- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.801
kOCİŞ HATRINA NAPACAN ŞEKER MECBUR
gebelık testı ıle ovu testi aynı şey miiiibu ay ovulasyon testi kullancam bana önerebileceğniz iyi bi marka varmı.
aslında memlekette kalıyodu ama bikaç aydır burda yaza kadarda kalcak. başta yanlızlığa alıştığım için şimdi bayağı zorlanıyorum
ne demek bebısım .. ben adetıme 5 gun kala . gıttım 3 tane gebelık testi aldım . 2 tanesı ucuz olanlardandı . 1 i productor varya ondandı .. onu yaptım pozıtıf cıktı .. dıgerlerını yaptım negatıf cıktı .. gece basıp hastaneye gıttım baktım kı hamıleyım
kızzzzzzzzzzz sen beni güldürdün yaaaaa :) veterıner lab mı hahahahah:
Tatlım hiiiç uğraşma, yok sıra beklemek falan git bir laboratuvara yaptır 2 saat sonra al sonucunu, inanmazsın ben geçen ay veteriner laboratuvarda yaptırdım...
aslında reglime 1 hafta var o yüzden endişelerimde var ya çıkmazsa diye .gerçi birazda hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.
Hmmm o zaman tatlım 1-2 gün daha bekle istersen... Hayal kırıklığını hiiiç düşünme, moralini bozmasına izin verme onu Allah'ın izniyle evlat sahibi olacağımız ana kadar hemen her ay yaşıcaz şeker... Sakın kendini üzüp yıpratma...
kaynananla anlaşabiliyor musun?
kızlar düşün bi hepimizin oğlu olsa çocuklar büyüyüp evlense bizden nasıl kaynana olur bizim gelinler de bizi eleştirir
Hmmm o zaman tatlım 1-2 gün daha bekle istersen... Hayal kırıklığını hiiiç düşünme, moralini bozmasına izin verme onu Allah'ın izniyle evlat sahibi olacağımız ana kadar hemen her ay yaşıcaz şeker... Sakın kendini üzüp yıpratma...
yazın gelmesini sabırsıklıkla bekliyorsundur :) şahsen ben öyle olurdum. bende yazı bekliyorum ama yazlığa gidiyorlar diye. gerçi aynı katta değiliz ama nekadar olsada etkiliyo
kızlar düşün bi hepimizin oğlu olsa çocuklar büyüyüp evlense bizden nasıl kaynana olur bizim gelinler de bizi eleştirir
aslında sadece şu açıdan rahat edemiyom.sabah belirli saatlerde uyanıyosun günde 3 öğün yemek istediğin yere gidemiyosun yanında bilgisayarı açamıyom oyüzden tapiki yanlızlık gibisi yok.
beyazgala allahım gönlüne göre versin ve diğer arkadaşlara da hayırlısıyla bebiş sahibi olursunuz
kızzz productor de gebelık testii. 25 tl fıyatı en kalıtelısı o bebegım . gün ıcerısınde ıstedıgın zaman yapıyosun . en erken o verıyor net kesın sonucc
yani çok pahallı değil 25 tl olması lazım ama yeni alan varsa daha net bilir 25 olması lazım canım
işallah bakalım.rabbim tüm isteyenlere versin. ama kendime kanı koymak gerekirse hamileyim. bazende belirtilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum. o yüzden korkuyorum zaten.
evet evet evetttttttttttttt ve mutlu son askım ıstanbuldan mısın sendezeynem hatırlıyormusun 2 gece önce sana hamilelik belirtilerimi yazmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?