- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.861
kızlar ölüyorum kasık agrısındannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kasık ağrısı hamilelik belirtisi dimi yoksa benmi yanlış biliyorum
kız ben zaten 3 aylık hamıleyımmmmmm
Beyazgalam ya cok sekersin cok guldum nartanesiii sarkiya bide ardindan lalalal
Zeynepim yerim ben senin bebisini kiz oyoyoy bal o bal
Sizlere hic kusermiyim canlar napim kocis yok yanlizlik basima vurdu bende size nazlaniyom sevin beni ya lutfeeenn
Ama benimde uykum geldi hepinizin bal yanaklarindan optum Allah rahatlik versin canlar ben yatar
desene aynı şeyleri yaşıyoruz işallah sonumuzda aynı olur. 1 hafta önce benimde testim negatifti ama idrarda yani hala ümidim var :)
zeynep346161,
elifzade,
aybükem2008,
nartanesiii,
nimet42
Canlarım müsadenizle bende yatıyorum, Allah'a emanet olun, hepinizi öpüyorum iyi uykular... :93:
zeynep346161,
elifzade,
aybükem2008,
nartanesiii,
nimet42
Canlarım müsadenizle bende yatıyorum, Allah'a emanet olun, hepinizi öpüyorum iyi uykular... :93:
kız ben nerden bileyim aranıza katılalı sadece 2 saat oldu ve o aradada bundan bahsetmedin
adetine1 gün kala kan testini yaptır ben idrarı yaptım çift çizgi ama 2.ci silikti akşam dayanamadık kan testi verdim ümidim yoktu şansımı denedim daha 1 hafta önc3e 1 çıkmıştı ama 186 çıktı 1 haftada herşey değişiyor bu aralar sık idrarr .ıkıyormusun uyku halin çokmu been bu hafta bunları yaşadım öğlen kızım uyusad bende uyusam diye gözünün içine baktım resmen
Alemsiniz kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr sizi çooooooooooook seviyoruuuuuuuummmmmmm...
gerçi şuan 186 2 ye katlanıyor ya 2 günde bi haftaya cumartesi görme şansımız olur drum gel dedi haftaya cumarteside zor gidemem ben ist nadolu yakasındayım drum avrupa yakasında kaynnamlar orda oturuyor artık keseyi benim bu tarafta bi dr gidip göreyim snr kendi druma başlarım artık drumu çok seviyorum
Gunaydin kizlarr nasilsiniz?
iki is yapiyorum bel agrim oluyor ya ee bide temizlige duskun olup yapamayinca stres oluyorum
arada bi kasiklarimda igneleme gibi sanci geliyor gidiyor
slm kıızzlarr bi kaç gündür gıremedimm,,,hamiş haberlerii varmııı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?