- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.821
evet evet evetttttttttttttt ve mutlu son askım ıstanbuldan mısın sende
ben pendik doktorum zeytinburnu napcez bilmiyomevet pendik aydos tayım
zeytınburnu na gelınce senınle gorusmek ısterımmmm:)ben pendik doktorum zeytinburnu napcez bilmiyom
zeytınburnu na gelınce senınle gorusmek ısterımmmm:)
kucukcekmece canımmmmolur cnm sen ist neresinden
kucukcekmece canımmmm
zeytinburnuna yakınmı avrupa yakasını pek bilmem ben yeni evlendiğimde kocamustafapaşada oturuyordum kızımı yedikule ermeni hast doğurdum aybüke 2 aylıkken eşimin tayini ve benim ısrarlarım üzerine pendike taşındık
Iyi oyle olsun kizlar kimse benimle konusmak istemiyor anlasilan
Bende kactim herkeze iyi geceler dilerim yinede
Iyi oyle olsun kizlar kimse benimle konusmak istemiyor anlasilan
Bende kactim herkeze iyi geceler dilerim yinede
gece oldu bak şimdi uyku vaktide geldi annesi ninni söylüyor aybüke yatağında uyuyor sende kapat gözlerini gör rüyalar ülkesiniii iyi geceler benim kızı uyuturken kafadan 30 kere söylüyoruz iyigeceler derken kahkaha atarak söylüyoruz :)
oh ne güzel ya biz olmadan buluşun bakalım
Tatlım onu zamanla aşacaksın inan bana burada ki herkes bahsettiklerini yaşadı, hepimiz yeri geldi aylarca kendimizi dinledik, dinledikçe ümitleniyon, ümitlendikçe ay sonu geldiğinde daha fazla üzülüyon, üzüldükçe neden hamile kalamıyorum diye sorguluyon kendini, sorguladıkça takıyon, taktıkça kuruyon, kurdukça daha da stres olup kendini ve belki de eşini yıpratıyon, ama zamanla aşıyon bunu, kendini dinlemeyi bırakıyon sadece adet tarihini bekliyon, o zaman geldiğindeyse bu ay da olmadı yeni tur yeni şans diyorsun... Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin canım, vakti saati geldiğinde alacaksın meleğini kucağına buna inan yeter...[/
evet haklısın ama insan kendini düşünmekten alamıyor işte. benim ilk hamileliğim kötü sonuçlandı ve ceremesini 1 yıl çektim. belkide o yüzden bukadar korkuyorum ama kendimi korkmaktan alamıyorum
Huuu huuu beni kimse gormuyor artik
Gorunmez kadin oldum galiba
Beyazgala herzamanki gibi cok guzel soyluyorsun Allah razi olsun hersey gonlune gore Insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?