2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

can can bıde oglan oluyomus sen gorme keyfi

sağlıklı hayırlı olsun ne olursa olsun kıskardeşim yok abim var kıskardeşlik duygusu çok güzelmiş kızım için kız olsun isterim ama eşimin erkek kardeşi yok kıskardeşi var eşim için erkek olsun istiyorum ben aybükeyle el işi mantı açarken dizi syrederken eşimde oğlula maç seyretsin nebilim kendim içinde uslu bi çocuk istiyorum aybüke erkek çocuğundan beter sabah kalkıyoruz hadi kahvaltı uykudan kalmış yeni yedim ya yada uyuycaz yeni uyudumya çıldırtıyo beni :)

uykun gelmedı mı senın ha mustakbel anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ah ah senemciq ve nimetcigim bi siz gordunuz beni canlarim

Deminden beri aybukeyi tebrik ettim hic gormedi bile beni
Zeynep e de bisey demistim oda pas vermedi

Siz nasilsiniz senemciq rahatsizmisin yani gebelikten dolayi tabi rahatsizlik degil bebis varligini hissettiriyor

Nimetcim senin varmi belirtilerin agri kusma falan

canım ben adıyamandayım

bende bursadayım bu sitede ilk defa yazışıyorum ama eminim ki son olmayacak hepinize çok teşekkür ederim cvplarınız için. insan burda kimseye söyleyemediği şeyleri söyleyip bi çeşit terapi yapıyor ve rahatlıyor.

senden af dılıyorum bebısımın hatrına affet beniii

zeynep yatmadan sölim unuttum dün gece rüyamda beta hcg testi sonucumu görmüştüm değer 140 tı net şekilde grdüm bugün 186 olduğunu öğrendim bak malum olmuş :)

zeynep yatmadan sölim unuttum dün gece rüyamda beta hcg testi sonucumu görmüştüm değer 140 tı net şekilde grdüm bugün 186 olduğunu öğrendim bak malum olmuş :)

canım sen hamile olduğunu bu gün mü öğrendin senin adına çok sevindim. darısı başıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…