2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hayırdır inşallah canım benim...

kiz noldu niye uzuldun ki simdi

valla benimde anlayamadığım bişiyler var aslında o yüzden annemle dertleştim arayıpta kocişle 2 gündür aramızda bir sıkıntı var anlayamadım gitti birden bire bi soğukluk başladı hiç sebep yokken böyle bi evde afralar tafralar falan kompleksli hareketler falan yapmaya başladı benim kaderim bu zaten ben değer verdikçe karşımdaki hep tepeme çıkar demekki bu eşin bile olsa değişmiyor hep arada böyle olurdu küçük münakaşalar ama bu sefer iki gündür aynı anlamadım gitti konuşulmuyoda hemen suratını asıyo çocuk gibi hoop bi bakmışın kaybolmuş gitmiş yatmış

yani evlendiğimizden beri hatta nişanlandığımızdan beri şu sorunu aşamadık aşağılık kompleksi var bizimkinin benim ailemin durumu çok çok iyi onun ailesinin durumu ise kötü aslında varyemez bir aile ama kötü diyolar işte hiç şükrü bilmezler oysa biz hep şükrederek yaşadık şimdiye kadar evde herhangi birşey olduğunda örneğin pc iki tane var bizde hemen aşkım bekle ben bi maillerime bakıyım desem haa pardon onlar senin dimi der yani bu en ufağı hala senin benim lafını yapıyor buna çok kızıyorum biz evliyiz diyorum ya herşeyimiz bir diyorum ama alıştıramıyorum hemen bişiy olur aa pardon ben cahilim ben gerizekalıyım anlamam doğru der hep böyle saçma sapan şeyler işte ama iki gündür çok bunlattı beni iki gündür salonda yatıyorum sırf tartışcaz diye odama gidip yatamıyoum yani

ay sekerim bunun icin mi sikintin?onun da kendine gore disarda problemleri vardir.belki kendi icinde dusunuyo bi seyleri anlatamiyo sen pek ustune gitme bence sana guvenmesini sagla

kuzum aynı dert bendede var...her zaman ben çok ilgi gösteriyodum kocişime...üstüne çok düşüyodum hep onu düşünüyodum kendimi unuttum resmen.sonra baktım haddinden fazla yapıyorum bazı şeyleri kendimi geri çektim biraz bu sefer de tabi yoğun ilgiye alışınca kocalarımız hep daha fazlasını istiyor tabi eee bizde yapmayınca surat yapıyolar...nedir bu bizim çektiğimiz yaa.her işlerini yap ütüsüydü çamaşırıydı bulaşığıydı yemeğiydi...bi dediklerini iki etme yok karıcım bugün canım şunu çekti yapsana bende hep yapardım hemde seve seve.ama iş böyle olunca patladım geçen gün...off dedim bunaldım sıkıldım bütün gün evdeyim sıkıntıdan patlayacağım dedim kafayı yiyecem artık dedim ana yok baba yok gurbet ellerdeyim...o da baktım yumuşadı böyle aman bir kaç gündür nasıl üstüme düşüyor anlatamam pek uzun sürmez ama nede olsa erkek biz naz çekeriz onlar çekmez......

KUZUM BENİM AMA NE OLURSA OLSUN YATAĞINI AYIRMA BEBEĞİM(ÇOK CİDDİ ŞEYLER HARİÇ)

Son düzenleme:
ay sekerim bunun icin mi sikintin?onun da kendine gore disarda problemleri vardir.belki kendi icinde dusunuyo bi seyleri anlatamiyo sen pek ustune gitme bence sana guvenmesini sagla

güvenle bir ilgisi yok ki bitanem ben daha nasıl güven vereyim ona kendi kendine triplere giriyo derler ya aynen o hesap bir değil iki değil hayır ben yıpranıyorum evde iki yabancı gibi olunurmu ya zaten iki kişiyiz annemle de dertleştim tabi önceden de hep biliyor herşeyi tartışmalarımızı falan bak annem eşimi çok sever adını ağzından düşürmez kendi annesinden görmediği sevgiyi şefkati iyiliği benim annemle babam gösterir ona babamda aynı şeilde çok sever eşimi yani bu bence fazla geliyor işte ona değeri aldıkça sapıtıyo sanki öyle hissetmeye başladım annemde akşam gelince otur kocanla güzelce konuş seni yıpratmasına izin verme kızım biz başından beri onun ailesi olduk kendi ailesi arkasında hiç durmadı biz oğlumuz dedik ona ne istediyse yaptık balayı tatilinize bile baban gönderdi yavrum otur konuş kocanla böyle devam etmez daha 7 aylık evliyiz de falan dedi bakalım akşam konuşmayı deniycem

aynen işte canım benim dozunu ayarlıyamıyoruz ki bizyemek yap temzilik yap ütü yap sürekli arkasını topla önceden yardım ederdi eşim şimdi hiiç oralı bile olmuyor söyleyincede bozuluyor hemen sanki kocam değilde çocuğum yani onu tavlıyorum sürekli ama yoruldum artık hep ben hep ben bu çok zor ya geçen dedimki ben bu şartlar altında bebek istemiyorum olmaz dedim sürekli problem yaşıyoruz hemen ne alaksı vara döktü olayı bilmiyorum yani

canlarım ben şimdi çıkıyorum tamam mı gelince devam edelim dinlediğiniz için teşekkür ederim size öpüyorum hepinizi
ah ben o testleri boşa aldım galiba ne bilim içim çok sıkıldı bu kadar bebek isterken şimdi böyle olduk düşüncelerim değişiyo allahım sen yardım et bize

canim sikma canini daha yeni evlisiniz daha tam olarak tanimiyo seni ama zamanla en cokda bebeginiz dogduktan sonra cok cok iyi olucaktir.sen yine de otur konus bu aksam

tartismaniz kavganiz nekadar ciddi olursa olsun sakin yatagini ayirma, esine sirtini dönme.. dinimizde bile bunun yeri var. bizde esimle ne kavgalar ne tartismalar ettik. ama ne o nede ben yatagimizi ayirmadik. bizde cok ciddi sorunlar yasadik. nedense benim ailemi bi türlü kabullenemedi. annem cok otoritör nisanliyken izin vermiyodu cok gezmemize. hergün yanima gelmesinede kiziyor. bu yüzden esimle arasi hic iyi olmadi. hep bana "sen hep annenin dedigini yapiyorsun, benim dedigimi dinlemiyorsun" diye kizar durur. kiskaniyor beni annemden. aslinda ne annemi nede kocami dinliyorum. koskoca kadinim benim aklim yokkmu yaaa.... neyse canim... sen bu aksam yine yatagina dön. bise yokmus gibi davran bakim onun tepkisi ne olacak. ben öyle yapiyorum. benimki hic kinci degildir, hemen unutur. umarim senin esinde öyledir canim...

tatlım bunlar bi dönem zaman zaman yaşamanna ne kadarlık evlisiniz bak evlilik oturana kadar eşler birbirinin tam anlayıp benimseyene kadar bunlar hep yaşanılıyo hep derler yeni evli,liğik en guzel zamanları asılında en zor zamanlar inan zamanla hepsi oturuyo obak altı buçuk evli biri olarak söyluyorum hepsi zamanla gececek ayrı odada yatma tatlım hatta misler gibi kokular surup yatağına yat arkanıda dön hafif ilgisini çekcek giyin bakım dayanabilevckmi

Canım ikinizinde zamana ihtiyacı var bizde aynen anlattığın gibiydik ama ben anneme hiç anlatmadım üzülmesin diye çünkü hep evlenmeden sen orda yapamazssın kızım dedi durdu babamda annemde dinlemedim ilk bi sene o gece uyumaya gider adamın umrunda değil ben oturur ağlarım hıçkıra hıçkıra hatta ben annemi babamı neden dinlemedim diye bile kızdım kendime ben hatamı yaptım dedim 1 gün iyi 3 gün kötüydük ama şimdi gülüyorum halimize ooo ben çok oturma odasında uyudum kızıp o horul horul anlamadı bile ama şimdi herşey rayına oturdu o tam bocalama zamanı geçicek gör bak biraz zaman tanı eşine oda sana tanımalı o zamanı

Tum guzel hayirli dualarimiz kabul olsun cuma gununun hurmetine canlar

Rabbim dualarimizi esirgemesin Insaallah en guzel bir sekilde laik bir kul olabilmek umidiyle

Hepcinizi opuyorummm

Elifcim yoksun gelince bende sana birseyler yazmak istiyorum icimden geldi ama sabir sabir sabir diyorum simdilik

Günaydın canım nasılsın görüşmeyelii

Yok canim ya ben sut buhari yapmadim cunku bu ay onemli gunumde esim is gezisinde yarin geliyor oluruna biraktim bu ay

Bogurtlenkokunude bidahaki ay yapacagim sutbuharinida

Sen yaptin dimi ikisinide nasil bi degisiklik gordunmu

Benim sifa kitabimda bogurtlenkoku nasil hazirlandigi yazmiyor ama kari koca 15gun icilmeli diye yaziyor sendemi oyle yaptin

Iyim canim cok sukur sen nasilsin ben bu ay kacirdim yumurtami galiba bidahaki ay hazirlikliyim ooo gorur o catlak yumurta

Cepten girdigim icin yavas yaziyorum kusura bakmayin

Ben kocama içirmedin canım .Yapıyorum süt buharını bu gece 3. gece olucak ilk gece yaptım sabah kalktım böyle altıma yapmışım gibi sırılsıklamdı iç çamaşırım ama katı böyle sarımsıı dün gece yaptım bugün uyandığımda yoktu bişi bu gece ve yarın gecede yapacağım bakalım böğürtleni kendim içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…