2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Beyazgalam ya cok sekersin cok guldum nartanesiii sarkiya bide ardindan lalalal

Zeynepim yerim ben senin bebisini kiz oyoyoy bal o bal

Sizlere hic kusermiyim canlar napim kocis yok yanlizlik basima vurdu bende size nazlaniyom sevin beni ya lutfeeenn

Ama benimde uykum geldi hepinizin bal yanaklarindan optum Allah rahatlik versin canlar ben yatar

ii geceler bebegımmmm

desene aynı şeyleri yaşıyoruz işallah sonumuzda aynı olur. 1 hafta önce benimde testim negatifti ama idrarda yani hala ümidim var :)

adetine1 gün kala kan testini yaptır ben idrarı yaptım çift çizgi ama 2.ci silikti akşam dayanamadık kan testi verdim ümidim yoktu şansımı denedim daha 1 hafta önc3e 1 çıkmıştı ama 186 çıktı 1 haftada herşey değişiyor bu aralar sık idrarr .ıkıyormusun uyku halin çokmu been bu hafta bunları yaşadım öğlen kızım uyusad bende uyusam diye gözünün içine baktım resmen

zeynep346161,
elifzade,
aybükem2008,
nartanesiii,
nimet42

Canlarım müsadenizle bende yatıyorum, Allah'a emanet olun, hepinizi öpüyorum iyi uykular... :93:

sık idrara çıkıyorum .uyku halim normaldede çok var. uyanış saatim 12 direk namaza kalkıyorum. midem bulantısı filanda var. hatta o geçen aydan var. acillik oldum. ama adet olmuştum. doktor yinede şüpelendi ve idrar testi yaptık negatif çıktı. şimdi adetime 8 gün var ve ben 1 haftadır karın ağrışı şişkinlik bel ağrışı yaşıyorum. bana kalsa teşisi çoktan koydum ama yinede koyamıyorum. bende boyun fıtığı var ve oda mide bulantısıyla baş dönmesi yapıyor. o yüzden çok kararsızım

hepinize iyi geceler arkadaşlar. ilk günümde bu sıcak karşılama beni çok mutlu etti. çok teşekkürler

merhaba kıslar nasılsınız benım adetım bıttı gec oldum busefer.hayırlısı herseyın gecmısı pek okuyamadım varmı guzel haberler

Gunaydin kizlarr nasilsiniz?
iki is yapiyorum bel agrim oluyor ya ee bide temizlige duskun olup yapamayinca stres oluyorum
arada bi kasiklarimda igneleme gibi sanci geliyor gidiyor​

ohh ohh bir istanbul lu daha duydunuz mu kızlar saremnaz.zeynepcim...bütün kızlar toplandık toplandık toplandık... biz bir ara buluşursak aybükemide çağırırızz yahuu

Gunaydin kizlarr nasilsiniz?
iki is yapiyorum bel agrim oluyor ya ee bide temizlige duskun olup yapamayinca stres oluyorum
arada bi kasiklarimda igneleme gibi sanci geliyor gidiyor​

slm canım kendine dikkat etmen gereken zamandasın lütfen temizlik yapacam aman orası aman burası deyipte kendini unutma sakın tamam mı kuzum???

slm kıızzlarr bi kaç gündür gıremedimm,,,hamiş haberlerii varmııı????

slm canım evet nerdesin sen bi kaç gündür gelmiyosun buraya bakimm.ösledikkk yanii...aramıza yeni gelen arkadaşlardan var hamile olanlar var bide senemcigim hamile yuppiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…