2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Tatlım onu zamanla aşacaksın inan bana burada ki herkes bahsettiklerini yaşadı, hepimiz yeri geldi aylarca kendimizi dinledik, dinledikçe ümitleniyon, ümitlendikçe ay sonu geldiğinde daha fazla üzülüyon, üzüldükçe neden hamile kalamıyorum diye sorguluyon kendini, sorguladıkça takıyon, taktıkça kuruyon, kurdukça daha da stres olup kendini ve belki de eşini yıpratıyon, ama zamanla aşıyon bunu, kendini dinlemeyi bırakıyon sadece adet tarihini bekliyon, o zaman geldiğindeyse bu ay da olmadı yeni tur yeni şans diyorsun... Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin canım, vakti saati geldiğinde alacaksın meleğini kucağına buna inan yeter... [/

evet haklısın ama insan kendini düşünmekten alamıyor işte. benim ilk hamileliğim kötü sonuçlandı ve ceremesini 1 yıl çektim. belkide o yüzden bukadar korkuyorum ama kendimi korkmaktan alamıyorum

Huuu huuu beni kimse gormuyor artik
Gorunmez kadin oldum galiba

Beyazgala herzamanki gibi cok guzel soyluyorsun Allah razi olsun hersey gonlune gore Insaallah

kızlar ovulasyon testi kullancam bu ay kullanıp memnun kalan bana önereceğniz bi marka varmı.

Iyi oyle olsun kizlar kimse benimle konusmak istemiyor anlasilan
Bende kactim herkeze iyi geceler dilerim yinede

gece oldu bak şimdi uyku vaktide geldi annesi ninni söylüyor aybüke yatağında uyuyor sende kapat gözlerini gör rüyalar ülkesiniii iyi geceler benim kızı uyuturken kafadan 30 kere söylüyoruz iyigeceler derken kahkaha atarak söylüyoruz :)

can can bıde oglan oluyomus sen gorme keyfi

İnan çok üzüldüm tatlım, kormakta haklısın ama bunu aşmaya çalış, yoksa vücudun strese girer ve bu hamile kalmanı zorlaştırır, rahat olmaya çalış Allah'a emanetiz hepimiz, inşallah Rab'bim aynı acıları yaşatmaz sana ve kısa zamanda güzel haberlerini paylaşırsın bizimle...

Huuu huuu beni kimse gormuyor artik
Gorunmez kadin oldum galiba

Beyazgala herzamanki gibi cok guzel soyluyorsun Allah razi olsun hersey gonlune gore Insaallah

Şimdi gördüm canım özür dilerim, ne demek hayatım, iyi dileklerim hepimiz için, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah, inşallah hayırlısıyla tez zamanda hepimiz müjdeli haberlerimizi paylaşırız... Ayyy nedendir bilmem ben bu sene hepimizden çooook ümitliyim kızlar içimde öyle bir his var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…