- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.841
can can bıde oglan oluyomus sen gorme keyfi
nartanesi küsme ya bak burdayız
sağlıklı hayırlı olsun ne olursa olsun kıskardeşim yok abim var kıskardeşlik duygusu çok güzelmiş kızım için kız olsun isterim ama eşimin erkek kardeşi yok kıskardeşi var eşim için erkek olsun istiyorum ben aybükeyle el işi mantı açarken dizi syrederken eşimde oğlula maç seyretsin nebilim kendim içinde uslu bi çocuk istiyorum aybüke erkek çocuğundan beter sabah kalkıyoruz hadi kahvaltı uykudan kalmış yeni yedim ya yada uyuycaz yeni uyudumya çıldırtıyo beni :)
canım ben adıyamandayım
uykun gelmedı mı senın ha mustakbel anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ah ah senemciq ve nimetcigim bi siz gordunuz beni canlarim
Deminden beri aybukeyi tebrik ettim hic gormedi bile beni
Zeynep e de bisey demistim oda pas vermedi
Siz nasilsiniz senemciq rahatsizmisin yani gebelikten dolayi tabi rahatsizlik degil bebis varligini hissettiriyor
Nimetcim senin varmi belirtilerin agri kusma falan
arkadaşlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
arkadaşlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
zeynep yatmadan sölim unuttum dün gece rüyamda beta hcg testi sonucumu görmüştüm değer 140 tı net şekilde grdüm bugün 186 olduğunu öğrendim bak malum olmuş :)
kızlar uykum geldi ben de çıkıyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun iyi geceler kısmetse yarın görüşürüz
kızlar uykum geldi ben de çıkıyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun iyi geceler kısmetse yarın görüşürüz
canım sen hamile olduğunu bu gün mü öğrendin senin adına çok sevindim. darısı başıma :)
zeynep yatmadan sölim unuttum dün gece rüyamda beta hcg testi sonucumu görmüştüm değer 140 tı net şekilde grdüm bugün 186 olduğunu öğrendim bak malum olmuş :)
aminnn inşallahh 31 aralıkta kan testim negatifti 1 haftada herşey değişti hiç umudum yoktu süpriz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?