil için gelecektim dedim yapıyoruz dediler, gittim, kadın biz önceden hem insan hem veteriner laboratuvardık, ama insan bölümünü kapattık elimizde kitlerden kaldı o yüzden yapabilirim dedi, bizi de hayvanları da yaratan Rab'bim, tahlil mi tahlil dedim, yaptırıverdim gitti...

Son düzenleme:
kızlar düşün bi hepimizin oğlu olsa çocuklar büyüyüp evlense bizden nasıl kaynana olur bizim gelinler de bizi eleştirir

kaynananla anlaşabiliyor musun?

anlaşabiliyoruz beni çok sever çünkü rahat ettirmek için elimden geleni yaparım.kendi rahatımdan bile taviz verdiğim olur burda benden başka 4 gelini daha var hiçbirine gitmez hep bende kalır.bende severim

Ay kizlar amma hizlisiniz gecmisi okuyayim derken sizinle yazisamiyorum yaaa

Aybukemmm burdamisin tebrik ederim hayirli olsun bebisi canim Allah kucagina almayida nasip eder Insaallah

Zeynep kiz sen poponumu surmustun dun oyle birsey hatirliyom banada sursen bi

Cok merak ediyorum acaba ben nezaman hamile kalacagim. Insaallah yakindir hayirlisiyla

işallah bakalım.rabbim tüm isteyenlere versin. ama kendime kanı koymak gerekirse hamileyim. bazende belirtilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum. o yüzden korkuyorum zaten.

yazın gelmesini sabırsıklıkla bekliyorsundur :) şahsen ben öyle olurdum. bende yazı bekliyorum ama yazlığa gidiyorlar diye. gerçi aynı katta değiliz ama nekadar olsada etkiliyo

aslında sadece şu açıdan rahat edemiyom.sabah belirli saatlerde uyanıyosun günde 3 öğün yemek istediğin yere gidemiyosun yanında bilgisayarı açamıyom oyüzden tapiki yanlızlık gibisi yok.

kızlar düşün bi hepimizin oğlu olsa çocuklar büyüyüp evlense bizden nasıl kaynana olur bizim gelinler de bizi eleştirir

gelde eleştirme 4 yıllık evliyim hala bişeyleri araştıyor. sanki bi açığımı bulsa beni boşatacak. ne zorun var senin. neymiş biz çıkarken kendi aramızda söz yaptığımızda bizim evde yani annemlerin yanında yapmışız. öyle olsa bile ne değişecek şimdi. allahtan öyle bişey yok:)

Hoşbuldum güzeller ben de iyiyimm...
değişik hallere giriyorum bi kasık agrısı bazen bel agrısı gidiyo geliyo
sanki adet olacakmıışım gibi korkuyorum :18:

aslında sadece şu açıdan rahat edemiyom.sabah belirli saatlerde uyanıyosun günde 3 öğün yemek istediğin yere gidemiyosun yanında bilgisayarı açamıyom oyüzden tapiki yanlızlık gibisi yok.

gerçekten ufak problemler gibi görünsede öyle değil. yanlız olsan ne bulsan onu yersin. uzanıp tv izleyebilirsin. insan kocasıyla sarılıp oturmayı bile özlüyor yeri geliyorda

beyazgala allahım gönlüne göre versin ve diğer arkadaşlara da hayırlısıyla bebiş sahibi olursunuz

kızzz productor de gebelık testii. 25 tl fıyatı en kalıtelısı o bebegım . gün ıcerısınde ıstedıgın zaman yapıyosun . en erken o verıyor net kesın sonucc

yani çok pahallı değil 25 tl olması lazım ama yeni alan varsa daha net bilir 25 olması lazım canım

Evet kızlar 25 tl fiyatı... Ama ben laboratuvarda 20 tl bhcg yaptırdım, hem daha garanti hem daha ucuz...

işallah bakalım.rabbim tüm isteyenlere versin. ama kendime kanı koymak gerekirse hamileyim. bazende belirtilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum. o yüzden korkuyorum zaten.

Tatlım onu zamanla aşacaksın inan bana burada ki herkes bahsettiklerini yaşadı, hepimiz yeri geldi aylarca kendimizi dinledik, dinledikçe ümitleniyon, ümitlendikçe ay sonu geldiğinde daha fazla üzülüyon, üzüldükçe neden hamile kalamıyorum diye sorguluyon kendini, sorguladıkça takıyon, taktıkça kuruyon, kurdukça daha da stres olup kendini ve belki de eşini yıpratıyon, ama zamanla aşıyon bunu, kendini dinlemeyi bırakıyon sadece adet tarihini bekliyon, o zaman geldiğindeyse bu ay da olmadı yeni tur yeni şans diyorsun... Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin canım, vakti saati geldiğinde alacaksın meleğini kucağına buna inan yeter...

evet gerçekten öyle b mesela bugün regl oldum moralim çok bozuktu rahat rahat ağlayamadım sancım vardı uzanıp yatamadım. o burda olmasa yemek bile yapmazdım.akşama kadar uyur hiç kalkmazdım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…